Görevler tecrübe puanları hakkında

umutcanbin

Üye
Bu konu daha önce açıldı mı bilmiyorum kontrolde etmedim şimdiden özür dilerim lakin şöyle bir önerim var, daha doğrusu bir tespitte olabilir. Şimdi görev sistemi en azından klasik diyebileceğimiz mob öldürme ve mobdan düşen moba özgü itemleri toplama, bir hikaye felan okey elinize sağlık. Ama ben görevi yapma amacımı anlayamadım. Yani 45 seviyeyim diyelim, level almam için milyon cinsinden tecrübe puanı isteniyor. Tek başına bir mob kesiyorum ve 20 k civarı tecrübe veriyor. Problem şurda mobun görevi var 40 tane öldür diyor ödülü 150 k tecrübe puanı, yani ben bu görevi niye yapayım-. Niye takip edeyim ki. Direk bir mob bulup onu keseyim daha mantıklı. 5 adet mob kesince görev kadar tecrübe veriyor, görevin bir amacı kalmıyor. Yanında item veren görevlerden bahsetmiyorum. Onları anlarım ama sadece tecrübe puanı ve para veren görev de bu kadar az vermesini anlayamadım. Siz değerli yetkililerin ve oyuncu arkadaşlarımın fikirleri nelerdir acaba?

Yanlış anlaşılmamak için bir düzeltme ekliyorum, hemen bu düzeltilsin gibi bir yorum olarak algılanmasın lütfen. Genel olarak bu tarz oyunlardaki gibi sadece görevin bir çekiciliği amacı olmalı. Sadece bunu demek istiyorum.

Son düzenleme:

AMAGRADOTH

Üye
Muhakkak bununla ilgili bir düzenleme gelecek. Şu aşamada görev sistemi çalışıyor mu ? Gold exp ve görev itemi geliyor mu bunların kontrolleri sağlanıyor. Şahsi fikrim oyun yönetimi durumun farkındadır.

umutcanbin

Üye
Muhakkak bununla ilgili bir düzenleme gelecek. Şu aşamada görev sistemi çalışıyor mu ? Gold exp ve görev itemi geliyor mu bunların kontrolleri sağlanıyor. Şahsi fikrim oyun yönetimi durumun farkındadır.
Ben de öyle düşünüyorum ama yinede açmak istedim acaba benmi yanlış düşünüyorum diye, yorum için teşekkürler.

UltimaMiradas

Üye
Evet farkında diye biliyorum bende ve aynı zamanda önemli olan şimdilik her şeyin işleyişi arkadaşın da dediği gibi. Eğer çok canını sıkıyorsa bu durum görevlerini verirken Exp sc’si basabilirsin ☺️

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt