Güncelleme sonrası Soothsayer slotu...

Zewix

Üye
Güncellemeden sonra slot bozulmuş,ölen moblar bazılarına görünüyor ve atak vermeye devam ediyorsunuz.Bunun neticesinde slotta moblar birikiyor ve exp kasmak zorlaşıyor...

feysummer

Üye
okçu 60 skili çalışmıyor
slotlardaki moblar bozulmuş
sıra sistemi çalışmıyor. Sıradan çıkılmıyor. Relog atsan bile sıradan çıkmıyor

ne oldu güncellendik. Düzelen bir şey var mı acaba tespit edilen ?
ben söyliyim. Kapalı olan craft sistemi için toplama araçlarının durability azalmaması sorununu düzeltmişler :) çok önemliydi çünkü.

JaxSui

J
@SunRise bey güncelleme notu konusunu kilitli açmayın da yorum yapalım sorunları yazalım tartışalım. Neden yoruma kapatıyorsunuz anlamıyorum ki..

Paris

Üye
@SunRise bey güncelleme notu konusunu kilitli açmayın da yorum yapalım sorunları yazalım tartışalım. Neden yoruma kapatıyorsunuz anlamıyorum ki..

Problemler hakkında konu açabilir veya aktif bir konu varsa onun altından problemleri belirtebilir ve tartışabilirsiniz.

JaxSui

J
Neden güncelleme notunun altında tartışmıyoruz da forumu çöplük haline getiriyoruz?

SpeedyCaptan

Üye
okçu 60 skili çalışmıyor
slotlardaki moblar bozulmuş
sıra sistemi çalışmıyor. Sıradan çıkılmıyor. Relog atsan bile sıradan çıkmıyor

ne oldu güncellendik. Düzelen bir şey var mı acaba tespit edilen ?
ben söyliyim. Kapalı olan craft sistemi için toplama araçlarının durability azalmaması sorununu düzeltmişler :) çok önemliydi çünkü.
ben denedim skillerin hiç biri çalışmıyor benim karakter de :D

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Çalışmayan yetenek ve öldüğü halde ayakta kalan yaratıklardan haberimiz var, ekip olarak çalışmaktayız şu an kısa süre içerisinde düzelmiş olacaktır.
Bu konularda olan tartışmaları, konuşmaları bu konu üzerinden yapabilirsiniz. Benzer konular silinecektir.

sanne2

Üye
Benzer konu diye sildiler adamın yaşadığı şeyle benim yaşadığım şeyin alakası yok, siz o mesajalrı gömünce gerçek değişmiyor, yapmayın işte şu saatte güncelleme yapmayın abi.

Elyoslu00

Üye
Bu sorun da haberdar mısınız mage ile de denedim vuruyor gözüküyor mana gidiyor 5 6 kere sonra anca damege yiyor canavar farkındaysanız söyleyin bizlerde yazıp durmayalım çalışmayan yetenek yazdınız kastınız bu durum mudur ? @BEARFACT eğer buysa bizde yazıp durmayalım sizleri çalışmanız İçin rahat bırakalım ve bizler için uğraşın sonrasında düzeldi diye teşekkür edelim .

Ekli dosyalar

• CE4C2648-4412-4D20-8731-325758FFEA60.jpeg
    CE4C2648-4412-4D20-8731-325758FFEA60.jpeg
    1.8 MB · Görüntüleme: 76

Zafer1991

Üye
Merhaba,

Geri dönüşünüz için teşekkür ederiz. Konu hakkında yetkili ekibin haberi var ve çalışmaları devam ediyor. Farklı bölgelerde bu tarz problemleri yaşıyorsanız bu konu altından iletebilirsiniz.

Son güncelleme notuna buradan ulaşabilirsiniz.

Güncelleme Notu 2.0.3
Norun tower 'da okcu atak alamiyor mana gidiyor skil vurmuyor. Bilginize....

Paris

Üye
Benzer konu diye sildiler adamın yaşadığı şeyle benim yaşadığım şeyin alakası yok, siz o mesajalrı gömünce gerçek değişmiyor, yapmayın işte şu saatte güncelleme yapmayın abi.
Merhaba,

Açmış olduğunuz konu ile aynı içeriğe sahip olan konu burası değil. Özel mesaj yoluyla size yolladım oradan tartışmaya devam edebilirsiniz.

can2022

Üye

Soothsayer sorunlu en yakın zamanda çözlülürse sevinirim iyi çalişmlar.​

Elyoslu00

Üye
Okçu skilleri bazen 3 bazende 5 kerede bir damege vurabiliyor moba ama vurmadı halde mana vurmuş gibide gitmeye devam ediyor sizden ricam bu durumun farkındaysanız evet çalışıyoruz bunun farkındayız demeniz. Bunu demediniz sürece herkez forumda sinir küpü konu açmaya çalışmaya devam edecektir. ben ve dc de şuan
13 arkadaşım bu sorunun cevabını bekliyor tek tek hepimiz foruma girip soralım mı yetkili birinden cevap bekliyoruz

Jeremias

Üye
Çalışmayan yetenek ve öldüğü halde ayakta kalan yaratıklardan haberimiz var, ekip olarak çalışmaktayız şu an kısa süre içerisinde düzelmiş olacaktır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt