grup zindan dediğin böyle olur

RickSancheZz

Üye
Büyük grup :D

HighresScreenshot00052.png
dddddd.png

levbom

Üye
exp bölünüyormu acaba kutu herkeze düşüyormu ? nası yaptınız :)) bari zindanda ksleşmeyelim :))))

Powerslavee

Üye
Burada kaybettiğimiz exp ve muhtemel dropları telafi ediyorlar mı? Etmiyorlarsa problemin çözülmesi için NEDEN bir sonraki patchi bekliyoruz? Büyük bir problem bu, asaslar R az vurunca ertesi gün hemen hotfix çıkarmayı biliyorsunuz

RickSancheZz

Üye
exp bölünüyormu acaba kutu herkeze düşüyormu ? nası yaptınız :)) bari zindanda ksleşmeyelim :))))

boss kutuları herkese düşüyor, küçük mob kutuları en fazla vurana düşüyor, ama exp sıkıntıydı yaklaşık 24-32 arası kişi vardı, sadece 8 i bir party içindeydi, kalanlar tek tek vurdu moblarda en fazla 50 k exp alabildim :D

RickSancheZz

Üye
Burada kaybettiğimiz exp ve muhtemel dropları telafi ediyorlar mı? Etmiyorlarsa problemin çözülmesi için NEDEN bir sonraki patchi bekliyoruz? Büyük bir problem bu, asaslar R az vurunca ertesi gün hemen hotfix çıkarmayı biliyorsunuz

oluşan görüntüyü bilet olarak ilettim şimdi baktım gece cevap gelmiş zindan hakkımı iade etmişler ama ben bunu şimdi gördüğüm için hakkım dünde kaldı, sağlık olsun ilgilenip zorluk çıkarmadan tekrar zindan hakkı vermeleri güzel

Digital

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Bazı sorunlar için patch bazı sorunlar için sadece reset atılması yeterli oluyor.Zindan için patch şart.

İyi forumlar.

Powerslavee

Üye
Ama asas R’si düzelmesi için ufak bir patch yani hotfix yaptınız. Ben mi yanlış hatırlıyorum?

here1am1

Üye
Bunuda telafi etmediler.Zindanı tamamlamadan çıkmak gerekiyormuş telafi edilmesi için.(Exp az geldi bu arada) O an vahiy gelip çıkmadık diye telafi edemiyorlar. :)

Anthelior

Üye
8 kişiden daha eğlenceli gözüküyor. :D

Aslında böyle raidler gelmeli. Hem Lunaskar hem Protean tarafından partiler girip boss kessin. On numara event işte.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt