Öneri Group Dungeon BOSS Kutusundan Çıkan Drop Gözüksün.

ikobeast

Üye
Group Dungeon'a Klan olarak giren partiler olduğu için Dungeon da düşen itemi gözükmesini istiyoruz. Hem klan da güven ortamının oluşması için bunun gerekli olduğunu düşünüyorum. Klanlar bireyleri ortaklaşa farm yaptığı ve zindanı da beraber yaptığını düşünürsek X bireye item düştü adam bunu sadece söylerse biliyoruz adamın insafına kalmış bir durum.(Buna şans meselesi diyen arkadaşlar olacak ama bir klan olarak farm vs. güven ortamının oluşmasında bunlar gerekli) Bu konuda bir çalışma yapılmasını rica ediyorum. İnanıyorum ki benim gibi düşünen bir çok Klan yöneticisi arkadaşlar vardır. Bu konu 1 haftadır aklımda sizlerle ve Rise Online Yetkilileriyle paylaşmak isterim. Bununla ilgili bir çalışma yapılması gerektiğini düşüyorum. Saygılar.

birol2003

Üye
Group Dungeon'a Klan olarak giren partiler olduğu için Dungeon da düşen itemi gözükmesini istiyoruz. Hem klan da güven ortamının oluşması için bunun gerekli olduğunu düşünüyorum. Klanlar bireyleri ortaklaşa farm yaptığı ve zindanı da beraber yaptığını düşünürsek X bireye item düştü adam bunu sadece söylerse biliyoruz adamın insafına kalmış bir durum.(Buna şans meselesi diyen arkadaşlar olacak ama bir klan olarak farm vs. güven ortamının oluşmasında bunlar gerekli) Bu konuda bir çalışma yapılmasını rica ediyorum. İnanıyorum ki benim gibi düşünen bir çok Klan yöneticisi arkadaşlar vardır. Bu konu 1 haftadır aklımda sizlerle ve Rise Online Yetkilileriyle paylaşmak isterim. Bununla ilgili bir çalışma yapılması gerektiğini düşüyorum. Saygılar.
Bunun tek çözümü parti loot sisteminin getirilmesidir.

jobulani

Üye
Clan dungeon olarak ayrı bir zindan girişi yapılırsa dediğin olur. Diğer türlü herkes kendi şansını kovalıyor kimseyle paylaşmak zorunda değil. Clan birbirine bağlıysa zaten düşeni söyler isteğe göre pay edersiniz.

ikobeast

Üye
Clan dungeon olarak ayrı bir zindan girişi yapılırsa dediğin olur. Diğer türlü herkes kendi şansını kovalıyor kimseyle paylaşmak zorunda değil. Clan birbirine bağlıysa zaten düşeni söyler isteğe göre pay edersiniz.
Tabi dediğinde haklısın ama bu mantıkta sürekli tek başına girdiğin için 1ihtimal var ya çıkar ya çıkmaz ama 8 kişi beraber girdiğinde sana çıkmazsa 7 ihtimal daha oluyor. Mantıken baktığında avantajlı bir durum. Tek başına 10 kere boş çıkmaktansa 10 kere grup olarak girersin pay alırsın eşit biçimde 11. Sana düşer sende paylaşırsın. Kazan kazan durumu orataya çıkar her türlü o drobun parasını öteki aldığın paylar karşılar gibi bir düşüncedeyim. Kimine göre yanlış olabilir ama samimi bir klan ortamında birilerinin geri kalıp birilerinin çok önden gitmesi yerine herkesin eşit derece gelişmesi Hem farm Hem pk da daha fazla verim sağlar gibime geliyor.

bthepyek

Üye
şahsi fikrim; mevcut durum gayet iyi. adam belki kendi şansına yürümek istiyor bilemezsin. düşen drop görünse topluluk tarafından baskı görüp pay etmeye zorlanacak. bunu istemediğini herkes açık bir şekilde ifade edemeyebilir, çıkıntılık yapmamak adına. clan içi drop pay etmek isteyenler varsa herkes discord'tan ekran paylaşıp girsin, partideki herkes birinin ekranını takip etsin.

DiabIo

Üye
Şeffaflık konusu açılmışken, +7 ye ve +8 geçen epic ve üzeri upgradeleri de en azından o zonedakiler olarak görsek hiç fena olmazdı.

Alkoer

Üye
Drop sistemi sadece zindan değil oyunun geneline yayılarak değiştirilebilir.

Başka konuda tartışılmıştı. Çeşitli öneriler olmuştu. Parti liderinin loot u ayarlayabilmesi, başka oyunlardaki gibi ortak loot a roll atma gibi birçok fikir çıkmıştı.

Hepsinin +/- yönleri var. Değişiklik yapılacaksa iyi düşünülmeli ve hemen yapılmalı. Oyunda geçen hergün oyuncular ilerliyor yapılacak değişikliğin etkisi büyüyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt