Güncelleme Notu Güncelleme Notu 3.2.1

Anthelior

Üye
Bu güncellemeden sonra neden oyun yönetimine güvenip item alalım ? Bu oyuna neden inanalım ? Bir gecede itemlerimiz çöp olacaksa bu oyunu neden oynayalım ?
Erken erişim diye çıkış yaptılar. Bu tarz radikal değişikliklerin olması olası, yapacak bir şey yok.

murolity

Üye
Erken erişim diye çıkış yaptılar. Bu tarz radikal değişikliklerin olması olası, yapacak bir şey yok.
oyun açılışında erken erişim ibaresi yok. Offical olarak tüm reklamları yapıldı. Ne zaman ki oyun açıldı hatalar bug lar çıktı o zaman erken erişim lafı çıktı ortaya. Youtube de reklam videoalrı duruyor açıp bakabilirsin.

priesttt

Üye
Çok ciddiye almadan oynayın, inşaat halinde oyun itemler üzerinde oynama oluyorsa sıkıntı vardır, mage itemlerine nerf gelmesi ciddi sorun.

AcHiLL3S

Üye
Bu [Limit Düzenlemesi] nedir anlamadım? craf ile ilgili olan.%50 hızlandımı ? [Limit Düzenlemesi] denmiş çok açıklayıcı olmuş.%50 hız xp bonus denmiş hala aynı exp hız oyunda ne iş?

Bwonsamdi

Üye
+8 golden bowumun atağı 107 den 100 e düşürülmüş aylarca insanlar bu eşyaları basmak için uğraştı +8 vixen apsi değişmezken zengin oyuncuyu etkilemeyen şey golden bowu olan fakir kullanıcının atağı neden düşüyor baştan aşağı saçmalık
fakirseniz fakir gibi oynayin yada oynamayin biktik sizden duzgin silahiniz yok iteminiz yok sc niz yok. saka saka la oynayin 100 ap kotu degil :) (bilgisayari acip oyunu oynayip ay sonunda elektrik parasini zorlanmadan verebiliyorsan fakir degilsin bu oyunda o yuzden aglamadan farma devam )

mewlan

Üye
@BEARFACT

Merhaba;
Güncelleme notlarında yada herhangi bir konuda vixen bowuna gelen zehir hasarının azaltılmasını göremedim. Oyun içi bilet attım. Oyunda bug olabileceğini ve incelemeye alacaklarını yazdılar. Güncelleme öncesi zehir hasarı resimdeki gibi ilken şu anda oyunda zehir hasarı +7 iteminin 70 zehir hasarıdır.
Ayrıca bu bowun zehir hasarı yerine olması gereken elemental dmg şekli fire olarak ne zaman düzeltilecektir.

80479278-1BC9-4B60-A7E5-5F9BDF74BBBE.jpeg

Blue

Üye
Okçular çöp oldu diye biz farkındalık yaratmaya çalışırken mageler okçu çöp falan olmadı diyordu. Şimdi kendileri Otchiwa heykelinin orda eylem falan yapıyormuş. Valla iyi demişler gülme komşuna gelir başına diye :D

Bwonsamdi

Üye
valla ben mage oynuyorum +8 branchla dolasmasinlar tabikide bunun olmasi lazimdi 1m lik stafla 10 binlik warrioru kesmesinler bi zahmet alsin herkes uniq stafini itemini baksin dalgasina

mewlan

Üye
valla ben mage oynuyorum +8 branchla dolasmasinlar tabikide bunun olmasi lazimdi 1m lik stafla 10 binlik warrioru kesmesinler bi zahmet alsin herkes uniq stafini itemini baksin dalgasina
Kardeşim ben de seninle hem fikirim. Lakin anlatmak istediğimiz olay 20 k değerindeki bir okçu ile 2 k değerinde ki okçu arasında karşı ırka atakta 70 skili ile 50-75 dmg oynamasıdır. Bu nedenle adamlarda haklı olarak neden yüksek item alsın. 1910 ap var benim okçuda 350-400 vuruyorum varriora 70 sikili ile. asaslara 500-550 vuruyorum. +6 spike ile adam bana 1300 vuruyor. Kısaca item yaptığında fark olmuyor denecek kadar az.

Pemila

Üye
Okçular çöp oldu diye biz farkındalık yaratmaya çalışırken mageler okçu çöp falan olmadı diyordu. Şimdi kendileri Otchiwa heykelinin orda eylem falan yapıyormuş. Valla iyi demişler gülme komşuna gelir başına diye :D
Senin o savunduğun değer haklı bir savunma değildi parası olan itemi olan adamların ağlamasını destekleyen bir yapıydı. +5+6 imp setli +7 +6 swfitshootermı bilmemneli okcu iç takıları rengarenk adam bana gelip 400 vuruyorsa okla daha kaç vursun istiyor 1k mı ? ? ? Magelere gidin int giyin demesini bilen okcu kardeşlerimizin gidin maradon itemleri giyin +8 paper set bi yapın öyle oynayın 1 mage tüm herşeyini max mp ye göre ayarlamaya çalısırken 1 okcu +5 +6 imp set +5 +6 elitsetle black soul pendant plakc soul ring gibi takıları takıp 400- 500 vuruyor sonra neymiş efendim okcular az vuruyor o okcu 800 vurusa oyuna hakaret zaten.
Bu konuşmayı Dc üzerinde kanıtlı herşekilde herkesle tek başıma tartışırım buraya sadece yazı yazmak için yazamayın..
Suan magelere olan konu ise tam tersi zengin mage ağlamıyor farmer emekçi mage ağlıyor bunu anlamıyorsun anlayamayacaksında sanırım.
İtemli okcu 770 defli İNT MAGEYE 1300 vuruyordu siz o dönemde ağlıyordunuz.. Bu adamlar dahada fazla vurmak istiyorlardı. Ki mageler bize 1k vuruyor tekleme skilleri ile diyordunuz yayınlarda gösterdiniz damageleri gördük 1k vuran mageleri daha mageyi araştırmadan başladınız bu konuları yazmaya. Magenin 72 skilini gidin bi araştırın önce :) Sonra 1k vuran AT3S dahil 1 tane mageyi bana getirin tekleme skili ile 1k vuran herhangi bir mage yok olamaz.
Kısacası OKCU ÇÖP FALAN OLMAMIŞTI.

Pemila

Üye
Kardeşim ben de seninle hem fikirim. Lakin anlatmak istediğimiz olay 20 k değerindeki bir okçu ile 2 k değerinde ki okçu arasında karşı ırka atakta 70 skili ile 50-75 dmg oynamasıdır. Bu nedenle adamlarda haklı olarak neden yüksek item alsın. 1910 ap var benim okçuda 350-400 vuruyorum varriora 70 sikili ile. asaslara 500-550 vuruyorum. +6 spike ile adam bana 1300 vuruyor. Kısaca item yaptığında fark olmuyor denecek kadar az.
+6 spiked cane li bir adam sana 1300 vuruyorsa senin mantığında benim sana tek atmam lazım full chaos set +7 lunas valla ben teklemeyle 1k üstü çok çok nadir gördüm görebilmem için MF mutlaka adamda olması lazım ve hiç bir şekilde FR savunması olmaması lazım.. Eğer nova ile 1300 vurdu diyorsaan burada da bi gene gülerim aslında ben 1300 1350 1400 bu rakamları zor görüyorken +6 sipked cane li adam ki chaos seti olamaz.. eminim olamaz.. Diyorsun ki bana 1300 vurdu ee gel bi arenada deneyelim be kral :)

Okcuların davası davası dediğiniz dava senin için demiyorum bu okcu davasını genel oyun sorunu olan bi davaydı siz bunu okculara yordunuz sadece. Suan ki sorun paralı adamla parasız adam arasındaki damage farkıydı ana sorun bunu düzelttiler sözde.. Ki bunun aksini kanıtlarımda zamanı var..

mewlan

Üye
+6 spiked cane li bir adam sana 1300 vuruyorsa senin mantığında benim sana tek atmam lazım full chaos set +7 lunas valla ben teklemeyle 1k üstü çok çok nadir gördüm görebilmem için MF mutlaka adamda olması lazım ve hiç bir şekilde FR savunması olmaması lazım.. Eğer nova ile 1300 vurdu diyorsaan burada da bi gene gülerim aslında ben 1300 1350 1400 bu rakamları zor görüyorken +6 sipked cane li adam ki chaos seti olamaz.. eminim olamaz.. Diyorsun ki bana 1300 vurdu ee gel bi arenada deneyelim be kral :)

Okcuların davası davası dediğiniz dava senin için demiyorum bu okcu davasını genel oyun sorunu olan bi davaydı siz bunu okculara yordunuz sadece. Suan ki sorun paralı adamla parasız adam arasındaki damage farkıydı ana sorun bunu düzelttiler sözde.. Ki bunun aksini kanıtlarımda zamanı var..
Sen olayı yanlış anlamışsın. Spike derken dagger diyorum. Sen gitmişsin staf diyorsun. İkisi çok farklı şeyler.

DuncanBlake

Üye
Güncelleme güzel, ancak(!) 1h sword, blade ve axe larda harpylere damage bonus veren bir silah ve gold/exp bonus veren bir alternatif yok, crimson veya winged dönerken bu yaratıklara bonus vuracak tipte silah olmalıydı. brutal impaler ile kombinlemek için onun eş değer bir 1h tamamlayıcısı güzel olurdu. 1h shield zaten hiç yok. warriorlarda knight skill kısmı kapalı, defans kısmı sadece pasif def veren skillerden ibaret. Sadece spearlarda harpy damage bonus var ancak o da çok pahalı ulaşılması zor bir silah ve karşılığı yine yok 1h de tamamlayıcı olarak.

Magelerde ise novalar çok basit, onca emeğe karşılık hiç ben novayım gibi ne vuruyor ne efekti var. Oynamayan biri farkı anlamaz yani. Damagelar birbirine yakın. 50 ile 30 vurusunun çok bi farkı yok. ayrıca elimde scholar staff varken, ice hasarım firedan düşük. bu nasıl olabiliyor? her renk parlaması lazım ancak sadece flame parlıyor. yine gold ve exp bonus magelerde güzel olabilirdi.

priestlerde heal skilleri pek kullanışlı değil, ağırlıkta target odaklı healler.

roguelara da bi parti swift getirin de güzel tatlı bi farkı olsun :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt