Grup zindan Girerken (Dc) hata sorunu! Mağdur olmak.

HeaveN

Üye
Grup zindan girerken haftada 1 kere oyun hata verir donar mecbur görev sonlandırman lazım görev yönetici bile çalışmıyo ...
Görev sonlandırılmıyo pc kapatıp açıyoz tekrar giriyoz char askıda kalmış , arkadaş bekle bekle server gelmez..
Sonra tekrar kapatıp açarız OTP sormadan direk girer server gelir, bu sefer bi bakıyom beni 1 bos ileri ışınlamış, Ogre exp almam lazım
Takım abi diyo biz ogre kesiyoz nerdesin beni oyun daha kesilmemiş bölümden daha ileri atıyo nie böyle saçmalık var.

Adamlar bos kesmemiş gate izni açılmamış ben ileri doğuyorum lütfen buna bi bakın bıktık hafta 1 kere kesin oluyor her gün takım birine oluyo denk geliyorum...

burak254

Üye
Bende de cristall forest a girerken bazen dc oluyor, bütün gün girmek için bekliyorum bir de böyle bir problemle karşılaşmak gerçekten can sıkıcı.

4Seanz

Üye
Grup zindan girerken haftada 1 kere oyun hata verir donar mecbur görev sonlandırman lazım görev yönetici bile çalışmıyo ...
Görev sonlandırılmıyo pc kapatıp açıyoz tekrar giriyoz char askıda kalmış , arkadaş bekle bekle server gelmez..
Sonra tekrar kapatıp açarız OTP sormadan direk girer server gelir, bu sefer bi bakıyom beni 1 bos ileri ışınlamış, Ogre exp almam lazım
Takım abi diyo biz ogre kesiyoz nerdesin beni oyun daha kesilmemiş bölümden daha ileri atıyo nie böyle saçmalık var.

Adamlar bos kesmemiş gate izni açılmamış ben ileri doğuyorum lütfen buna bi bakın bıktık hafta 1 kere kesin oluyor her gün takım birine oluyo denk geliyorum...
Donma ve crash sorunu var oyunda kaç kere yazdıgımı bilmiyorum dc den ve dedikleri ayarların hepsini yaptık gene aynı sorun var bide fps sorunu var oyunda düzeltmeli lazım günde 30 kere crash yediğimi biliyorum sorun gene aynı değişmedi oyun açıldıgından beri herhalde bakıyorlar sorun nedir diye ama bi açıklama veya cevap yok cevabları genel bi sorun değil :D Dostum otp olayı da aynı pc den 5 dk içinde giriş yaparsan otp istemiyor öyle söyledi marduk bende sormuştum onu 75 cap sonrası zindanda sorunlar var evet ileride atıyor düzeltecez diyorlar ama sorun aynı yapıyorlardır illaki çalışmaları

BySavas

Üye
çok fazla crash yiyip oyundan düşüyorum.
ek olarak
bazen hiç bir şekilde dc yada crash vermeden bir anda client kendi kendine kapanıyor oyun closed oluyor :D

RickSancheZz

Üye
geçenlerde banada aynısı oldu oturup bekledım, sinir edici bişey.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt