DUYURU [Güncelleme Notu] 3.1.1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hafuj

Üye
Pazarcı tayfa diye bir kitle oyuna ne gibi katkı sağlayabilir tamamen AH olsa başka sistem olmasa satıcı alıcı birebir alışveriş yapar, ama bu güncelleme ile komisyoncuları yüceltecek düzenleme yapılmış. Pazarcı olsa ne olmasa ne gereksiz dorion kasması bırak boş kalsın oyuncu AH üzerinden her ihtiyacını görür. Vergi kalsın sorun vergi değil komisyonculara çalışmasın pazar sistemi

ozgurkaboglu

Üye
İnsanları premium aldırmaya teşvik etmeniz lazım iken premium aldırmamaya teşvik ediyorsunuz. Böyle saçma birşey olabilir mi gerçekten insanlara oyun oynatmak istemiyor musunuz? Pazarcı tayfanın esiri altındamısınız siz?

Bunu herkes yaparken biz neden yapamıyoruz? Hani herkese eşitlik , yok otchiwa heykeli felan herşeyiniz sözde mi?
Hocam gayet mantıklı işler yapılmış neden öfkelisin bu kadar ? acaba yanlış mı anladın gerçekten merak ediyorum.

AcarTR

Üye
Güncelleme için teşekkürler. Vergi oranı yüksek olmuş düşürülmesini isteriz.

Archantos

Üye
Hocam gayet mantıklı işler yapılmış neden öfkelisin bu kadar ? acaba yanlış mı anladın gerçekten merak ediyorum.
İnsanlar 65e kasarken ırk değiştirip exp kastı kimse bilmiyordu , daha sonrasında 1 kereye mahsus bu geçişlerde görevleri yapabileceksiniz dediler. Şimdi bunu iptal ediyolar bu 1
2. Cash bonuslarını azaltıyolar
3. Action House kullanımı için premium gerekli iken ve pazarcı mafyaları engelleyen sistemde %5 vergi getirerek açık piyasayı neden bunların elıne tekrar veriyorsun ?

GB silmek için mantıklı olabilecek bir sebep iken daha farklı yöntemler mevcutken neden bu tarz şeyler seçiliyor? Yanlış anladığım birşey yok farklı oyunlarda ki yönetim yapısı gelecekse buranın ne farkı kalır ? Sen-ben nasıl oynayacağız bu oyunu

Son düzenleme:

GizliPriest

Üye
Oyundan coins silme oyun parası değerini artırma politikası hayırlı olsun :)

murolity

Üye
Vergiler gereksiz yüksek. Hem premium alıp hemde vergi vermek saçma. Böyle gb erimez

HeaveN

Üye
Baya iyi olmuş zindan droplar belli olması .

murolity

Üye
Oyundaki pot fiyatlarına neden müdahale ediyorsunuz ? Ne demek 8.500.000 dan aşağı satılamayacak ? Böyle bir saçmalık mı var allah aşkına. Anladık gözünüzü para bürümüş ama daha önce hiç bir oyun bu ülkede insanları soymak için böyle bir hamle yapmadı. Bu yorumdan sonra ban atacaksın biliyorum ama buyur at doğru olan budur. Yönetim çıksın açıklama yapsın bu konuda. Kimse kimsenin oyuncağı değil oyuncuların cebindeki paraya göz dikemezsiniz.

Aziz

Üye
Pingleme sadece savaş haritasında değil, diğer haritalarda da aktif olmalı. Dungeonlarda, haritalarda party başkanı işaretlemeli.

Babalarınbabası

Üye
Pota para yetişmeyecek. Mecbur böyle oynayacağız (^o^)

Ekli dosyalar

• IMG_20221005_202104.jpg
    IMG_20221005_202104.jpg
    5.6 MB · Görüntüleme: 175

machinee

Üye
vergi saçmalığı komple kalkması gerekirken bir de üstüne eşyayı geri çekerken vergi ödeyecekmişiz.
sadece action için premium alıyordum artık gerek kalmadı almaya. çok oyuncu kaybettirecek güncelleme.

Unbeatable

Üye
Benim anlamadığım gösterdğine göre bundan sonra grup dungeonda takı atmayacak soloda ise silah atmayacak doğru mu bu?

Bum

Üye
Bu vergi arttırım politikaları artık bana birini hatırlatmaya başladı. Sitelerden gb satın almadan sadece droplarla vesaire 10larca gblere ulaşmak zaten zor iken gıdımla kastığımıza sürekli bir pay koyuluyor. Ben oyuna premium alarak zaten gerekli desteği veriyorum ama oyun bana diyor ki "sen premium ile eriştiğin AH'yi %5 vergi ile kullanma, git fiziksel pazar kur %2 alırız o zaman" E ben o zaman niye AH'ye erişmek için premium alıyorum ki? fiziksel pazar premium gerektirsin. Hele AH'ye item koyduğunda geri almak için 1-2 saat sınır koymak yerine %2 vergi koymak akıl tutulmasıdır. Engellenmek istenen şeyi kolay yoldan engellemek yerine 3-5m daha koparıyım buradan diye engellemektir. Ben siteden gb çeken adamı bilmem benim charımda ne %5 %10 vergi verecek kadar para var ne de koyduğum item bana geri lazım olduğunda %2'yi verecek kadar. İnsanların elinde 50 gb olmasın istiyorsanız gidin iştirakiniz sitelerin gb alış satışını engelleyin, oyunda zar zor 1-2gb bulan insanları değil. Lütfen bu hatadan geri dönün zırt pırt AH item fiyatlarıyla oynayan pazarcıdan sıkıldıysanız da koyacağınız süre engeli gayette yeterli olacaktır.

Lady

Üye
vergi saçmalığı komple kalkması gerekirken bir de üstüne eşyayı geri çekerken vergi ödeyecekmişiz.
sadece action için premium alıyordum artık gerek kalmadı almaya. çok oyuncu kaybettirecek güncelleme.
Aslında olması gereken bence şuydu.
Sonuçta Auction house ( Müzayede evi ) demek olduğundan bir eşyayı satarken direkt eşyayı AH'a koyduğunda yüzde 5 olarak komisyonunu kesmesi gerekiyordu. Daha da başka bir şey olmasına gerek yoktu. İşi biraz uzatmışlar.
Ayrıca premiumsuz hala AH'da satış yapamıyorsun. Sadece alış yapabiliyor premiumsuzlar.

GizliPriest

Üye
Ya şimdi biz illa cash ile mi mana potu alicaz neden 8.5m yani çok enteresan ya... Priest 70 skill düzeldi mi bilen var mı ???

machinee

Üye
o kadar vergi ödeyeceksem ne uğraşacağım satışla. gerek yok gün geçtikte oyuncunun yükünü artırıyorlar başka yaptıkları bir şey yok.
Aslında olması gereken bence şuydu.
Sonuçta Auction house ( Müzayede evi ) demek olduğundan bir eşyayı satarken direkt eşyayı AH'a koyduğunda yüzde 5 olarak komisyonunu kesmesi gerekiyordu. Daha da başka bir şey olmasına gerek yoktu. İşi biraz uzatmışlar.
Ayrıca premiumsuz hala AH'da satış yapamıyorsun. Sadece alış yapabiliyor premiumsuzlar.

BySavas

Üye
marketteki potlara zam gelmemiş unutulan kısım bir an önce düzeltmeleri gerek 100 cash çok az.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt