Güncelleme Saatleri

birgaripmage

Üye
Arkadaşlar bilgisi olan bir (şövalye) arkadaş beni yeşillendirebilir mi lütfen ? İşten geldiğimiz ve serverın en aktif olması gereken bir saatte özellikle yapılan güncellemeden sonra güncelleme notunu okuduktan sonra güncelleme saatini mantıklı bir zemine oturtabilen bir arkadaş var mı gerçekten? Beni neyi kaçırıyorum bir tek bana mı tuhaf geliyor ?

Maximiliantr

Üye
aga ben bu yöneticileri anlamıyorum ağzını açana biberi sürüyorlar. herkesi düşman gibi görüyor her konuyu yoruma kapatıyor. Oyunu En değerli zamanımız ve paramızı harcıyoruz ama kim bir konu açsa hemen yoruma kapatılıyor bu şekilde oyuncuları dinleyecekler. Ticket açıyorsun foruma yönlendiriyor, forumda konu açıyorsun yoruma kapatılıyor bir tane olan moderatör var bir mesaj atıyor ve konuyu kapatıyor insanların yorumlaşmasına izin vermiyorlar.

Lanh55.5

Üye
İşten gelinen Saatlerde Güncelleme veya Bakım yapılması gerçekten saçmalık herhangi bir problem çıksa anlayışla karşılanabilir fakat Saat 20:00 Da bakım ve güncelleme yapılmasını birisi açıklamalı cevap bekliyoruz

RainOfFire

Üye
Belirli bir guncelleme planinin olmasi (aciklanmasi) gerekiyor. Malesef plan program olmayinca hemen ben yaptim oldu kafasini yasiyorlar. su gun su saatte calisma olacak seklinde kullanicilar bilgilendirilmesi lazim iletisim konsunda hic insiyatif almiyorlar.

Luj

Üye
bence roko çalışanları da işten geliyor :D

IFIRTINAI

Üye
Selamlar,

Güncelleme saatlerinin Türkiye prime zamanı ile uygun olmamasının tek mantıklı açıklaması güncelleme yapanların Türkiye de yaşamaması olabilir. Ancak oyuncu kitlesinin büyük çoğunluğunun türk olduğunu düşünürsek bir zahmet iş saatlerini yaşadıkları yerin saatine göre değil, müşteri kitlesinin aktifliğine göre düzenlesinler.

Ha yok biz de Türkiye de yaşıyoruz diyorlarsa, ek iş mi yapıyorsunuz ki gündüz mesainiz bitince akşam gelip oyunla ilgileniyorsunuz?

birgaripmage

Üye
O kadar konu açıldı bu sorun ile ilgili bir tane bilgilendirme yazısı yazmadılar arkadaşlar .

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

Erken erişim sürecinde olduğumuz için bazen güncellemeler saat verilmeden yada anlık olarak atılması gerekiyor. İlerleyen süreçlerde güncelleme tarih gün ve saat bilgisi önceden topluluk ile paylaşılacaktır.
Anlayış ve sabrınız için teşekkür ederiz.
İyi forumlar.

Lolgamelol2

Üye
Selamlar,

Erken erişim sürecinde olduğumuz için bazen güncellemeler saat verilmeden yada anlık olarak atılması gerekiyor. İlerleyen süreçlerde güncelleme tarih gün ve saat bilgisi önceden topluluk ile paylaşılacaktır.
İyi forumlar.
güncelleme de hiç bir şey yok çok boş

kamyon95

Üye
Selamlar,

İyi forumlar.
Bu erken erişim ne zaman bitecek

birgaripmage

Üye
Selamlar,

İyi forumlar.
Anlıyorum o yüzden bu konuyu açmak için güncelleme notunu bekledim. Demek istediğim bu düzelttiğiniz sorunlar anlık karşınıza çıkan şeyler değil ki günlerdir var bu problemler neden anlık bir sorundu hızlıca müdahale ettik algısı var onu anlamıyorum.

ReginaMeis

Üye
Kafalarına göre takılıyorlar işte. O kadar uyardık en aktif saatte kapamayın şu sunucuları. Gece geç vakit yapın bari de elinize yüzünüze bulaştırırsanız millet ayağa kalkmasın diye. Ders almamışlar. Burunlarının dikine giden bir yönetim daha. Çok fazla sürmez bu oyunun aktifliği zaten bu şekilde giderse.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt