Öneri Güçlü jobların parti kurup oyunu berbat etmesini önlemek.

THE_WITCHER

Üye
Örn. Oyunda okçu partiler başa bela. Bu durumu engellemek için DV' de kurulan partiler için job kısıtlaması getirebilirsiniz. Mesela 8 kişilik partide aynı jobdan 3 karakter olabilir, maksimum 3 okçu gibi. Böylelikle oynanış büyük oranda stratejik bir hal alır ve açılan karakterlerde joblar arası denge sağlanmış olur. Parti kurmayı zorlaştırır diye düşünüyorsanız 2 tane DV (Death Valley) açın birinde serbest bırakın birinde kısıtlayın beta sürüme kadar denemiş olursunuz.

THE_WITCHER

Üye
Gerçekçi olmak gerekirse bu konu beni rahatsız ediyor. Ben bir warrior oyuncusuyum ve warrior kafa kafaya çarpışma gerektirir. Okçu ve mage partiler karşısında benim bir şekilde yakalamam gerekiyor ama mageler birbirini çeker durur, okçuları zaten yakalayamazsın. Ayrıca bu oyun sadece pusu oyununa dönmüş durumda. Görünmez ol kes, dağın arkasından çık novala, ok ata ata uzaktan kes. Warrior oynamak işgence bu durumlarda. Hele ki yalnız takılmak İMKANSIZ.

Lolgamelol2

Üye
Aynı joptan 3 kişiden fazla aynı party alınamaması gibi bir şey olursa hiç. Bir mage klan bu oyuna gelmez bir şey öneriyorsan mantıklı bir şey Öner

mimolog

Üye
Şuan oyun alanlarında organize ekipler olmadığından okçularla uğraşmak zor olabiliyor. Oyun oturdukça denge sağlanacaktır. Alfa sürecinde olduğumuzu unutmayalım.

0mer6752

Üye
Alfa sürecinde oyun şuan ve herkes full item bu yüzden bu kadar zor okçularla başa çıkmak ki bence o kadar da zor değil çoğu kez okçuların haberi olmadan arkaladım. oyun normal olarak açıldığında kimsede bu kadar sağlam item olmayacak ve okçular 500 500 vuramayacak bu yüzden okçuların normal oyunda pek sorun olacağını düşünmüyorum. ayrıca yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi aynı jobdan 3 tane olursa bir partide aşırı saçma olur okçu ve mage teamler oyuna gelmez bile haklı olarak

Assassin

Üye
Zamanla dengeleme yapılır.

Son düzenleme:

mimolog

Üye
Oyunun farklı dinamikleri ve mekanikleri olabilir. Buna karşı değilim. Bir tarafı fazlaca avantajlı bir konuma yerleştirmediği sürece her türlü değişikliğe açığım. Warriorun alan skili olabilir mi? Neden olmasın. Rogue'nin alan skili olabilir mi? Neden olmasın. Zihnimizi belli kalıplara sığdırmayalım. Özetle her job'un belli güçlü tarafları ve zayıf tarafları oldukça her türlü değişim olsun.

Assassin

Üye
Hali hazırda böyle bir oyun var sizi o tarafa alabiliriz isterseniz :)
Arkadaş çok güzel bir öneride bulunmuş çoğu oyunda bu böyle warrior dediğin class alan çalışır. Başkalarının ne oynaması gerektiğini düşünceğinize neden istemediğinizi yazsanız size daha iyi yardımcı olabiliriz.

X A

Üye
Arkadaş çok güzel bir öneride bulunmuş çoğu oyunda bu böyle warrior dediğin class alan çalışır. Başkalarının ne oynaması gerektiğini düşünceğinize neden istemediğinizi yazsanız size daha iyi yardımcı olabiliriz.

Büyücü gibi alan skilleri görmek istemiyoruz warriorda olmayacakta zaten.

X A

Üye
Tamam sen olmayacak dedin diye getirmicekler

Sen forumları takip etmiyor olabilirsin ama sırf bu N/A skiller yüzünden oyunlar bırakılıyor. Rise Online'ın tutumu oyuncudan yana şu koskoca forumu 3000 kişi kullanıyorsa en fazla 20'si 30'u ister bu dediğini. Kolsuz hedef tutmayı bilmeyen warrior oyuncuları onlarda.

Moderatör tarafında düzenlendi:

GRANDEKİNOKS

Üye
Sen forumları takip etmiyor olabilirsin ama sırf bu N/A skiller yüzünden oyunlar bırakılıyor. Rise Online'ın tutumu oyuncudan yana şu koskoca forumu 3000 kişi kullanıyorsa en fazla 20'si 30'u ister bu dediğini. Kolsuz hedef tutmayı bilmeyen warrior oyuncuları onlarda.
Merhabalar,

Mesajınızı düzenledim. Lütfen forum kuralları gereği üslubumuza dikkat edelim.

İyi Forumlar.

Uçan Zürafa

Üye
Geçenlerde okçulardan şikayet edenler vardı bu sefer parti olarak gezen ekiplerden şikayet var. Bakalım daha neler göreceğiz?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt