Group Dungeon'da son BOSS'u arıyoruz. (Bulan ödüllendirilecektir.)

SpeedyCaptan

Üye
ne bugu bitti ne dc si :D balıkta level kassın diye bırakıyoruz sabah kalkıyoruz crash yemiş dc yemiş...Valla zindan giriyoruz full 32 k....3 aylık oyundan buz gibi soğuyacam aklıma gelmezdi...Sana bu yorumu paylaşırken dosya kontrol yapıyorum niye çünkü yine dc yemişim sonrası ise oyuna giremiyorum crash yiyor :D yemin ederim yazık yazık...

Witch_King

Üye
Zindana girmiyorum ben artık. Slotlarda da öyle. Her slot da elbet kaybolan, dağa çıkan, yerin altına giren 1 mob var. Pazara bırakıyorum oyundan atmış. Fishing bırakıyorum oyundan atmış. Hiç bir aktivite sağlıklı gitmiyor. Hep bir sorun. Patch geliyor 50 tane dosya indiriyoruz bilmem kaç gb oyuna bir giriyoruz ne o yeni kıyafet getirmişler çok lazımmış gibi :)

MorkieTV

Üye
Zindana girmiyorum ben artık. Slotlarda da öyle. Her slot da elbet kaybolan, dağa çıkan, yerin altına giren 1 mob var. Pazara bırakıyorum oyundan atmış. Fishing bırakıyorum oyundan atmış. Hiç bir aktivite sağlıklı gitmiyor. Hep bir sorun. Patch geliyor 50 tane dosya indiriyoruz bilmem kaç gb oyuna bir giriyoruz ne o yeni kıyafet getirmişler çok lazımmış gibi :)
Her şeyi özetlemişsin dostum.

mewlan

Üye
Arkadaşlar inanın şimdi buraya oyundan gittikçe soğudumuzu yazınca hiç objektif eleştiri yapamayan bir kesim gelir. “Oyunu oynamayın kardeşim.” şeklinde yorum atarlar. Bakın Crystal etkinliği geleli kaç hafta oldu ya oyunda etkinliğin nasıl bir şey olduğunu bilmeyenler var. Nedeni hiç girememek. Oyunda oyundan atma, rami sömürme bilgisayarın uyku moduna geçememe ve bir çok daha beden göz arşı ediliyor. Oyuna hep yeni gelen güncellemeler tamamen market bölümüne yönelik. İyi olan yönlerde nerf yemekle bitiyor. ( Balıkçılıktan gelen exp düşmesi, hp mp veren balıkların nerf yemesi, okçunun nerf yemesi, craftın kalkması vs. ) anlayacağınız oyuna bol para girmesini istiyorlarsa lütfen oynamayı akıcı hale getirecek geliştirmeler yapılmalıdır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt