Grup zindan. ....

Maraz37

Üye
Merhaba grup zindanlarla alakalı minik bir öneri ama faydalı olacağınıda düşünüyorum illa benim gibi düşünen vardır
Grup zindanlarda zıplamalı yerlere ışınlanma npc si koyulsa makul bir ücret ödeyip geçsek ben dün 63 lvl oldum beceriksizim zıplama yerlerini geçemiyorum hem minikte olsa coin silmeye yardımcı olur
Geçiş ücreti 150.000 coin—350.000 coin arasında olursa makul olacağını düşünüyorum
Sizlerin fikirlerinide merak ediyorum

Alkoer

Üye
Hergün bu ücreti ödeyip drop alamayınca isyan bayrakları açarsın :D

Zıplama bölümünde mutlaka dash olsun. Mouse ile görüntüyü hafif yukardan bakacak şekilde ayarla. Her zıplamada yine mouse ile tam arkandan dümdüz karşıya bakacak şekilde ayarla görüntüyü. Sağ taraf en son platformdan önce 2 tane çok yakın platform var bunlara gelince zıplama sadece yürü.

En önemlisi sakin ol. Benim gibi klavyeyi kırma :D

Maraz37

Üye
Hergün bu ücreti ödeyip drop alamayınca isyan bayrakları açarsın :D

Zıplama bölümünde mutlaka dash olsun. Mouse ile görüntüyü hafif yukardan bakacak şekilde ayarla. Her zıplamada yine mouse ile tam arkandan dümdüz karşıya bakacak şekilde ayarla görüntüyü. Sağ taraf en son platformdan önce 2 tane çok yakın platform var bunlara gelince zıplama sadece yürü.

En önemlisi sakin ol. Benim gibi klavyeyi kırma :D
150 k ödesem koymaz çünkü zindan coinleri telafi eeder
Klavyeyi değilde komple pc yi kırmaktansa 150 k vermeyi tercih ederim
40 yaş grubu olarak işten gelip stres atacağımıza stres oluyoruz

Alkoer

Üye
Bende 38. İlk 63 olup girdiğimde aynı sizin gibi oldum. Şuan zindan la 65%100 kastım. Kendi halime gülüyorum :D

Bana kalırsa bu şekil mekanik bir olay hiç olmamalı. Sadece zaman kaybı. Oyunun rutin oynanışı içinde böyle bir zıplama mekaniği olmadığı için en başta herkeze garip geliyor burası.

Birkaç zindan sonra alışıp sizde kendi halinize gülersiniz. Sıkıntı etmeyin.

Maraz37

Üye
Bende 38. İlk 63 olup girdiğimde aynı sizin gibi oldum. Şuan zindan la 65%100 kastım. Kendi halime gülüyorum :D

Bana kalırsa bu şekil mekanik bir olay hiç olmamalı. Sadece zaman kaybı. Oyunun rutin oynanışı içinde böyle bir zıplama mekaniği olmadığı için en başta herkeze garip geliyor burası.

Birkaç zindan sonra alışıp sizde kendi halinize gülersiniz. Sıkıntı etmeyin.
Ben hayatta uğraşmamda becerememde sana zahmet yetkilileri etiketleyiver

Alkoer

Üye
Ben hayatta uğraşmamda becerememde sana zahmet yetkilileri etiketleyiver
Birçok konu var açılmış hali hazırda. Verilen cevaplar oyuna renk katsın değişiklik olsun şeklindeydi.

Ticket atmak daha mantıklı. Forumdan pek etkili olmuyor bu şekil talepler.

MaRaKeSH

Üye
oyunda wasd kullanmayan bir çok arkadaşın zindanlardan sonra kullandığını gördük bence yararlı bir durum. 2. si atlama npc sini paralı yaparsan bir dünya spekülasyon yaratılır ve o kaosun içinden artık kimse çıkamaz.

HeaveN

Üye
Atlama yerleri kolay sana 2 saat antreman verem tavşan gibi geçersin

jobulani

Üye
Kanka bi kaç zindan sonra elin alışır. Para falan vermene gerek yok.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt