Bu vergi arttırım politikaları artık bana birini hatırlatmaya başladı. Sitelerden gb satın almadan sadece droplarla vesaire 10larca gblere ulaşmak zaten zor iken gıdımla kastığımıza sürekli bir pay koyuluyor. Ben oyuna premium alarak zaten gerekli desteği veriyorum ama oyun bana diyor ki "sen premium ile eriştiğin AH'yi %5 vergi ile kullanma, git fiziksel pazar kur %2 alırız o zaman" E ben o zaman niye AH'ye erişmek için premium alıyorum ki? fiziksel pazar premium gerektirsin. Hele AH'ye item koyduğunda geri almak için 1-2 saat sınır koymak yerine %2 vergi koymak akıl tutulmasıdır. Engellenmek istenen şeyi kolay yoldan engellemek yerine 3-5m daha koparıyım buradan diye engellemektir. Ben siteden gb çeken adamı bilmem benim charımda ne %5 %10 vergi verecek kadar para var ne de koyduğum item bana geri lazım olduğunda %2'yi verecek kadar. İnsanların elinde 50 gb olmasın istiyorsanız gidin iştirakiniz sitelerin gb alış satışını engelleyin, oyunda zar zor 1-2gb bulan insanları değil. Lütfen bu hatadan geri dönün zırt pırt AH item fiyatlarıyla oynayan pazarcıdan sıkıldıysanız da koyacağınız süre engeli gayette yeterli olacaktır.