Güncelleme sonrası Soothsayer slotu...

Elyoslu00

Üye
Çalışmayan yetenek ve öldüğü halde ayakta kalan yaratıklardan haberimiz var, ekip olarak çalışmaktayız şu an kısa süre içerisinde düzelmiş olacaktır.
Bi durunda sorulara gerçek yetkili bu durumla ilgilenen arkadaşlar cevap versin 60 skili çalışmıyor okçuda çalışmayan bir kaç skil yetenekten kastı onlar olma ihtimali yüksek ama genel olarak moba vurduğumuzda 5 6 kere mana gitti halde damege atamama sorunu var 3 farklı jobda test ettik ve arkadaşlarda da aynı sorun var durumdan haberdar larsa yetkili cevap versin kendini yetkili sananlar değil.

beretta

Üye
Çalışmayan yetenek ve öldüğü halde ayakta kalan yaratıklardan haberimiz var, ekip olarak çalışmaktayız şu an kısa süre içerisinde düzelmiş olacaktır.
Bu konularda olan tartışmaları, konuşmaları bu konu üzerinden yapabilirsiniz. Benzer konular silinecektir.
-

Son düzenleme:

Marceline

Üye
Yapmış olmak için oyun yapmayın yıl olmuş 2022 alın sağlam bir developer kendi başınızı ağrıtmayın, finansal sıkıntıya mı girersiniz o zaman hiç girmeyin arkadaşım böyle bir yükün altına. Yok oyun sıfırdan yazıldı da buglar olurmuş da anlık çözülebilecek sorunlar oluyor onları bile bir sonraki güncellemeye atıyorlar. Tamam bu işin içinde değiliz belki o an çözülemeyecektir o küçük sorun bug vs peki ya test server ne diye duruyordu süs mü efendim demezler mi? Eee güncelleme geliyor başka sorunlar doğuyor. Şimdi oyun erken erişim sürecinde vs demeyin bana ekipte sağlam birileri olsa şu bazı küçük sorunlar dahi çözüme kavuşturulur hatta bazı oyuncular kısır döngüye girmesin diye ekstra bir şeyler getirilir de oyuncular sıkılmaz. Verdiğiniz vaadleri bir gözden geçirin bence yada bu güzel oyunu işin ehli birilerine devredin...

Zewix

Üye
Hala slotlar düzeltilecek diye bekliyoruz.Bu kadar zor mu gerçekten?

suistimal61

Üye
Naruntower a tıkladıgımızda sırada iken trade atamıyoruz,sırf trade atmak icin sırayı bozdum bunu da not alabilirler mi ?

JaxSui

J
Naruntower a tıkladıgımızda sırada iken trade atamıyoruz,sırf trade atmak icin sırayı bozdum bunu da not alabilirler mi ?
Ticket at kardeş. Buradan pek görmezler. Foruma bakamayacak kadar yoğunlar. Mobların düşmeme hatası üzerine harıl harıl çalışıyorlar.

Tealover

Üye
Bütün her yerde bu sorun var hep birlikte yavaş yavaş oyunu düzelteceğiz. Her güncellemede daha iyiye inşallah

Elyoslu00

Üye
Hangi okçu ile konuşsam yoo bir sorun yok dediler.
:) o yok diyenler güncellemeden sonra oyuna girmemiştir girmişse de tam bir trol olmalı tickette 50 tane mesajımdan sonra oyun yönetiminde bu sorunla uğraştıklarını kabul ettiler şöyle sorun yok diyip konuşanları bir kaşık suda boğmak istiyorum

JaxSui

J
Hocam iyi misin ? Soruyu oyun içinde soruyorum oyunu oynarken hatta farm yapanlara soruyorum. Neyse kesin sorun vardır zaten inanıyorum da onlar neden bir sorun yok dedi onu anlamadım.

fstab

Üye
Hangi okçu ile konuşsam yoo bir sorun yok dediler.
Sorun olmayan hali böyleyse haklısınız hiç bir sorun yok
1654616908743.png

sadist

Üye
Güncellemeden sonra slot bozulmuş,ölen moblar bazılarına görünüyor ve atak vermeye devam ediyorsunuz.Bunun neticesinde slotta moblar birikiyor ve exp kasmak zorlaşıyor...
sadece o slotda değil tüm slotlarda var. Üstüne üstelik bazı mobların görseli bile yok damage yiyorsunuz ama hangisi lagdan ölmedi diye tek tek mausla kontrol ediyorsunuz. Exp e yatmakdan sıkıldım bende burada sesimi duyurmaya çalışmaktayım. Ama konu konu benim konumun eşdeğeri hangisi acaba diye geziyorum ustune ustun. Benzer konu var diyor neyse... Bu şekilde oyun oynamayı yönetici ve yazılımcı arkadaşlar oynarmı acaba bir başkasının oyunu olsa ve dun geceden beri pach geri bile sarmadılar.

sadist

Üye
Sorun olmayan hali böyleyse haklısınız hiç bir sorun yok
Ekli dosyayı görüntüle 7397
sen bu türleri boşver bunlar hep bi yerlerden sorun yok diyolarla geziyolar. bu görselede edit derler bu zihniyetler. Sorun yok biz trol için zamanımız çok ya geziyoruz forumda.
Akşam eve geldim çarı lvl kasayım dedim 1 haftda oldu anca 40 lvl oldum ya lag ya bug ya oyun atma sorunu v.s
Sorunsuz 1 gun geçmedi 1 haftadır.

cugara

Üye
arkadaş bir oyunu bir güncelleme ile bu kadar rezil edebilirdiniz okçu skilleri hasar vermiyo 10 kez arka arkaya 60 skili vuruyorum adama tek damage yemiyor moblarda aynı keza açı değiştirirsen bazen vuruyor bazan vurmuyor birde hasar düşürmüşler siz mageleri allah yapın baseden baseye sikil atsınlar herkez mage açsın oynasın kimse başka job oynamasın mı istiyorsunuz çözemedim tahminim sizde ne yaptığınızın farkında değilsiniz bu kafa giderseniz oyunda sadece mageler kalacak bizde mage kasmaya başladık iteme gerek yok at novalatı tekleme skillerini oynunu oyna

Tôeart

Üye
Güncelleme sayesinde ne exp kasabiliyoruz. Ne pk atabiliyoruz. İşin enteresan tarafı konu ile ilgili hala bir bilgi güncellemesi mevcut değil. Ekiplerimiz bilgisi dahilinde çalışmalar devam ediyor cümlesini malesef ben kabul etmiyorum. 24 saati geçti şuan hala düzelmiş değil. Yeni güncellemede ne bozulacak onuda sabırsızlıkla bekliyoruz.

JaxSui

J
Güncelleme sayesinde ne exp kasabiliyoruz. Ne pk atabiliyoruz. İşin enteresan tarafı konu ile ilgili hala bir bilgi güncellemesi mevcut değil. Ekiplerimiz bilgisi dahilinde çalışmalar devam ediyor cümlesini malesef ben kabul etmiyorum. 24 saati geçti şuan hala düzelmiş değil. Yeni güncellemede ne bozulacak onuda sabırsızlıkla bekliyoruz.
Ben de merak ediyorum 24 saatte düzeltilmeyecek nasıl bir hata oluştu diye.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt