İstek Grup Zindan zıplamla alanları

Route66

Üye
Merhaba ;

Az once grup zindanda 2 arkadasın zıplamalı alanları yapamaması ve sonunda strese girip küfür ederek zindandan çıkması yuzunden kalan 6 kişi ile zindanı zor bitirdik .Geçenlerde de aynı durumu yasadık ve cıkan kisi priest ti.Akşama kadar tek bır skılle 1mılyon yaratık kestıren sureklı aynı duz mekenıklerle oynanılan 15 sene once ki malum oyuna benzeyen ve ne pk da ne farm da ne de exp yaparken kullanmadığımız ve hıç bır işe yaramayan Zıplama yı bu Zindan dan kaldırabılırmısınız.Bir çok gunumuz oyunlarında zından yaparken boss ları kesmek ıcın farklı straji uretmek lazım yada benzemeye calıstıgınız malum oyundakı gıbı labırent gıbı bırseyler de olabılır ama bu zıplama olayına cözum uretmenız lazım.son zamanlarda ıyıce can sıkmaya basladı.exp sc basıp gırdıgım zındanda adam gecemıyor dıye zaten hem zamandan hem sc suremden bazen de zındandan oluyorum bıde uzerıne kufur yıyoruz.lutfen bu duruma artık bı cozum bulun.
teşekkurler.

NEFER

Üye
Gayette zıplama olayını rahatça yapabiliyorum yapamayanda zorlamayıp çıkacak yada ustalasacak herşeyin kolayına kaçmayın

okanozcan

Üye
Zıplamalara alısıyosunuz ilk başta herkes zorlanmıştır her zorlandığımızda pes edip kaldırılmasını istememelisiniz bence iyi forumlar.

Wildbaba

Üye
Bende sırf o zıplama zımbırtısı yüzünden aylardır girmiyorum 65 zindana.Saçma sapan bişe zaten pc zar zor giriyor oraya bide o zıplama şeyi yüzünden zindanı bitirmek imkansızlaşıyor.Mantığı olmayan saçma bir fizik.Geçemeyen için npc ile geçiş sağlanabilir.Oradan geçmek oyunu çok stabil oynatan pc istiyor oda 20binden başlıyor.Düşük seviye pcsi olan için adeta ıstırap bir yer.Bende sana katılıyorum.Bazen ne yaparsan yap geçemiyorsun.İnsanlar iş dönüşü yorgun oluyor bide böyle şeylerlemi uğraşacak.Bazıları geçmeyi beceriyor die geçemeyeni umursamıyor 8 kişiyle girilen bir zindanda herkesin zıplama yerlerini geçmesi daha çabuk bitmesi sağlar bu sebeple geçenlerinde bu konuyu önemseyip geçemeyenlere destek vermesi lazım.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt