Grafik Kalitesi Ve Oyun Içi Animasyonlar Hakkında Düşünceleriniz ?

kimyasal

Üye
Oyun kaliteli UE4 motoru kullansa da harita tasarımları sanatsal açıdan boş ve anlamsız geliyor, zemindeki yeşillikler kaliteli olsa da kayalık yada çevresel diğer unsurların zayıf olduğu düşüncesindeyim. Oyunda yaşayan bir dünya etkisini oyuncuya vermesi gerektiği düşüncesindeyim. Ses olarak oyun müziğine boğuluyoruz, halbuki bazı yerlerde kuş sesleri yada esintiler ile oyun oyuncuyu içine alabilir. Ağaç keserken mesela ağaç takla atıyor, çıtırtı sesi ve devrilme efekti olmalı gibi gibi.

RickSancheZz

Üye
kış haritasının berbatlığı haricinde normalde ben grafiklerden memnunum ama ses, efekt ve ambiyans için size katılıyorum

akara03

Yeni Üye
Görüntü kalitesi çok göz ve beyin yorucu.
Knighttaki gibi biraz daha belirgin sade olursa, birde karakterlerin boyutları biraz büyütülmeli bence, ekranda biraz küçük kalıyorlar sanki ondan yorucu geliyor olabilir

kimyasal

Üye
Sağlam PC olanlar için gerçekçi harita dizaynları sorun çıkarmaz, Knight gibi tasarımda düşük poligonlu anaokul çocuklarının pastel boya ile çizdiği modeller hesabı :D 2024 e yakışmayan görüntü.

BelaOkuyan

Üye
ses de büyük sorun var. ses kamera merkezli hareket ediyor bu yüzden ortamda olmayan, durduk yere dibimizdeymiş gibi ani ses patlamaları, kamerayı yerimizde dururken döndürünce değişen, yaklaştığımız halde kısık gelen seslere neden oluyor. ses karakter merkezli olmalı.

abdurrahim

Yeni Üye
benım karakter capraz capraz yuruyup kosuyor karakterler daha cok metın 2 yi andırıyor knght takı gıbı bırazdaha asıl dursalar keske

sakinn

Yeni Üye
Oyun kaliteli UE4 motoru kullansa da harita tasarımları sanatsal açıdan boş ve anlamsız geliyor, zemindeki yeşillikler kaliteli olsa da kayalık yada çevresel diğer unsurların zayıf olduğu düşüncesindeyim. Oyunda yaşayan bir dünya etkisini oyuncuya vermesi gerektiği düşüncesindeyim. Ses olarak oyun müziğine boğuluyoruz, halbuki bazı yerlerde kuş sesleri yada esintiler ile oyun oyuncuyu içine alabilir. Ağaç keserken mesela ağaç takla atıyor, çıtırtı sesi ve devrilme efekti olmalı gibi gibi.
bence gereksiz fazla görüntü kirliliği var çok fazla efekt var oyunda pc boşuna yoruluyor knıght online gibi sadeleşmeli biraz çogu insan pc kaldırmadıgı için siliyor herkesin maddi durumu iyi degil ekran kartları ve işlemci tutarları ortada oyuncu çekmek istiyorlarsa bunlarıda düşünmeliler savaşlarda ortalık öyle bi karışıyor ki kim ne yapıyor belli degil

kimyasal

Üye
bence gereksiz fazla görüntü kirliliği var çok fazla efekt var oyunda pc boşuna yoruluyor knıght online gibi sadeleşmeli biraz çogu insan pc kaldırmadıgı için siliyor herkesin maddi durumu iyi degil ekran kartları ve işlemci tutarları ortada oyuncu çekmek istiyorlarsa bunlarıda düşünmeliler savaşlarda ortalık öyle bi karışıyor ki kim ne yapıyor belli degil
Düşük konfigürasyonlar için daha düşük poligonlu tasarımlar da yapılabilir ama şunu da bilmeliyiz ki çoğu oyun yapımcısı belirli şartlar altındaki donanımlar için geliştirme ekiplerine ek iş yükü vermiyor. Kısacası minimum sistem gereksinimlerim bu, aşağısı bu oyun için yeterli değil diyorlar.

asruh03

Yeni Üye
Bu tarz oyunlarda yüksek grafik her zaman en büyük hatadır. Hem kullanıcı kitlesini sınırlar hem de saatlerce oynanan bir oyunda inanılmaz göz yorar. Keza bu oyunda da bu problem fazlasıyla var. Gözlerimi inanılmaz yoruyor. Odaklanmakta güçlük çekiyorum. Dünya devi oyunlar dahi bilerek grafiklerini güncellemiyorlarken bu oyunda bu kadar detay çok büyük bir hata. Ayrıca bazı noktalarda inanılmaz detaylar var. Oyunda ki poligon sayısı o kadar fazla ki bu sebeple bir çok insan performans sorunu çekecektir. Optimizasyonu yine de kötü değil bence ama o kadar poligona her PC dayanmaz benim ki güçlü diye sorun yaşamıyorum. Karakterime bakarken karakterimi bile ben seçemiyorum şöyle bi vay be diye bakamıyorum detaylarda boğuluyor görüş açısında bir sorun var. Fazla geniş açı hissettiriyor. Kimse kimseyi kandırmasın sonuçta KO'dan geldik buraya ve o oyunla kıyaslayacağız. Bir oyuna rakip bir oyun yapıldığında genelde önce o oyunun aynısını yapıp daha sonra benzerlikleri değiştirerek farklı bir oyuna çevirmeye çalışırlar. Temeli o oyunu andırır fakat bir türlü o oyun hissiyatı vermez. Çünkü o oyunun eksikleri yerine artılarını da değiştirirler. Burada sırf aynı olmayacak diye bazı güzel şeyler de bozulmuş. Kendim mobil oyun üzerine "Art Director" olarak çalışmış biri olarak büyük bir hata içerisindeler fakat farkında değiller. Grafikleri abartıp "of çok güzel oyun oldu" demek en büyük hatadır. Teknik ve oynanabilirlik her şeydir ve bu oyun o konuda gerçekten sınıfta kalıyor. 26'sında gelecek güncellemeyi bekliyorum hayırlısı bakalım...

FasaFiso

Üye
harita ışıkları çok kalitesiz beyaz ışık yansıması göz yoruyor ve oyunun kalitesini düşürüyor

kimyasal

Üye
Valla KO ile kıyaslayan kıyaslarsın ama 2024 standartlarında anca oynayış mekanikleri örnek alınabilir, onun harcinde grafik tasarımı leş bir oyun KO.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt