İstek Grup zindan

karizmatik137

Üye
Dİrek meseleye giriyorum ben grup zindanlarda bosslar dışındaki moblardan bir çok kez takı drobu aldım ancak 65 zindana giren bazı şahıslar direk bosslara yürüyor hal böyle olunca hak geçiyor peşinden gitsen ayrı gitmesen ayrı madem o moblar oraya konuldu ozaman HEPSİ KESİLMEDEN ZİNDAN BİTMESİN isteyen istediği gibi partiyi zindanı yönetemesin.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Grup zindan %100 tamamlanıza gerek yok yapısı böyle yapıldı.

Solo Zindanda bu iş değişiyor %100 tamamlamadan boss çıkmıyor.

karizmatik137

Üye
Grup zindan %100 tamamlanıza gerek yok yapısı böyle yapıldı.

Solo Zindanda bu iş değişiyor %100 tamamlamadan boss çıkmıyor.
Acaba ben yukarda ne anlatmak istedim hocam tam olarak. Çünkü aradığım cevabı alamadım grup zindanda sadece bosslar değerli item takı vb atmıyor moblarda atıyor ancak 8 kişi her kafadan bir ses çıktığı için sağlıklı bir zindan çeviremiyoruz.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Acaba ben yukarda ne anlatmak istedim hocam tam olarak. Çünkü aradığım cevabı alamadım grup zindanda sadece bosslar değerli item takı vb atmıyor moblarda atıyor ancak 8 kişi her kafadan bir ses çıktığı için sağlıklı bir zindan çeviremiyoruz.

Anlatmak istediğinizi anladım tabikide sizin gibi dungeon farm yapacak kişileri bulup dungeon yapmanızda fayda var.
Kural hatası olmadığı için bu durumu yaşabilirsiniz.

Wildbaba

Üye
Dİrek meseleye giriyorum ben grup zindanlarda bosslar dışındaki moblardan bir çok kez takı drobu aldım ancak 65 zindana giren bazı şahıslar direk bosslara yürüyor hal böyle olunca hak geçiyor peşinden gitsen ayrı gitmesen ayrı madem o moblar oraya konuldu ozaman HEPSİ KESİLMEDEN ZİNDAN BİTMESİN isteyen istediği gibi partiyi zindanı yönetemesin.
Kardeş doğru konuşmuşsun ama bunu ticket şeklinde talep yani öneri olarak gönderirsen mutlaka dikkate alacaklardır.Burada oyun yönetiminin cevap vereceğini düşünmüyorum.Moderatörler sadece genel mevcut oyun düzeni neyse onun yapısı çerçevesinde cevap verir sadece.

MaRaKeSH

Üye
Kesinlikle haklısın dostum ama bu tamamen oyuncuların sabırsızlığı ile alakalı bir durum. genelde dikkatimi çeken ki bildiğim en az 20 kişi var birden fazla çarla zindan yapanlar. benim sana önerim pt ye girerken sor yada kendin kur pt yi. yoksa bunu yaşamaya devam edersin

jobulani

Üye
Bunun tek nedeni grup zindanlarda beklemeden önden giden tayfa 65 lvl ve %100 olmuş oyunculardır. Yarın 70 geldiğinde aynı hareketi yapmaya cesaret bile edemezler. Hatta bi mob kaçsın ilk kendileri ağlar 'neden kesmiyorsunuz' diye. Az daha sabret. Şimdilik sana tavsiyem 63 zindanlarını dene. Oraya girenler Xp odaklı oldukları için her mobu keserek gidiyor.

RickSancheZz

Üye
binde bir ihtimalle kutudan takı çıkacak, 8 de 1 ihtimalle kutu sırası sende olacak cart curt, hiç gerek yok beklemeye, illa kesmek istiyorsan 63 e gir yada senin gibi düşünen kişileri bir araya topla

karizmatik137

Üye
binde bir ihtimalle kutudan takı çıkacak, 8 de 1 ihtimalle kutu sırası sende olacak cart curt, hiç gerek yok beklemeye, illa kesmek istiyorsan 63 e gir yada senin gibi düşünen kişileri bir araya topla
Emin olabilirsin tek zindanda moblardan 2 drop gördüm ben ancak bunu görmeyen arkadaşlar mobları kesmediği gibi drop düşmediğini söyleyecek kadarda iddaalı. Benim sitemim şu zaten bu zindana girenlerin amacı drop almak değilmi neden esgeçilir max 20dk sürüyor zindan bilemedim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt