Güncelleme mi geldi?
Teşekkürler...Merhaba,
Geri dönüşünüz için teşekkür ederiz. Konu hakkında yetkili ekibin haberi var ve çalışmaları devam ediyor. Farklı bölgelerde bu tarz problemleri yaşıyorsanız bu konu altından iletebilirsiniz.
Son güncelleme notuna buradan ulaşabilirsiniz.
Güncelleme Notu 2.0.3
@SunRise bey güncelleme notu konusunu kilitli açmayın da yorum yapalım sorunları yazalım tartışalım. Neden yoruma kapatıyorsunuz anlamıyorum ki..
ben denedim skillerin hiç biri çalışmıyor benim karakter deokçu 60 skili çalışmıyor
slotlardaki moblar bozulmuş
sıra sistemi çalışmıyor. Sıradan çıkılmıyor. Relog atsan bile sıradan çıkmıyor
ne oldu güncellendik. Düzelen bir şey var mı acaba tespit edilen ?
ben söyliyim. Kapalı olan craft sistemi için toplama araçlarının durability azalmaması sorununu düzeltmişlerçok önemliydi çünkü.
Norun tower 'da okcu atak alamiyor mana gidiyor skil vurmuyor. Bilginize....Merhaba,
Geri dönüşünüz için teşekkür ederiz. Konu hakkında yetkili ekibin haberi var ve çalışmaları devam ediyor. Farklı bölgelerde bu tarz problemleri yaşıyorsanız bu konu altından iletebilirsiniz.
Son güncelleme notuna buradan ulaşabilirsiniz.
Güncelleme Notu 2.0.3
Merhaba,Benzer konu diye sildiler adamın yaşadığı şeyle benim yaşadığım şeyin alakası yok, siz o mesajalrı gömünce gerçek değişmiyor, yapmayın işte şu saatte güncelleme yapmayın abi.