JaxSui
J

Bir güncelleme öncesi 1.7 GB kullanan oyun dün 4.5 GB kullanıyordu bende de. Optimizasyon şahaneOptimizasyona geeel.
Bir güncelleme öncesi 1.7 GB kullanan oyun dün 4.5 GB kullanıyordu bende de. Optimizasyon şahaneOptimizasyona geeel.
şuan kaç gbBir güncelleme öncesi 1.7 GB kullanan oyun dün 4.5 GB kullanıyordu bende de. Optimizasyon şahane
neyiBir güncelleme öncesi 1.7 GB kullanan oyun dün 4.5 GB kullanıyordu bende de. Optimizasyon şahane
Ram ram.
What is the problem ?We cant access the game
https://forum.riseonlineworld.com/ Topics/lutfen-once-internet-linklantiniz-kontrol-edin-hatasi.12874/#post-85771
please help?
you close the launcher and wait 5 minutes. Open the launcher again.We cant access the game
https://forum.riseonlineworld.com/ Topics/lutfen-once-internet-linklantiniz-kontrol-edin-hatasi.12874/#post-85771
please help?
Eveeet test ekibinin mükemmelliği <3Pazarların dışardan gözükme şekli bozulmuş gibi duruyor. Küçük bir bozulma ama eski haline dönerse bir sonraki güncellemede daha güzel olabilir. Bu hali hiç güzel gözükmüyor
@
BEARFACT
Şu an yeni girdim oyuna ve 3.8 gb kullanıyor.şuan kaç gb
Açıklama mı? Craft güncellemesi mi? Bayram öncesi mi? Kardeşim isteklerinin farkına var ROW oynuyorsun sen bunları isteyemezsin isteyemeyiz ki zaten isteyemiyoruz üzgünüz :/Craft için bayram öncesi planlanıyor dendi fakat nedir durumlar bir açıklama gelecek mi? Bayramdan sonraya mı kaldı yoksa yarın bir güncelleme daha mı gelecek?
Çekinerek soruyorum zaten acaba kızarlar mı diyeAçıklama mı? Craft güncellemesi mi? Bayram öncesi mi? Kardeşim isteklerinin farkına var ROW oynuyorsun sen bunları isteyemezsin isteyemeyiz ki zaten isteyemiyoruz üzgünüz :/
bence 10k da ucuz en az 30k olması gerekiyorNft Character scroll ucuz olmuş düz 10.000 cash olmalı
Dostum optimizasyon sürekli yapılan bir şey emin ol her patch de oyunu daha rahat oynamamız için düzenleme geliyordur. Patch notlarına yazılacak bir şey değil yıllar geçse de sürekli yapılacağı için yazmıyorlardır bence.Abi şaka gibi yama notları var ya, siz önce stabiliteyi oturdun sonra yenilikleri getirin.
Peki benim 2gb ram yiyen oyun şu an neden 4gb yemeye başladı.?Dostum optimizasyon sürekli yapılan bir şey emin ol her patch de oyunu daha rahat oynamamız için düzenleme geliyordur. Patch notlarına yazılacak bir şey değil yıllar geçse de sürekli yapılacağı için yazmıyorlardır bence.