DUYURU [Güncelleme Notu] 3.2.3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CanReyis

Üye
warriorla ilgili bir güncelleme gelecek diye bakıyorum hep haftalardır ama yok :)

AhmtDmrc

Üye
Bu kadar olumsuz yorumu görüp istif bozmamak da ne bileyim.
Drop desen drop yok.
Pazar desen bitik.
Dv desen, asaslar sağolsun nefes aldırmıyorlar. Farm slotuna mage oturtup farmer kovalıyorlar, bowl dışında her yerdeler.
Ama yönetim guest tamamlayınca ekran guest tamamlandı yazısı ile meşgul.
Pot parasına farm atar olduk ama oda kasılmıyor artık.
Oyuna kutu getirdiniz, diyoruz ki alalım kıralım yada etkinlikten kazandığımızı biriktirip kıralım, çıkan itemler 5 para etmez. Drobu ancak yayıncıların videolarında görebiliyoruz... Kendi adıma konuşuyorum ne kutulardan drop alabilmişliğim var ne Dungeonlardan.
Upgrade desen 1 sayfa plate basıyorum +6 dahi çıkmıyor çıkanda +7 e atınca %100 yanma garantili zaten.
Neyse ya okurlar ya silerler, bir şey de değişeceği yok zaten. Oyunun boşaldığının farkında değiller.
Akşam dolu dolu atılan 1-2 saatlik PK yönetimi mutlu ediyor demek ki bu kadar es geçiyolar saydığım şeyleri.

RickSancheZz

Üye
  • Razu's Staff eşyasının saldırı gücü 16 artırıldı.
  • Archmage's Fire Staff eşyasının saldırı gücü 12 artırıldı.
  • Archmage's Frost Staff eşyasının saldırı gücü 8 artırıldı.
  • Archmage's Thunder Staff eşyasının saldırı gücü 10 artırıldı.

BU STAFLAR AKTİF Mİ??

sanırım şuan drobu yok ama buff gelmiş :D

GrejuwalTRl

Üye
Drop desen drop yok.
Pazar desen bitik.
Dv desen, asaslar sağolsun nefes aldırmıyorlar. Farm slotuna mage oturtup farmer kovalıyorlar, bowl dışında her yerdeler.
Oyuna kutu getirdiniz, diyoruz ki alalım kıralım yada etkinlikten kazandığımızı biriktirip kıralım, çıkan itemler 5 para etmez. Drobu ancak yayıncıların videolarında görebiliyoruz... Kendi adıma konuşuyorum ne kutulardan drop alabilmişliğim var ne Dungeonlardan.
Upgrade desen 1 sayfa plate basıyorum +6 dahi çıkmıyor çıkanda +7 e atınca %100 yanma garantili zaten.
Neyse ya okurlar ya silerler, bir şey de değişeceği yok zaten. Oyunun boşaldığının farkında değiller.
Akşam dolu dolu atılan 1-2 saatlik PK yönetimi mutlu ediyor demek ki bu kadar es geçiyolar saydığım şeyleri.
PVP Serverler'de bile suan buradan daha iyi pk donuyor... 3 5 aylık serverlerden farkımız kalmadı

SiNiSTeeR

Üye
yönetim yaptıkları güncellemeler ile oyunun sonunu getiriyor tebrik ederim.
bu kadar insanın şikayetçi olduğu konuları görmezden gelmelerine gerçekten anlam veremiyorum artık.

RickSancheZz

Üye
grup zindan güncellemesi yönetimin oyuncu isteklerine karşı tutunduğu tavrı gösteriyor bence, çokca istek vardı ve mantıklı bulunup getirilmiş, bize göre yavaş olsada oyun gün geçtikçe rayına oturuyor, herşey güzel olacak :)

SiNiSTeeR

Üye
grup zindan güncellemesi yönetimin oyuncu isteklerine karşı tutunduğu tavrı gösteriyor bence, çokca istek vardı ve mantıklı bulunup getirilmiş, bize göre yavaş olsada oyun gün geçtikçe rayına oturuyor, herşey güzel olacak :)
herşeyin güzel olacağına dair umutlarını takdir ediyorum. ben umudumu kaybettim çünkü.
yönetim kendilerinin çıkarlarına dokunmayan isteklere hemen müdahale edebiliyorken oyuncuyu tatmin etmesi gereken konularda hiçbir şey yapmıyor.
böyle giderse herşey güzel olduğu zaman oyuncu kalmayacak çok acı.

mewlan

Üye
Drop desen drop yok.
Pazar desen bitik.
Maalesef bu sadece oyun yönetiminin eksikliği değildir. Oyun yönetimini pofpoflayan bir kesim kitle olduğu sürece bu devam edecek. Bu oyuna harcadığım parayı ( marketten pus çekme) 10 yıl oynadığım knighta bile harcamadım. Sırf oyuna desteğimiz olsun ve gelişsin diye GB ile hiç bir şey almayıp pustan kartla çektim. Ama gel gör bazı karakterleri bitirme eşiğine getirildiler. Okçuyu çok sevdiğim için bir başka karakter de oynamayacağım işin itemlerin çoğunu sattım +7 vixen ve karakterim kaldı. Aylık bu oyuna minimum 3 K marketten pus harcayan birini kaybettiler. Umarım sizler için de olsa düzelir.

DigitalMan

Üye
Yazdıklarınızı yönetim görmeden modlar siliyor bence bir karar verin ya oynayın ya da oynamayın
her jobu denedim ırk değiştirdim tekrar her jobu deniyorum bu bir oyun
zevk almaya bakın para harcayacaksın tabiki bu senin zevkin
ayrıca
yayıncı izleyip de moralinizi bozmayın bu bir oyun

MaRaKeSH

Üye
çok üzülerek sölüyeceğim ama umarım yanıltırlar bizi. bir çok arkadaşımız diğer oyun için gün sayarken biz insanları rise gerekli güncellemeyle durumu düzeltir derken gene komik düzeltmelerle oyun sürüncemeye devam ediyor. ne pk da adam bulabiliyoruz ne zindana girerken insanlar etkinliklere girip oyundan çıkıyor. Kendi klanımın neredeyse yarısı gidiyor. Kimi görsem sell diyor pazarda item satılmıyor uniglere kimseler bakmıyor Allah sonumuzu hayretsin.

Balerion

Üye
Oyunda iyileştirme olsa da, hız bakımından oyuncuların bıkma/bırakmasına göre çok yavaş kaliyor. Kimse bi oyun oynayacağim diye 5 yıl beklemez. Şu an 3 yıl oldu neredeyse.

En acı tarafı da oyuncular geliştirme yavaş diye değil yönetimin katı tutumu yüzünden bırakıyor. Nerflerde madur olanlara telafi yapılmaması gibi. Craftçılar, Mageler, okçular, priestler hep oyunun dengesiz olduğundan şikayet ediyor. Yönetim dengeli olduğunu düşunuyor olacak ki bir müdahale yapmıyor. Ama madem dengeli olduğunu düsünüyorsa açsın bir yayın toplasin bin kişiyi takır takır ispatlasın. Herkes bu kadar galeyana gelmişken bu yapılmalı, aksi halde dengesizligin farkinda olup umursamadıkları anlamı çıkar ki ben gerçekten de umursamadıklarını düşünüyorum. Oyunu umursuyorlar ama warrior asas harici karakterlerin dengesini umursamiyorlar çunkü oyunu bu jobların öncülüğunde oynana bir oyun olarak görüyorlar. Biz de taleplerine sessiz kalınanlar olarak, sanki 2022'nin modern bir oyununu oynuyor gibi değil de, nalbur dükkanına girmişiz de dükkan sahibi yanındakiyle muhabbet etmekten bize cevap bile vermiyor, müsterisini kâle almiyormuş gibi hissediyoruz

BySavas

Üye
herşeyin güzel olacağına dair umutlarını takdir ediyorum. ben umudumu kaybettim çünkü.
yönetim kendilerinin çıkarlarına dokunmayan isteklere hemen müdahale edebiliyorken oyuncuyu tatmin etmesi gereken konularda hiçbir şey yapmıyor.
böyle giderse herşey güzel olduğu zaman oyuncu kalmayacak çok acı.
mevlana gibi özetlemişsin helal sana

GrejuwalTRl

Üye
Hayır anlamadıgım bir olay var bu kadar negatif düşünceye sahip yorumlar var. Yönetim neden hiç bir acıklamada bulunmuyor. ? Ya insanlara elle tutulur birşeyler verin artık oyuna sadece hala bakın hala bir umut bir item atar dünya gözüyle görürüm su dungeonda diye giriyorum. Yani banada yazıklar olsun kardesim betasından alphasına Official diye reklamlarını yapıp sonra erken erişim süreci değiştirdiginiz su süreçte dahi hala oynamak için direniyorum gercekten asıl bana yazıklar olsun..

themurolity

Üye
Dc de gördüm yazışmanızı diyorsunuz ki magenin flame damagesi değilde staftaki atağı önemli. Yahu arkadaş madem staff damagesi önemli o zaman neden mage karakteri var. Neden uniq mage takılarında flame damage var. Magenin vurduğu alan skili neden staf damagesine bağlı. Warrior değilizki biz. Yapmış olduğunuz saçma sapan işler yüzünden oyunda mage kalmadı. Eleştiri yapınca ip ban atıyorsunuz forumda ama hiç kendinize bakmıyorsunuz. Her işiniz hatalı her işiniz şaibeli ama halen haklı sizsiniz. Devam edin afferin bir kaç aya kalmaz kendi aranızda ekipçe pk atar farm yaparsınız.

DuncanBlake

Üye
Drop desen drop yok.
Pazar desen bitik.
aynen öyle. +7 çok çok zor, slotlar kafa kafaya

sanırım şuan drobu yok ama buff gelmiş :D
drobu olmayan iteme buf var. Oyunda olan itemlerin efektleri yanlış parlıyor aylardır. onları ellemesinler.

themurolity

Üye
Oyunun düzeleceğine olan inancınıza hayran kaldım. Eleştiri yapınca oyunu kötülediğimizi zannedip ban atıyorlar ancak bu oyunu rise online yönetimi kadar hiç kimse kötüleyemez. Oyun başından beri karakterler arası denge diye bağırıyoruz gören yok. İtemlar arası denge dedik gören yok. Optimizasyon sorunu dedik gören yok. Yıllar önce pvp server da kendi arasında melee oynayanlar halen aynı kafada ilerliyorlar. Devam edin o kaya üstünüze düşecek.

birol2003

Üye
75lvl okçuyum 58lvl mobu 5 6 vuruşta kesiyorum :D oyunu açarlarken solo oyuncular bile solo zindandan itemini yapacak dediler. Solo zindandan aldığım en büyük drop facelifter :D verdikleri hiçbir vaat tutmuyor. Gerçi kazanabilecekleri parayı kazandılar bu saatten sonra oyunu bıraksanızda kimsenin umurunda dahi olmaz.
bunu söylerken on tane hesap açıp gün boyu zindan yapacak userları hesaba katmamışlar, daha doğrusu bu oyunun yoğunlukla Türk oyuncuların oynayacağını hesaba katmamışlar, önceden bilseler işin suyunu çıkaracağımızı böyle bir söylemde bulunmazdı adamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt