Öneri Gözüme çarpan eksiklikler.

Aolzarin

Üye
Pot ve mana problemi kesinlikle çözülmeli.
Ezik potlar bile pahalı.
Görev potları bile hemen bitiyor.
Basma kağıdı ve item doğru olmasına rağmen item don't match diye hata veriyor.
Ezik basma kağıdı bile pahalı.
Düşük leveller de bile marketten pot alınmaya zorlamış yönetim. Ezik leveller de level kasma zor exp desen exp vermiyor resmen git pre al denmiş. Solo oynamak imkansız. Daha düşük leveller de pot almak için mağazaya mı para dökülecek. İlerde zaten satacağını satarsın da 24 level'im sanki 70 e kasıyorum. Şaka gibi.

BioGia

Üye
Oyunun zaten Level sınırı 70 o yüzden kasımın zor olması bence oyunu daha iyi yapıyor çünkü öbür türlü çabuk level atlıcak

Aolzarin

Üye
Oyunun zaten Level sınırı 70 o yüzden kasımın zor olması bence oyunu daha iyi yapıyor çünkü öbür türlü çabuk level atlıcak
Bende aslında buna katılıyorum kanka. Amacım zaten vakit geçirmek. Bari şu pot mana ya çare bulunsa. Ezik potlar bile pahalı. Valla 70 k para var zaten, hepsi ok ve mana pota gidiyor :/

BioGia

Üye
Pot Konusunda biraz katılıyorum. Fiyatlar biraz pahalı ancak gördüğüm kadarıyla bu sorun en çok Rogue oynayan oyuncuları daha çok etkilemekte bende bunun için tercihimi wariorden yana yaptım

Decrt

Üye
Pot ve mana problemi kesinlikle çözülmeli.
Ezik potlar bile pahalı.
Görev potları bile hemen bitiyor.
Basma kağıdı ve item doğru olmasına rağmen item don't match diye hata veriyor.
Ezik basma kağıdı bile pahalı.
Düşük leveller de bile marketten pot alınmaya zorlamış yönetim. Ezik leveller de level kasma zor exp desen exp vermiyor resmen git pre al denmiş. Solo oynamak imkansız. Daha düşük leveller de pot almak için mağazaya mı para dökülecek. İlerde zaten satacağını satarsın da 24 level'im sanki 70 e kasıyorum.
Görevden veren itemleri + basamazsin. O yüzden eslesmiyor diyor

qwerty123

Üye
oyuna giremediğimiz iyi oldu desene :D rogue açıp potsuz gezecektim :D

allah izin verirde girersem mage açayım madem :D

BioGia

Üye
Mesela üzerimize alabildiğimiz görev sayısı 5 bence bunun hakkında da bi çalışma olmalı 5 görev malum oyun gibi 10'a çıkmalı bence

X A

Üye
Zor olması güzel olmuş her levelin ayrı değeri var :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt