DUYURU [Güncelleme Notu] 3.0.2

SunRise

Yönetici
Community Manager

DÜZENLEMELER

1- Armor Smithing kategorisinde bulunan seviye 2 eşyası "Mage Elite Boots" üretim sorunu düzeltildi.
2- Armor Smithing kategorisinde bulunan "Common Stone hammer" üretiminin verdiği yanlış XP oranı düzeltildi.
(Common Stone hammer üretimini yapan tüm hesaplardan fazla olan XP'ler hesaplanarak silindi.)
3- Karakter hareket halindeyken crafting üretimi yapılması kapatıldı.
4- Pazar aktifken crafting üretimi yapılması kapatıldı.
5- R.O.W Assistant aktif olduğunda, skill bar pasif konuma gelecektir.
6- R.O.W Assistant saldırı ve yetenek kullanımında iyileştirilme yapıldı.
7- Rogue karakterlerin elinde Bow silahı varken Shuriken yeteneğini kullanmaları kapatıldı.
8- Genel optimizasyon iyileştirilmesi yapıldı.

youtube 2 en.jpg
son 23.jpg
2222.jpg

e4t5kql

Son düzenleme:

Rhae

Üye
Skinning ve arkeoloji toplamacılığının süreleri ve yerleri random hale getirildi.
Eskiden toplanılıp şimdi aktif olmayan ürünler için değiştirme npcsi eklendi.

Biz bunları görmek istiyoruz

GençAtsız

Üye

Çok yavaştı umarım daha seri olmuştur . şu rpr olayına bir sc falan gelme ihtimali varsa tadından yenmezz + Oyun gerçekten 15 gündür mükemmel götürüyor emeği geçen tüm çalışma ekibinin emeğine sağlık <3

Magicflow57

Üye
Mademki bu row asistant deneme sürümü herkes kullanabilsin. Neden yalnızca premiumlu oyunculara özel oldu bu iş ? Deneme süresi boyunca tüm oyunculara açık olursa buglar daha hızlı bildirilir, sorunlar çözülür.

Enternasyonal

Üye
On numara olmuş şuan atak hızı gayet iyi skill bar olayı da mükemmel olmuş birde afk farmerlığı teşvik etmeyecek birşeyler eklenirse müthiş olur

ogunkrbyk

Üye
R. O. W assistant hizmetinin süresi 5 saat olarak mı devam edecek. 1 hafta bu şekilde denilmişti ama?

UNDERT0KER

Üye
Oyuna bakmadığım için soruyorum kusura bakmayın. 5 saatten sonra devam edebilme şansı varmı şuanda. Mağazaya geldimi böyle bir şey?
Mağazada Yok Şuan Deneme Aşamasında Ama 23 Eylülden Önce Geleceği Umuluyor. 5 saatten sonra şuan için kullanamazsın ama ilerde o 8 saate 10 saate çıkabilir bilmiyorum.

Quantum

Üye
Merhaba Row da hala eksiklikler var mesela row bittikten sonra oto town gelmesi lazım diye düşünüyorum gece 3 de bitiyor sıkıntı yaşıyoruz . aynı zamanda buffer priest de row durdurup tekrar açınca tekrar buff ac atmaya çalışıyor 5 dk boyunca haliyle çok mana potu yiyor . Konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyoruz.

Bstrafe

Üye
Shuriken kapatılması pek mantıklı olmayabilir , sonuçta cebinden çıkarıp atıyor RP'ye aykırı değil.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt