Güncelleme Notu Güncelleme Notu 3.2.2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Race
Lunaskar
Job
Warrior
DÜZENLEMELER

1-Death Valley haritasındaki Black Mummy, Diviner, Necromancer, Burning Treant ve Treant yaratıklarına düşük oranlarda "Ancient Weapon" ve "Upgrade Scroll" eşyaları eklendi.
2-Death Valley haritasındaki Undead King, Satyr, Archdemon, Flame Rock ve Poisonous Rock adlı yaratıklardan "Ancient Weapon" ve "Upgrade scroll" eşyalarını elde etme olasılığı artırıldı.
3-Death Valley haritasındaki Cyclops ve Dread Cyclops adlı yaratıklardan "Upgrade Scroll" eşyalarını elde etme olasılığı artırıldı.
4-Death Valley haritasındaki Deathlord adlı yaratıktan "Upgrade Scroll" eşyalarını elde etme olasılığı artırıldı.
5-Death Valley haritasındaki Tyrant adlı yaratıktan "Epik silah", "takı" ve "Upgrade Scroll" eşyalarını elde etme olasılığı artırıldı.
6-Solo ve Grup Zindan haritalarında Boss'lardan elde edilebilen eşyaların olasılıkları düşük oranda artırıldı.
7-Bazı epic ve imperial zırhların görünmeme sorunu giderildi.
8-Binek Yarışı etkinliğinden çıktıktan sonra etkinlik yeteneklerin silinmemesi sorunu düzeltildi.
9-Binek Yarışı etkinliği bekleme esnasında yeteneklerin kullanılabilmesi sorunu düzeltildi.
10-Cadılar Bayramı Etkinliği 10 Kasım Perşembe gününe kadar uzatılmıştır.
Witchy istilacısından eşya elde etme şansı iki katına çıkarıldı.
Witchy istilacısının yeniden doğma süresi düşürüldü (60s -> 45s)
Spooky istilacısından eşya elde etme şansı iki katına çıkarıldı.
Spooky istilacısının yeniden doğma süresi düşürüldü (120s -> 60s)
Trickster Pumpkin istilacısının sağlık puanı yarıya düşürüldü.
11-Üzerinde ruhbağı bilgisi olmayan eşyalar düzeltildi.
12-Chat ve System/Log pencereleri kilitliyken hareket etmeyecek şekilde düzenlendi.
13-Sohbet Penceresi artık minimize edilebilecek şekilde düzenleme getirildi.

img_ad36f36d3991b84710759c40c8100ea8.png

img_e2fa61c17649779d7c10294e77fdf65c.png

img_77a72904d6623963ae19f0c6c7d34bf7.png

14-Ayarlar kısmından ayarladığınız Death mesaj kısmı kayıtlı kalacak şekilde düzenlendi.
15-Pencere opaklık ayarı Meslekler, Klan, Arkadaşlar vb sayfalarda çalışacak şekilde düzenlendi.
16-Lucky Draw Event penceresi güncellendi.

OPTİMİZASYON

Oyunda yaşanan FPS düşüşleri ve Crash hataları için optimizasyon çalışması gerçekleştirilmiştir.

Son düzenleme:

uG0TServed

Üye
Drop oranları vahim durumdaydı özellikle zindanlarda artık herkese bol droplar slotlarada yansıması iyi olmuş mana ve can potu yetişmiyordu dropları kurtarmıyordu daha doğrusu. Bu güncellemeyi beğendik :)

PoisonKnife

Üye
takılar ve bp ler ile silah alımlarını beklerken nelerle karşılaştık :S

DigitalMan

Üye
bu oyunu test eden bünyenizde eleman varmı acaba
diger konu güncelleme yaparken neden tum dosyalar yeniden yukleniyor yuzlerce mb dosya yukleniyor ve zaman alıyor

Anthelior

Üye
İndirme hızları neden vasat? 75 Mbps internetim var, güncelleme 900 Kbps ile iniyor. Her güncellemede aynısı oluyor (internetle alakalı bir durum değil, kontrol ediyorum normal hız almaktayım).
bu oyunu test eden bünyenizde eleman varmı acaba
diger konu güncelleme yaparken neden tum dosyalar yeniden yukleniyor yuzlerce mb dosya yukleniyor ve zaman alıyor
Tüm dosyaların yeniden yüklendiği nereden çıktı? :D Güncellemelerde hangi dosyada değişiklik yapıldıysa o indirilip yükleniyordur. Bu her oyunda böyle.

Artemiss

Üye
Bu oyun ekran kartini cok az kullaniyor ama işlemciyi %100 kullanıyor sorun burada. Lütfen buna bir çözüm getirin. İ5 10. nesil işlemci 16 gb ram 512 gb ssd 1650Tİ pc sahibiyim ve 20-30 fps alıyorum bu oyundan.

BySavas

Üye
6-Solo ve Grup Zindan haritalarında Boss'lardan elde edilebilen eşyaların olasılıkları düşük oranda artırıldı.

düşük oranda düşürüldü olmasın o :D

DuncanBlake

Üye
fps oranında artış ve grafiksel iyileştirmeler ilk etapta gözüme çarpanlardan. ancak pek çok silahın elemental hasar efekti yanlış! hem de aylardır.

PlayzZersHD

Üye
Eee meslekler ile alakalı güncelleme gelecekti.
Döner ekmekciler daha fazla üzülmesin diye mi böyle bir patch getiriyorsunuz?

Anthelior

Üye
Sözde Cadılar Bayramı dropları arttırıldı, gram hissettirmiyor...

Artemiss

Üye
Bu oyun ekran kartini cok az kullaniyor ama işlemciyi %100 kullanıyor sorun burada. Lütfen buna bir çözüm getirin. İ5 10. nesil işlemci 16 gb ram 512 gb ssd 1650Tİ pc sahibiyim ve 20-30 fps alıyorum bu oyundan.
rami 32 gb yaparak sorunu hallettim arkadaşlar suan 70-100 fps civarı alıyorum

Son düzenleme:

GrejuwalTRl

Üye
6'ıncı madde için düşük oranda arttırıldıgını söylemişsiniz hiç alakası yok dungeon geldiginden beri giriyorum ( şahsım adına söylüyorum ) elle tutulur aldıgım hiç bir sey yok ne takı alabildigim oldu ne epic bir item en baba aldıgım skil book oldu. teşekkürler mükemmelsiniz.

RickSancheZz

Üye
6'ıncı madde için düşük oranda arttırıldıgını söylemişsiniz hiç alakası yok dungeon geldiginden beri giriyorum ( şahsım adına söylüyorum ) elle tutulur aldıgım hiç bir sey yok ne takı alabildigim oldu ne epic bir item en baba aldıgım skil book oldu. teşekkürler mükemmelsiniz.

tamamen tesadüf olduğunu biliyorum ama yinede yazayım drop nedir bilmeyen ben bu güncellemeden sonra epic bi takı aldım 17 m ediyordu ama en azından drop yani :d

merakli5

Üye
tamamen tesadüf olduğunu biliyorum ama yinede yazayım drop nedir bilmeyen ben bu güncellemeden sonra epic bi takı aldım 17 m ediyordu ama en azından drop yani :d
hala sıfır hala sıfır :) düşük oranda arttırılmış, drop oranı %0.00000000001 o 2 olmuş galiba, ama yayıncılarda öyle işlemiyor ^^ onlarda %30 bizde %0.2 %0.5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt