DUYURU [Güncelleme Notu] 3.0.1

Mentalist7

Üye
selamlar. doriona craft malzemelerini koymayı unutmuşsunuz. ne zaman müdahale edilir?

BySavas

Üye
Bence kasılan expler üzerine eklenmeliydi. 65 lvller için exp tüpü olabilirdi. Alt seviyeler içinde direkt lvle eklenebilirdi.

Bu gidişle 4 ay sonra da 60-65 expleri düşürülür.

Aslında Exp görevlerinin vedigi expler arttirilsa, günlük görevler gelse insanlar slotta kasmaya mahkum edilmese lvl kasmak çok daha zevkli hale gelirdi. Row asistan geldi ama partyler de yer yok, KS partyler çok, row aktif olmayan kanallar boş...
haklısınız kasılan expler üzerine eklenmeliydi.
59 oluncaya kadarki tüm explerin toplamının %30u kayıp var :D

karizmatik137

Üye
Bir sonraki güncelleme ile toplayıcılık hızları arttırılıcak demiştiniz ben bir değişiklik göremedim.

Nihâvend

Üye
çok güzel, biz çalışmaya devam ediyoruz demenin en güzel hâli, yeni patch ve düzelmeler helal olsun..

EUROPE

Üye
16 yıllık knight oyuncusu olarak diyebilirim ki gerçekten güzel oyun yapılmış. Ko nun eski yapısından sıkılmıştık güzel özelliklere sahip yapmışsınız ancak birkaç eksikliği dile getirmeliyim umarım dikkate alır da düzeltilir.
1. Karakter ekrana göre çok küçük kalıyor karakterler biraz daha heybetli olabilir. Ekranda oldukça minyatür gibi duruyor. Tek karakterler değil Mob ve Npc ler de büyütülmeli.
2. Eklenen efectler mutlaka hoş bir görüntü sağlıyor ancak aşırı fazlası da göz yoruyor mesela; karakter yürürken dansöz gibi her yeri oynuyor :D
3.Oyun Türk oyunu diyoruz ama birçok şey yabancı dil item isimleri terim isimler yine böyle kalabilir ama açıklama kısımları mutlaka Türkçe olmalı.
4. Row asistan gerçekten çok güzel çalışıyor en kısa zamanda tüm serverlerda kullanılabilir hale gelir.
5. Ko ki gibi genieli 8pc li mafyaların eline düşmemesi için de row için günlük sınır bu şekilde kalabilir markette satılmaması daha iyi olabilir. Ya da premium olanlar kullanabilir.
6. Yazı fontları çok küçük yine ne kadar büyütsek de yine küçük kalıyor iyileştirme yapılmalı.
7. Party chat çalışmıyor, ayrıca chat ekranında ko düzeni gibi clan için ayrı renk parti için ayrı renk yazı olsa hoş durur.
8. 60+ lv ler için etkinlikler var ancak düşük lv ler için yok exp kasabileceğimiz yerler sınırlı ve genelde dolu ! 23.madde çok hoş oldu ;)
Teşekkürler güzel oyun.

AcHiLL3S

Üye
Crafting objelerinin sayısı arttırıldı :D muhteşem eskid*en 2 saat gezerken şimdi 1 saat 45 dkgeziyorum :S

feya

Üye
Bu roguelerin görünmezliğini kaldırmakla olmamış bu iş,onların atak skillerinide kaldırında tam olsun bu iş.Hatta warriorlara ışınlanma skili ekleyinde dorionda 7 tane mageye ihtiaç duymasınları ordan oraya çekmeye....Helal olsu diyorum size,diyecek başka sözüm yok

DuncanBlake

Üye
güzel güncelleme. Keşke scholar wand ın görsel efekti de düzelmiş olsaydı

RedRedd

Üye
Row assistant bende de yenilenmedi. Satın almak istiyorum ama mağazada yok bununla ilgili bilgilendirme alabilir miyiz millet hala kullanıyor kullanmayanlar makro yapıyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt