grup zindan bugda kalma

DuncanBlake

Üye
2 kere grup zindanda buga girdim. ikisi de aynı yerde. suya atladığımız başlangıç kısmında, su katmanına girdiğimiz sırada ekran tamamen mavi ye dönüyor. hemen hemen hiç bir şey görünmüyor.
ilk olduğunda, suya atladım. aşağı inmeye çalıştığım ilk anda görüntü mavileşti(net değil). ama oyun alanının içindeydim en azından ve bende kristallerin oradaki kapıya gidebildim. kristaller yerleşince bir sonraki alanda bu düzeldi.
ancak dün başıma gelen durumda ise direkt oyun alanının dışında kaldım ve görüntüyü çok çok sonra farkında olmadan netleştirebildim. daha da oyun alanına giremedim. ticket attığımda ise durumun telafisi olmadığını söylediler. bari pot mot bir şey yollasaydınız. belki bu sefer boş drob cıkmayacaktı, hem expimden de oldum, daha da önemlisi ayranımız da döküldü tatsız olaylar yaşandı.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    392.1 KB · Görüntüleme: 36
Moderatör tarafında düzenlendi:

Alkoer

Üye
Town atma işe yaramadımı acaba?

Ayrıca bu bugun olduğu anda discord a mesaj attığınız zaman GM hemen geliyor.

Bir daha ki sefere discord yöntemini mutlaka deneyin. GM gelip kendi görsün sorunu. Zaten sizi bir sonraki odaya da çeker.

DuncanBlake

Üye

Bir daha ki sefere discord yöntemini mutlaka deneyin. GM gelip kendi görsün sorunu. Zaten sizi bir sonraki odaya da çeker.
ne bileyim onlarda ne sorsak ticket acın diyolar. ben de ticket actım. town atmayı denemedim valla :'( keşke deneseydim.

Witch_King

Üye
Bu sorunu bende yaşadım. Ama arkadaşın dediği gibi town atınca düzeliyor. Seni suyun yukarısına atıyor. Npc'lerin olduğu yere. Tekrar suya atlıyorsun düzeliyor.

Tabi gene de çözülmesi lazım. Herkesin aklına gelmez town atmak.

DuncanBlake

Üye
Bu sorunu bende yaşadım. Ama arkadaşın dediği gibi town atınca düzeliyor. Seni suyun yukarısına atıyor. Npc'lerin olduğu yere. Tekrar suya atlıyorsun düzeliyor.

Tabi gene de çözülmesi lazım. Herkesin aklına gelmez town atmak.
Ne bilim bazen okuyorum pt den cıktım drop gelmedi exp gelmedi vs dc oldum giremedim falan düşünceleriyle town atmak gelmedi aklıma. Baş düşerdi zaten dimi kanka ☹️

osi

Üye
2 kere grup zindanda buga girdim. ikisi de aynı yerde. suya atladığımız başlangıç kısmında, su katmanına girdiğimiz sırada ekran tamamen mavi ye dönüyor. hemen hemen hiç bir şey görünmüyor.
ilk olduğunda, suya atladım. aşağı inmeye çalıştığım ilk anda görüntü mavileşti(net değil). ama oyun alanının içindeydim en azından ve bende kristallerin oradaki kapıya gidebildim. kristaller yerleşince bir sonraki alanda bu düzeldi.
ancak dün başıma gelen durumda ise direkt oyun alanının dışında kaldım ve görüntüyü çok çok sonra farkında olmadan netleştirebildim. daha da oyun alanına giremedim. ticket attığımda ise durumun telafisi olmadığını söylediler. bari pot mot bir şey yollasaydınız. belki bu sefer baş drobu cıkmayacaktı, hem expimden de oldum, daha da önemlisi ayranımız da döküldü tatsız olaylar yaşandı.
merhaba
dün benimde başıma geldi aynısı ışınlan yapınca düzeliyor. towna fln atmıyor su odasının başına atıyor.

ImERROR

Üye

İlk odada crash yedim. Doğduğumda herkes geçmişti. Kapı kapalıydı. Açmaya çalıştığımda(anahtarım vardı) açılmıyordu kapı. Discorddan tüm online gmlere yazdım. Hiçbiri geri dahi dönmedi. Dediğiniz gibi hemen ilgilenmiyorlar yani.

Alkoer

Üye
İlk odada crash yedim. Doğduğumda herkes geçmişti. Kapı kapalıydı. Açmaya çalıştığımda(anahtarım vardı) açılmıyordu kapı. Discorddan tüm online gmlere yazdım. Hiçbiri geri dahi dönmedi. Dediğiniz gibi hemen ilgilenmiyorlar yani.
Sizden duydum ilk defa ilgilenilmediğini. Ben 2nci oda da doğdum crash sonrası. GM gelip beni 1nci odaya çekti daha medusa kesiliyordu.

RickSancheZz

Üye
Sizden duydum ilk defa ilgilenilmediğini. Ben 2nci oda da doğdum crash sonrası. GM gelip beni 1nci odaya çekti daha medusa kesiliyordu.

o anki yoğunluğa bağlıdır bende 2 kere yardım istedim, birinde hemen geldiler hatta pmden yazıp düzeltme için çalışıldığını yazdılar, diğerinde hiç dönüş almaıdm.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

GM Karakterler 7/24 Aktif fakat 7/24 müsait durumda olamayabiliyor. Bu ve benzeri sorunları destek bileti yoluyla bildirmeniz sorunun kalıcı çözüme ulaşmasına katkı sağlayacaktır.
İlgili sorunun farkında ekip, en kısa sürede işlem yapacaklardır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt