DUYURU Güncelleme Notları 1.2.0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BlackAlistar

Üye
merhaba benim m2 ssd 1700okuma/1600yazma hızlarına sahip
oyuna launcherden başla diyorum.

id şifre ekranındaa sürekli saniyede 190 megabayt ssd-den "okuma" işlemi yapıyor yaklaşık 4 dakika sürüyor sürekli 190-180 arası megabayt kullanıyor bu sendede oluyormu.

tabi aynı şekilde zaten normal bir işlem çünkü login sahnesine ait assetleri , dataları yukluyor .

procexp64_64rLpzCACG.png

fakat bende 4 dk beklemiyor toplamda en uzun 20sn civarında karakter seçim ekranı gelmiş oluyor.

Tabi sende neden geç yüklediği hakkında spesifik bir şey de söyleyemem donanım , yazılım , işletim sistemi bir suru farklı sebebi olabilir. Eğer diğer oyunlarda da genel olarak yavaş ise temel sorununun nerede oldugunu tek tek eleyerek bulman gerekiyor maaelesef.

BySavas

Üye
tabi aynı şekilde zaten normal bir işlem çünkü login sahnesine ait assetleri , dataları yukluyor .

Ekli dosyayı görüntüle 6234

fakat bende 4 dk beklemiyor toplamda en uzun 20sn civarında karakter seçim ekranı gelmiş oluyor.

Tabi sende neden geç yüklediği hakkında spesifik bir şey de söyleyemem donanım , yazılım , işletim sistemi bir suru farklı sebebi olabilir. Eğer diğer oyunlarda da genel olarak yavaş ise temel sorununun nerede oldugunu tek tek eleyerek bulman gerekiyor maaelesef.
1651514221141.png

durum böyle toshiba ocz 500 gb m2 ssd diğer parçalarım ryzen5 3600 b450 anakart 16gbram win10 lisanslı
resimde gözüktüğü gibi 185 megabayt okuma yaptığı gözükmekte yaklaşık 4 dakika boyunca sürekli okuma yapıyor bilgisayarım baya hızlı oyundayken işlemcimi %20 civarında kullanıyor gayet iyi değer, login ekranıda hızlı yükleniyor.

sadece ssd yi bu kadar çok okuma yapması canımı sıktı

BlackAlistar

Üye
Ekli dosyayı görüntüle 6240
durum böyle toshiba ocz 500 gb m2 ssd diğer parçalarım ryzen5 3600 b450 anakart 16gbram win10 lisanslı
resimde gözüktüğü gibi 185 megabayt okuma yaptığı gözükmekte yaklaşık 4 dakika boyunca sürekli okuma yapıyor bilgisayarım baya hızlı oyundayken işlemcimi %20 civarında kullanıyor gayet iyi değer, login ekranıda hızlı yükleniyor.

sadece ssd yi bu kadar çok okuma yapması canımı sıktı
Evet anlıyorum , yukarıda da yazdığım gibi hocam bende aynı işlem çok kısa süreli gerçekleşiyor ve sonlanıyor , bu bir sorun olarak değerlendirilebilir mi bilemiyorum ama istersen destek talebi ile yardım alıp alamayacağına bir bak belki ekibin önceden hazırladığı bir çözüm yolu vardır.

altugoguzhan

Üye
İyi güzelde biraz da oyun ile alakalı güncelleme olsun mesela en basit göze çarpan şeyler;
  • U ve K 'da açılan pencereler minimize edilmeli ekranın yarısını kaplıyor,
  • İtem Rehberi gibi bir liste oluşturulmalı,
  • Droplar hakkında bilgi içeren bir rehbet ne nereden düşer
  • Pazar açılışları, kuruluşları çok zor bla bla bla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt