Grup Zindan & Kaleb Zindan

GrejuwalTRl

Üye
Arkadaşlar merhabalar, Konu başlığında belirttiğim gibi bu zindanlar'da artık bir sınırlandırma getirilmeli. Tek pc den tek ıp0'den 5 10 charla dungeon yapılmasına karşıyım. Bana katılan arkadaslarımda olacaktır. Ekmegine taş koyacagım karşı cıkan arkadaslarımda ama artık bu konuya bir el atılması gerekiyor. İtemlerin hiç bir kıymeti kalmadı. Görüşüme saydı duyarak yorum yaparsanız sevinirim dostlar. :)

RickSancheZz

Üye
çoklu zindan girişlerine bende karşıyım ama fiyat düşüşüne karşı değilim, düşsün bol bol , uniq takılar sadece bir kısıma özel kalmasın

Crafter DendroctonuS

Üye
ben aylar önce dedim ki unique itemler 1-2m e kadar düşecek bu gidişle dedim bugün baktım ki her zaman ki gibi gene dediğime geldik

Rosalindaa

Üye
Şimdi 20k iken kime çıkarsa voliyi vuracak bize çıktığı zaman ise 2-3 gb ye satarız şans

gamion596

Üye
Zindan girişleri premium mecburi olsun ve drop oranı artsın çünkü premium mecburi olunca giren kişi sayısı azalacak ondan drop oranı da arttırırlar dengeler birbirini

GrejuwalTRl

Üye
Zindan girişleri premium mecburi olsun ve drop oranı artsın çünkü premium mecburi olunca giren kişi sayısı azalacak ondan drop oranı da arttırırlar dengeler birbirini
premıum şartı olmasına'da karşıyım 100 tl ye premıum alıp 30 günde 1 tane iyi item cıkarsa yine aynı hesap adamlar 14 15 tane charlarla giriyor ben ıp0 sınırlandırılması gelmesini istiyorum. Drop oranı artsın fakat her pc den en fazla 2 karakter ile yapılabilsin. Bunu uygulayabilmek cok zor degil pvp serverlerde bile bunu yapıyor adamlar :)

gamion596

Üye
premıum şartı olmasına'da karşıyım 100 tl ye premıum alıp 30 günde 1 tane iyi item cıkarsa yine aynı hesap adamlar 14 15 tane charlarla giriyor ben ıp0 sınırlandırılması gelmesini istiyorum. Drop oranı artsın fakat her pc den en fazla 2 karakter ile yapılabilsin. Bunu uygulayabilmek cok zor degil pvp serverlerde bile bunu yapıyor adamlar :)
Dediğin çok daha mantıklı ama oyunun mağzasından 2.çarı browserdan oynamak için süre satanlar ip sınırlandırma koymazlar koysalar bu sistem çöker keşke olsa

RainOfFire

Üye
Eğerki oyuncular statik IP kullanmıyorsa (büyük çoğunluk kullanmıyor hatta statik IP nedir onu bile bilen sayısı azdır) IP sınırlamasını aşmak çok kolay, IP sınır koymak çözüm değil. Premium şartı da getirmek yine çözüm değil ekmek kapısı olarak görenler için premium ücreti çok değil , yapılacak bir şey var oda eşya skor seviye sisteminin getirilmesi. P2w e kaymaması için alt sınır belirlenip, o sınırın üstü için drop oranı aynı kalmalı. Bu gear score sistemi gelirse tokmaklı ve yamuk bowlu karakterler kendileri arasında yaparlar ya da hiç zindan girişi hakları olmamış olur. Bir çok oyunda yapılmış örneği var ve yapmak zor değil.

gaddarkerim

Üye
Eğerki oyuncular statik IP kullanmıyorsa (büyük çoğunluk kullanmıyor hatta statik IP nedir onu bile bilen sayısı azdır) IP sınırlamasını aşmak çok kolay, IP sınır koymak çözüm değil. Premium şartı da getirmek yine çözüm değil ekmek kapısı olarak görenler için premium ücreti çok değil , yapılacak bir şey var oda eşya skor seviye sisteminin getirilmesi. P2w e kaymaması için alt sınır belirlenip, o sınırın üstü için drop oranı aynı kalmalı. Bu gear score sistemi gelirse tokmaklı ve yamuk bowlu karakterler kendileri arasında yaparlar ya da hiç zindan girişi hakları olmamış olur. Bir çok oyunda yapılmış örneği var ve yapmak zor değ

gaddarkerim

Üye
waow eşya skor sevıyesi.çok mantıklı neye göre eşya skor sevıyesı getıyorsun..+7 earth ile master 20 2400 vuruyorum .+7 cursed blade ıle master 20 2200 vuruyorum hayırdır ne esya skor u mukoru ..once bı oyunu düzeltsinler skora falan bakarız ..rare epic ünig takıyoruz hepsı aynı vuruyor ..beklentılerınız gercekten umut verıyor :D

levbom

Üye
eski zindana 80 level sınırı getirilmeli bende 70 level adamlarla eziyet çekmekten bıktım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt