Görünmez asaslar hakkında

morganlefay

Üye
Selamlar,

Death Valleyde artık çokça türemeye başlayan bu şahısların bugu nasıl yaptığını bilmiyorum, ancak party ile slot basmak yerine tek tek partye girmeden slot basıp bir şeyler yapınca görünmez olduklarını düşünüyorum. Bugu istedikleri zaman yapabiliyorlar, sabahtan akşama kadar görünmez slotları basıp milleti kesiyolar.

Bu arkadaşlara artık atak ban mı verilir, farklı bir ceza mı verilir yönetimin kararına bırakıyorum. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

Video :

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Geliştirici ekibin konu ile ilgili bilgisi olmakla birlikte çalışmalar sürmektedir. Ek olarak bunu hiç bir oyuncu bilinçli olarak yapmamaktadır. Oluşan problemin sebepleri saptandı ve en yakın zamanda düzenleme yapılacaktır.

morganlefay

Üye
Merhaba,

Geliştirici ekibin konu ile ilgili bilgisi olmakla birlikte çalışmalar sürmektedir. Ek olarak bunu hiç bir oyuncu bilinçli olarak yapmamaktadır. Oluşan problemin sebepleri saptandı ve en yakın zamanda düzenleme yapılacaktır.
Hayır oyuncular bilerek yapıyor bunu, sabahtan beri bu şekildeler. Pm den konuştum şikayet edeceğimi söyledim hemen ptye girdiler relog at sen buga girmişsin arka kapıya gel bak diyor utanmadan.
Relog atmadan arka kapıda partydelerken görünür olduklarını gördüm.

Lolgamelol2

Üye
pk atmak işkence ve rezalet ötesi görüntü buglarıyla dolu adam görünmez atak yapıyor sonra bir anda yanında beliriyor sonra kayboluyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt