Göze batmasa da en büyük zarar POT

Alkoer

Üye
BP ile farm atıyorum. Hala görevden gelen potları kullanıyorum. Her 5 mobdan 2 sinden en az mana atıyor. Ben anlamadım neden yetişmiyor pot. Tamam npc de pahalı. Sırf marketten alınsın der gibi ama çok gitmiyor bana göre.
61lv skilini kullanıyormusunuz acaba ?

CasuaLHunteR

Üye
Çok komikll değil mi adam fikrini yazmış gayette mantıklı söylemiş şu ukala tavırlarınız bir bitmedi şimdi s... GT kendi ailenle dalga gec
Ben aslında RP yaparak ironi yaptım . Farmlamak bir çok oyunda karakterine gerekli eşyaları almak için sarf edilen çabadır ama bu oyunda genelde evin elektiriğini karşılamak için yapılan uğraşa farmer deniyor. Alooo dönerci mi ? bana oradan bir zurna döner evet daha yeni sitelere gb sattım evet evet malzemeyi bol koyun

morganlefay

Üye
zamanında benzer bir konu açmıştım ( https://forum.riseonlineworld.com/konular/sadece-pot-masrafinin-aylik-1000-tlye-yaklasmasi.8760/ )
şuan shoptan pot almadan kimse oyunu oynayamaz. Tüm karakterler tl yatırıp pot almaya bağımlı bırakılmış. Potçudaki pot fiyatları zaten pahalıyken 2 katına çıkarıldı.
Birçok kişi artık pot gidiyor diye farm yapmıyor oyunun %80 i nin karakterleri 15 gün önce nasılsa hala aynı itemleri var.
İnsanlara bir amaç verilmeli, oyunda tutulacak bir sebep sağlanmalı. Adam girsem de girmesem de bir şey değişmiyor diyip belli bir zamandan sonra oyuna hiç girmemeye başlayacak.

AuK

Üye
Arkadaşlar pazarda 1.7m den pot satanlar var , saatte zaten o parayi oyundan coin olarak kasarsınız..

HeaveN

Üye
farm yapamaz hale geldik mana hp dayanmıyor nerde bu kutu 3k 4k coins cıkan diyenler bot karşılıyomuş kardeşim mana olmuş 7 8k npcde
drop bi kapatmışlar ne drop ne çöp hiç birşey yok farm atarken mana pot parası zor çıkıyo bi el atılması lazım 1 haftadır sıkıldı millet oyun düştü bazı sunucularda

HeaveN

Üye
oyunda resmen mana bot çalışıyom valla premium aldım pet aldım herşey aldık cash çekerek destek oluyoruz bu konuda zaten
abi mana hp nedir ya cebimde para kalmadı bot mana hp almaktan Allahını seviyosanız bi bakın şu işe :)

Dvorah

Üye
Aslında fiyatların önemi oyundaki getiriyle orantılı durumda.

Oyun şu durumda drop oranı düşük olduğu için yapılan masraf günü kurtarmıyor. Kaç farm videosu izlediysem hepsi hüsranla sonuçlandı. Ayrıca exp partide olup saatlerde pot dışında adam gibi item attığına denk gelmedim, belki bir iki tane sc uydurup orta sınıf bir mace gelirse geliyor.

bayc

Üye
Arkadaşlar, altı üstü pot diyerek geçiyorsunuz ama oyunun en önemli dinamiklerinden biri bence pot konusu. Farm yapmanız da, PK yapmanız da, EXP kasmanız da pot konusu ile doğrudan ilişkili, haliyle bu kadar önemli bir dinamiğin market fiyatının bu şekilde olması çok da mantıksız değil.

Oyun içindeki NPC'de satılan potların fiyatlarının uçuk olduğu düşüncesindeyim ben de. Neye göre fiyatlandırıyorlar bilinmez ama en azından pot fiyatlarında indirime gidilebilir, oyunculara alternatif yaratılabilir.

Namaleon

Üye
Aslında durumun ne kadar vahim olduğunu şu şekilde özetlemek lazım. 1 pt içerisinde wr ile en az 4k manalık yani 2 kere mana potluk skill basıyoruz. Mobdan 3k gold geliyor. Burada bir mesaj var..

CasuaLHunteR

Üye
zamanında benzer bir konu açmıştım ( https://forum.riseonlineworld.com/konular/sadece-pot-masrafinin-aylik-1000-tlye-yaklasmasi.8760/ )
şuan shoptan pot almadan kimse oyunu oynayamaz. Tüm karakterler tl yatırıp pot almaya bağımlı bırakılmış. Potçudaki pot fiyatları zaten pahalıyken 2 katına çıkarıldı.
Birçok kişi artık pot gidiyor diye farm yapmıyor oyunun %80 i nin karakterleri 15 gün önce nasılsa hala aynı itemleri var.
İnsanlara bir amaç verilmeli, oyunda tutulacak bir sebep sağlanmalı. Adam girsem de girmesem de bir şey değişmiyor diyip belli bir zamandan sonra oyuna hiç girmemeye başlayacak.
1 adet pot alıp pot bitmeden 10 adet pot alacak parayı kasamıyorsanız bu sizi benden çoooooooooook daha kötü bir oyuncu yapar. Kendinizi geliştirmeniz dileği ile

Luj

Üye
kendinizden 15 level yüksek mob kesmeye çalışırsanız tabi pot yetişmez. düşük levelli moblarda sermaye yapıp sonra büyüklere geçmeyi deneyin

Slarent

Üye
kendinizden 15 level yüksek mob kesmeye çalışırsanız tabi pot yetişmez. düşük levelli moblarda sermaye yapıp sonra büyüklere geçmeyi deneyin
62 Lw battlepriest 8 paper set 7 cursed blade ile 56 Lw Dread Cyclops, poisonos rock türevi yaratıklar kesiyorum oyun başka secenek bırakmamıs zaten

Zbam

Üye
Valla oyun basından beri bir 61 warrior 1 65 bp kastım ikisi içinde oyuna dışarıdan 1 kuruş para koymadım pota gayet yetiyor para sc ve premiumlarımı bile oyundan kastığım parayla alıyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt