- Razu's Staff eşyasının saldırı gücü 16 artırıldı.
- Archmage's Fire Staff eşyasının saldırı gücü 12 artırıldı.
- Archmage's Frost Staff eşyasının saldırı gücü 8 artırıldı.
- Archmage's Thunder Staff eşyasının saldırı gücü 10 artırıldı.
BU STAFLAR AKTİF Mİ??
PVP Serverler'de bile suan buradan daha iyi pk donuyor... 3 5 aylık serverlerden farkımız kalmadıBu kadar olumsuz yorumu görüp istif bozmamak da ne bileyim.
Drop desen drop yok.
Pazar desen bitik.
Dv desen, asaslar sağolsun nefes aldırmıyorlar. Farm slotuna mage oturtup farmer kovalıyorlar, bowl dışında her yerdeler.
Ama yönetim guest tamamlayınca ekran guest tamamlandı yazısı ile meşgul.
Pot parasına farm atar olduk ama oda kasılmıyor artık.
Oyuna kutu getirdiniz, diyoruz ki alalım kıralım yada etkinlikten kazandığımızı biriktirip kıralım, çıkan itemler 5 para etmez. Drobu ancak yayıncıların videolarında görebiliyoruz... Kendi adıma konuşuyorum ne kutulardan drop alabilmişliğim var ne Dungeonlardan.
Upgrade desen 1 sayfa plate basıyorum +6 dahi çıkmıyor çıkanda +7 e atınca %100 yanma garantili zaten.
Neyse ya okurlar ya silerler, bir şey de değişeceği yok zaten. Oyunun boşaldığının farkında değiller.
Akşam dolu dolu atılan 1-2 saatlik PK yönetimi mutlu ediyor demek ki bu kadar es geçiyolar saydığım şeyleri.
herşeyin güzel olacağına dair umutlarını takdir ediyorum. ben umudumu kaybettim çünkü.grup zindan güncellemesi yönetimin oyuncu isteklerine karşı tutunduğu tavrı gösteriyor bence, çokca istek vardı ve mantıklı bulunup getirilmiş, bize göre yavaş olsada oyun gün geçtikçe rayına oturuyor, herşey güzel olacak![]()
Maalesef bu sadece oyun yönetiminin eksikliği değildir. Oyun yönetimini pofpoflayan bir kesim kitle olduğu sürece bu devam edecek. Bu oyuna harcadığım parayı ( marketten pus çekme) 10 yıl oynadığım knighta bile harcamadım. Sırf oyuna desteğimiz olsun ve gelişsin diye GB ile hiç bir şey almayıp pustan kartla çektim. Ama gel gör bazı karakterleri bitirme eşiğine getirildiler. Okçuyu çok sevdiğim için bir başka karakter de oynamayacağım işin itemlerin çoğunu sattım +7 vixen ve karakterim kaldı. Aylık bu oyuna minimum 3 K marketten pus harcayan birini kaybettiler. Umarım sizler için de olsa düzelir.Bu kadar olumsuz yorumu görüp istif bozmamak da ne bileyim.
Drop desen drop yok.
Pazar desen bitik.
Dv desen, asaslar sağolsun nefes aldırmıyorlar. Farm slotuna mage oturtup farmer kovalıyorlar, bowl dışında her yerdeler.
Oyuna kutu getirdiniz, diyoruz ki alalım kıralım yada etkinlikten kazandığımızı biriktirip kıralım, çıkan itemler 5 para etmez. Drobu ancak yayıncıların videolarında görebiliyoruz... Kendi adıma konuşuyorum ne kutulardan drop alabilmişliğim var ne Dungeonlardan.
Upgrade desen 1 sayfa plate basıyorum +6 dahi çıkmıyor çıkanda +7 e atınca %100 yanma garantili zaten.
Neyse ya okurlar ya silerler, bir şey de değişeceği yok zaten. Oyunun boşaldığının farkında değiller.
Akşam dolu dolu atılan 1-2 saatlik PK yönetimi mutlu ediyor demek ki bu kadar es geçiyolar saydığım şeyleri.
Oyunda iyileştirme olsa da, hız bakımından oyuncuların bıkma/bırakmasına göre çok yavaş kaliyor. Kimse bi oyun oynayacağim diye 5 yıl beklemez. Şu an 3 yıl oldu neredeyse.grup zindan güncellemesi yönetimin oyuncu isteklerine karşı tutunduğu tavrı gösteriyor bence, çokca istek vardı ve mantıklı bulunup getirilmiş, bize göre yavaş olsada oyun gün geçtikçe rayına oturuyor, herşey güzel olacak![]()
mevlana gibi özetlemişsin helal sanaherşeyin güzel olacağına dair umutlarını takdir ediyorum. ben umudumu kaybettim çünkü.
yönetim kendilerinin çıkarlarına dokunmayan isteklere hemen müdahale edebiliyorken oyuncuyu tatmin etmesi gereken konularda hiçbir şey yapmıyor.
böyle giderse herşey güzel olduğu zaman oyuncu kalmayacak çok acı.
aynen öyle. +7 çok çok zor, slotlar kafa kafayaBu kadar olumsuz yorumu görüp istif bozmamak da ne bileyim.
Drop desen drop yok.
Pazar desen bitik.
drobu olmayan iteme buf var. Oyunda olan itemlerin efektleri yanlış parlıyor aylardır. onları ellemesinler.sanırım şuan drobu yok ama buff gelmiş![]()
bunu söylerken on tane hesap açıp gün boyu zindan yapacak userları hesaba katmamışlar, daha doğrusu bu oyunun yoğunlukla Türk oyuncuların oynayacağını hesaba katmamışlar, önceden bilseler işin suyunu çıkaracağımızı böyle bir söylemde bulunmazdı adamlar.75lvl okçuyum 58lvl mobu 5 6 vuruşta kesiyorumoyunu açarlarken solo oyuncular bile solo zindandan itemini yapacak dediler. Solo zindandan aldığım en büyük drop facelifter
verdikleri hiçbir vaat tutmuyor. Gerçi kazanabilecekleri parayı kazandılar bu saatten sonra oyunu bıraksanızda kimsenin umurunda dahi olmaz.