Güncelleme Notu Güncelleme Notu 2.0.7

mewlan

Üye
Craft için toplayıcı malzemesi aldık. Toplamayı kaldırdınız ki ben sanmam onu kısa sürede getireceğinizi. Lakin bu oyunda craft ile uğraşmayı ve toplayıcılık ile zaman geçirmeyi seven kitleyi önemsemediğinizi düşünmekteyim. Umarım bu kitlenin fikir ve düşüncelerini biran evvel önemseyip gerek güncelleme ile getirirsiniz.

Kawasakii

Üye
Yeni güncellemeden sonra bu hatayı alıyorum yurtdısından bağlanan bikaç arkadaşımda daha aynı sıkıntı var yardımcı olurmusunuz
Adsız.jpg

Zewix

Üye
Craft için bayram öncesi planlanıyor dendi fakat nedir durumlar bir açıklama gelecek mi? Bayramdan sonraya mı kaldı yoksa yarın bir güncelleme daha mı gelecek?

DraeThyN

Üye
Craft için bayram öncesi planlanıyor dendi fakat nedir durumlar bir açıklama gelecek mi? Bayramdan sonraya mı kaldı yoksa yarın bir güncelleme daha mı gelecek?
Açıklama mı? Craft güncellemesi mi? Bayram öncesi mi? Kardeşim isteklerinin farkına var ROW oynuyorsun sen bunları isteyemezsin isteyemeyiz ki zaten isteyemiyoruz üzgünüz :/

xantiave

Üye
Yine çekmedi savaş alanına priest'i tek bu sorunu yaşayan ben miyim?

Pitou

Üye
Abi şaka gibi yama notları var ya, siz önce stabiliteyi oturdun sonra yenilikleri getirin.
Dostum optimizasyon sürekli yapılan bir şey emin ol her patch de oyunu daha rahat oynamamız için düzenleme geliyordur. Patch notlarına yazılacak bir şey değil yıllar geçse de sürekli yapılacağı için yazmıyorlardır bence.

JaxSui

J
Dostum optimizasyon sürekli yapılan bir şey emin ol her patch de oyunu daha rahat oynamamız için düzenleme geliyordur. Patch notlarına yazılacak bir şey değil yıllar geçse de sürekli yapılacağı için yazmıyorlardır bence.
Peki benim 2gb ram yiyen oyun şu an neden 4gb yemeye başladı.?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt