DUYURU [Güncelleme Notu] 2.0.8

Sacredsup

Üye
Güncellemeden sonra oyuna giremez oldum. Antichat dolup yok oluyor oyun açılış ekranı gelmiyor. Lütfen yardım. Önceden böyle bir sorunum yoktu.

Ya bi güncelleme yapacaksınız alt tarafı her şey boka sarıyor. Düne kadar girdiğim oyuna giremiyorum. Mecbur sildim tekrar kuracağım.

Sitenin sağladığı bu indirme hızıyla artık 10 güne iner.

Bu da bağlantı hızım.

9 gün sonra tamamlanacak sanırım.

Ekli dosyalar

• rise download.JPG
    rise download.JPG
    82.7 KB · Görüntüleme: 59
  • baglanti hizi.JPG
    baglanti hizi.JPG
    28 KB · Görüntüleme: 58
  • rise download2.JPG
    rise download2.JPG
    85.1 KB · Görüntüleme: 71

Abdullah Çınar

Üye
Swiftness set takımdaki poison resistance ilerde poison damage olarak güncellenecek falan diyen arkadaşlar vardı bunun doğruluk payı var mı acaba @SunRise

Abdullah Çınar

Üye
Güncellemeden sonra oyuna giremez oldum. Antichat dolup yok oluyor oyun açılış ekranı gelmiyor. Lütfen yardım. Önceden böyle bir sorunum yoktu.
Dostum aynı sorunu bende yaşadım malesef yaşamaz olaydım hep biseyler olurken biseyler bozuluyor başka çare bulamadığım için silip baştan yükledim uzun sürüyor ama sanırım sende öyle yapmak zorunda kalacaksın zip kısmı dolup oyun yok oluyordu kebdini kapatıyordu bendede giriş ekranı gelmiyordu yani aklında bulunsun

Sacredsup

Üye
PC 45 saattir açık. Tam oh tamamlanmış dedim. BAŞLA'ya bastım. Tekrardan 5.16 gb indirmeye başladı. Bu nasıl bir cefadır. Bu işi yapan ya çoluk çocuk ya da iş bilmezin teki. Böyle iş olmaz olsun. @SunRise

Ekli dosyalar

• rise download3.JPG
    rise download3.JPG
    81.9 KB · Görüntüleme: 65

Magicflow57

Üye
PC 45 saattir açık. Tam oh tamamlanmış dedim. BAŞLA'ya bastım. Tekrardan 5.16 gb indirmeye başladı. Bu nasıl bir cefadır. Bu işi yapan ya çoluk çocuk ya da iş bilmezin teki. Böyle iş olmaz olsun. @SunRise
Dostum bunun çözümü şu şekilde ben de foruma konu açtım kimse cevap vermeyince kendim buldum. Oyunu komple sil hangi sürücüde ise c yada d her neyse ama klasörü falan sil denetim masasından kaldırdıktan sonra. Ondan sonra tam aksi diske kur oyunu dosyaları indirsin ve oyuna gir başka çözümü yok ne yazık ki.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt