Grup Dungeon Taşlardan Zıplama...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sawasqq

Üye
grup dungeonda taşlardan zıplama yerleri buglu komple kaldırılmalı oralara düz yaratık koyun keselim öyle geçelim. atlamalı zıplamalı yerler hep buglu çift zıplıyor düz zıpladıgım halde sağa sola zıplıyor. çok saçma yapılmış bir bölge değişmesi lazım komple özellikle yüzme yeri ve zıplamalı yerleri kaldırın. yeni gelen oyuncular hayattan soğuyor

Benbu

Üye
Her gün yapıyorum çok ta keyif alıyorum buglu falanda değil oyunu tekdüzelikten kurtarıyor gayet mantıklı hatta daha fazla bu tip aksiyonlar olmalı

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Bir kaç deneme sonra alışması basit ilk başlarda zorluk çekebilirsiniz.

Kzika

Üye
Kesinlikle farklı bir deneyim oluyor , çeşitlilik olması konusunda taleplerimiz mevcut :)

Totti

Üye
grup dungeonda taşlardan zıplama yerleri buglu komple kaldırılmalı oralara düz yaratık koyun keselim öyle geçelim. atlamalı zıplamalı yerler hep buglu çift zıplıyor düz zıpladıgım halde sağa sola zıplıyor. çok saçma yapılmış bir bölge değişmesi lazım komple özellikle yüzme yeri ve zıplamalı yerleri kaldırın. yeni gelen oyuncular hayattan soğuyor
Bence farklılık katıyor ve oyunun kişi üzerinde bıraktığı o ''monotonluğu'' bir nebze hafifletiyor. Bence atlama görevi kısmı biraz daha farklılaştırılabilir örnek veriyorum atladığımız taşlar üzerinde 1-2 slot olabilir ve atladığımız da bu slotları da kesip aynı zamanda exp de almalıyız gibi düşünüyorum.

sbh

Üye
Oyun wasd kullanımı yönünden zayıf ama orayı geçebilenler var diye değiştirmezler, o sağa sola kayma olayı oluyor. Oyundan çıkıp partidekiler kapıyı açtıktan sonra oyuna girersen orayı geçmiş oluyorsun aklında bulunsun

JohnPlane

Üye
Alıştıktan sonra oyundaki en kolay mekanik haline dönüşüyor oradan geçme ama tabi ilk zamanlar gerçekten zorlu bir süreç :=)

Kzika

Üye
Sürekli space spamla fare ile gideceğin yöne tıkla bu kadar basit

sawasqq

Üye
gaita gibi mekanik arkadaşlar keske rise ekibi başka oyunlara girip biraz mekanik öğrense . gerçekten hiç birşey araştırmadan mekanik yapmaya kalkmışlar

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Grup Zindanda bulunan bahsettiğiniz mekaniğin değişmesi düşünülmemektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt