Güncel Pot Fiyatları HK.

skaebneN

Üye
Arkadaşlar merhaba,

Oyun açıldığından beri en çok para harcanan nesne herkes için pottur. Bir slot keserken iki tane pot basma mekaniği ile tasarlanmış oyunda malasef yaratıktan kazandığınız para en iyi halde yarım pot parası. Özellikle gelen son güncelleme ile şansınız yoksa bir slotun getirisiden çok götürüsü artmıştır. Hayattaki enflasyon yetmez gibi oyundaki enflasyonla da uğraşıyoruz. Rise Cashlerdeki bonus düzeltmeleri, alınan son aksiyonlar hep para kazanma üzerine. Pot alacak parayı denkleştirmek için oynuyoruz oyunu resmen.

EvoX

Üye
Yılların emeği ile böyle bir oyun yapıp kısa sürede yazık edecekler bu gidişle.

Şu güzelim oyunu YouTube'da "Official" diye tanıtıp bu afişin bile arkasında duramadılar.

Şimdi de serbest piyasaya en temel ihtiyaç üzerinden müdahale ediliyor.

Bu oyunu şuan oynayan kitleden başka kimse oynamaz. Bu çağın oyunu değil.
Geçmişin hasreti sadece. Yazık etmeyin.

iKnowKungFu

Üye
yaptığımız farm zaten pot parasını çıkarmıyor diye konu açtımıştım dün bide pota zam gelmiş inanilmaz neyse bu şekilde zaten oyuncu kaybederler kendi bilecekleri iş 50-60 tane para basıp oynayan oyuncu kalır

N1pple

Üye
kısa zaman önce bu konuda konu açmıştım yönetimin yaptığı hamle ise beklentinin tam tersine oldu. ortalama bir solo farm slotundan 3-5k civarı coin çıkıyor ve mana hp parasını bile zorla karşılıyordu bu durum, çünkü potlar 3-4m civarıydı pazarda, npcde ise 8civarıydı sanırım. Şimdi mağazadan alınanları min 8.5 yani tanesi 8500coin npcden alınanlar ise tanesi 7k denk geliyor.Çok afedersiniz ama bunu yaparken hangi üst akıllar birbiriyle konuşup bu kararı aldı? zaten pot parası bile çıkmıyorken bir de üstüne rabbena hep bana deyip sadece bana para kazandıracaksın politikasının amacı nedir? ortalama 1 slotta en az 1 mana bassam hadi 2slotta 1 de hp basıyoruz desen 1slotu kesmenin maliyeti 10k coin düşen coin 3-5k :D Tam bir akıl tutulması. Hiçbir oyunda pot parasını karşılayamadığımı pot parasını hesap ettiğimi hatırlamıyorum demiştim onu güncelleyip hiçbir oyunda 1slota harcadığımın 3te1 i kadar para getirdiğini görmemiştim tebrik ederim kendi elinizle bitirme yolunda emin adımlarla ileriyorsunuz, pottan bari para kazanmayın kusura bakmayın ama bari bundan para kazanmayın eminim batmazsınız

BySavas

Üye
yönetimin yerinde olsam hp mp potları marketten kaldırırdım.

emretti

Üye
Pusta kesinlikle pot olmaması gerekli kanatimce oyun içi makul bir fiyata premiumlu kullanıcıların farklı bir npc'den alabileceği trade edilemeyen potlar olmalı.

Promises

Üye
Haklarında yapılan bütün kötü yorumlarida siliyorlar, discordda potlar hakkında yapılan güncelleme geri alınsın dedim 2 gün ban yedim
aynen bende bişeyler yazdım silmişler. Silsinler bakalım sanki oyun içinde partide bu konuları konuşmuyor oyuncular anca kendilerini kandırırlar yakında dw de kesecek adam bulamıcak oyuna yön veren oyuncular

Nodar

Üye
Markette illa pot satışı yapılmak isteniyorsa 5bin adet ve yüksek rc'li olmalı.

1000 adet potlar için oyuncular oyun npclerine yönlendirilmeli. Yönetimin bu ısrarını anlamıyorum. Market potları oyuna zarar veriyor.

burak254

Üye
Pot fiyatları gerçekten inanılmaz, şaka gibi. Pot basarken 10kere düşünülen baska bir oyun var mı ? ben özgürce masraflarını düşünmeden yaratık kesmek istiyorum.. taleplerimizi lütfen yetkililer dikkate alsın.

Mi4Kael

Üye
Dİscord yayınlarında "Gb fiyatları düşecek mi? Artacak mı?" gibi sorulara: bizim müdahale edemediğimiz tek yer pazar ve gb fiyatları deniyordu. Tek kale de yıkıldı (y) tebrikler row.

lazola

Üye
beyler devir tasarruf devri bir yaratık kesiyorsunuz bir pot bir mana harcıyorsunuz sonra oturup mananızın ve canınızın dolmasını bekliyorsunuz sonra kalkıp tekrar 1 mob daha kesiyorsunuz bunu anlamayacak ne var bu kadar basit bir işlem için bu kadar aksiyona ne gerek var anlamıyorum

Laykkie

Üye
GB eritme politikası nedeniyle bu şekilde bir aksiyon alınması bence yanlış olmuş. Onun yerine shoptan potlar kaldırılıp o şekilde GB silinebilir.

murolity

Üye
Cumhuriyet in manşeti. Yönetim yaptığı başarısız girişimlerden sonra pot parası için elinde ve avucundakini satanları daha beter edecek dahiyane bir fikirle dünya üzerinde olmayan sistemi hayata geçirdi. Serbest piyasaya müdahale edip fiyatları kendileri belirledi. Gelişmeler sonrası oyuncular dw ye çıkmama kararı aldı. Greve giden oyuncular battle priestleri bowl monumentte sexy danslarını izleyip yönetim alehinde sloganlar attı.

MaRaKeSH

Üye
Zaten pus itemlerinin pazarda satılması başlı başınca saçmalıktı. Belli başlı adamlar var görüyoruz pazarda adamın 20 tane çarı var puslu sabahlar mana pot satıyor ticaretinde adam hakkıdır sonuçta oyun bunu sağlamış madem pazardan alınabilen bir şey neden pusta satılıyor birileri para kazanacak diye neden biz oyuncular heba ediliyor. Tamam yönetim zaten bu tarz ticaretin önüne geçiyor diyenlerde olacaktır en iyi çözüm olmamasını sağlamak. Mana giderimiz çok fazla özellikle priest ve warior sınıfınız gideri diğer sınıflara nazaran neredeyse 2 katı gideri var hiç manadan ağlayan mage gören varmı ya karar mercileri oyununun içerisinde hiç olmayan adamlar belliki. Biz oyuna para yatırmayalım demiyoruz biz para vereceksek karşılığını alalım diyoruz. evet oyun ucuz görünüyor parça parça ucuz deyip toplu halde aysonu hesapladığımızda geri dönüşününde aynı oranda olmadığını görüyoruz. Bu emeklere gerçekten çok yazık

skaebneN

Üye
Ya şöyle bir şey var: 1 tane 1000 lik mega mana alacağın fiyat 8.5 mn yi git sitelerde bozdur. Cashle 2 tane 1000'lik mana alabiliyorsun. Üstüne de 2 TL cebine kalıyor :D
GB'nin dönmesi engellendi. Eritme değil şişirme politikası bu. Acil dönülmesi lazım.
Aslında oyun kurallarında GB alış-satış yasaktı. Galiba hala yasak ama bir yaptırım veya engelleme yok.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt