Güncellemele zamanları Ertelenen, Eklenip sonra aktif olacak şeylerden sıkıldım :(

Burtto

Üye
çok geniş kapsamlı o yüzden erteledik diye beklenti içine sokup verilen güncelleme bu.
birde şu eklendi sonraki güncellemede aktif olacak laflarını bi bıraksalar kalabalık gösterme çabası gibi hissediyoruz, armor smittng güncellemesi gibi sonraki güncellemeyi 1 ay bekletmezler inş.

weapon ve jewel crafta güncelleme gelecek söylemleri uzun zamandır var son 2 haftadırda ilk güncellemede gelecek gibi konuştular weapondada jeweldede bir kelime birşey yazılmamış

action limitini diretmeye devam ediyorlar ilginç,

Son düzenleme:

presto_86

Üye
Cfler lunaskara bedava Gold chest dağıtma etkinliği yüzlerce kere yazdık şunu karma yapın proteanda itemli adam yok nasıl oynayacağını bilen yok zaten girmiyorduk.klanca şimdi de girmeyiz arkadaşlarda bedava chestlerini alırlar yönetimde etkinlik yaptığını sanıp mutlu olur...

N3v3N

Üye
Aman cflere laf etmeyin. DC de mod olan Dr fusch nesini anlayamıyorsunuz diyerek dalga geçmeye başlar.

Cfwler çok iyi hiçbir sıkıntı yok.

Sonraki patchte eklenecek özellikleri yazmak sayfanın dolu gozukmesini sağlıyor. Büyük güncelleme sonuçta dolu dolu olması lazım. Boşuna mı bekledik?

Ah limiti içinde keyifleri bilir. Oyuncunun sözünün önemi olmadığını görmus olduk en azından. Ahtaki 24 saat limiti 2dk arayla fiyat kiranlara engel oluyordu. Bı pazar kurayım dedim 20m lik item 3 saatte 14m e düştü :D En son alt f4 çektim.

Güncellemelerde skillere yaptığınız düzenlemeyi keşke skill aciklamasina da yazsanız. Zaten çoğu skill açıklamasına göre farklı vuruyor. En son düzenlenen skillerde bari açıklama ile hasar aynı olsun. Şu skillerin açıklamalarını düzeltmek bu kadar zor mu?

Alkoer

Üye
Benim en çok eleştirdiğim konu güncelleme sıklığı ve kalitesi.

Oyunda gördüğüm eksikleri her zaman yazdım ve sert eleştirdim doğrudur. Her ne kadar erken erişim lafına sevmesem de kabul ediyorum bu süreçte eksikler olabilir.

Fakat gördüğüm olay patchlerin sık sık gelmemesi ve her gelen patchin yeni sorunlar getirmesi. Bu sorunların çözümü için bir sonraki patchin beklenmesi.

Bir konu hakkında oyuncular raporlama yapıyor, ticket atıyor gelen cevap bir sonraki patch te bakarız :D

Bazen sitem ediyoruz geliştirici ekip tecrübesiz filan diyoruz. Buna da inanmıyorum çünkü adamlar sıfırdan bir oyun inşaa ettiler. ( her ne kadar başka bir oyundan alınan örnek çok olsada)

Bence güncelleme politikası değiştirilmeli. 15gün - 1 ay gibi zamanda büyük güncelleme geleceğine 2-3 günde bir gelen ve 1 sorunu kökünden çözen güncellemeler daha yararlı olur.

Opus Magnum

Üye
Benim en çok eleştirdiğim konu güncelleme sıklığı ve kalitesi.

Oyunda gördüğüm eksikleri her zaman yazdım ve sert eleştirdim doğrudur. Her ne kadar erken erişim lafına sevmesem de kabul ediyorum bu süreçte eksikler olabilir.

Fakat gördüğüm olay patchlerin sık sık gelmemesi ve her gelen patchin yeni sorunlar getirmesi. Bu sorunların çözümü için bir sonraki patchin beklenmesi.

Bir konu hakkında oyuncular raporlama yapıyor, ticket atıyor gelen cevap bir sonraki patch te bakarız :D

Bazen sitem ediyoruz geliştirici ekip tecrübesiz filan diyoruz. Buna da inanmıyorum çünkü adamlar sıfırdan bir oyun inşaa ettiler. ( her ne kadar başka bir oyundan alınan örnek çok olsada)

Bence güncelleme politikası değiştirilmeli. 15gün - 1 ay gibi zamanda büyük güncelleme geleceğine 2-3 günde bir gelen ve 1 sorunu kökünden çözen güncellemeler daha yararlı olur.
Adamların bir güncelleme takvimi bile yok "yetişirse" diyorlar.

Ya güzel kardeşim 2 ayda bir güncelleme ver ama o boşluktada fixleme yap, büyük güncellemeler içerik eklemeye yönelik olsun. Ara güncellemeler ise bug çözümü ve ya ufak rotuşlar sunsun ama yok, bariz hata var "büyük yamada çözeceğiz" oldu paşam. 3 hafta bekleriz siz hiç sıkmayın canınızı.

Tamam yamalama sıklığı fazla değil eyvallah ama 1 ay bekliyorsun "önümüzdeki yama aktif edilecektir" e be güzel kardeşim, senin yaptığın notlar çok görünsün diye boş kağıda karalama yapmak değil de ne, oyuncunun aklıyla dalga geçiyorsun resmen.

Hadi aktif edilecekleri de bir kenara alalım, bakıyorsun içerik o kadar beklediğin sürece değmiyor, hani dedirtmiyor ki "ulan uzun sürdü ama bayağı kallavi olmuş" o da yok.

Klan sistemi diyorlar hype yaratıyorlar aylar öncesinde, 1 ay ses soluk yok bir bakıyorsun boş.

Warrior r atağı ne zaman düzelteceksin paşam keyfin yerine gelince mi?

Yeni yamada artifact ve flicker oluşumu var, bunu ne zaman çözeceksin paşam 1 ay sonra mı?

Neyse premium almıyorum artık, ne yaparsanız yapın zindandan zindana takılıyorum artık.

Powerslave

Üye
DV balıkçılığında rusty anchordan swordfish geliyor tam 3 yama önceden beridir. 2 ay oldu yani nereden baksanız. hotfixle falan çözün şunu diyorum ticketdan, ilgili birim bununla ilgilenecek diyorlar. bir balık veya nesne tutulduğunda gelecek eşyanın ID'sini yanlış yazmışsınız, onu düzeltirsin ufacık bir hotfix yaparsın ne ekibi ne ilgilenmesi. yeter yahu oyunda dolu bug var biz aylarca bekliyoruz çözülsün diye, patch geliyor hala çözülmemiş. Şaka gibi

N1pple

Üye
erken erişimde olan bir oyun için çok çok yavaş geliyor güncellemeler. Hotfix bile getirmeyip ana güncelleme bekleniyor. + olarak dc de önden spoiler o bu verip yerine getiremiyorlar yetişmedi bla bla. 2.5 ay önce giriş ödülleri ve günlük görevler ekibe iletildi entegre edilmesi kaldı yazmıştı bir soruma yetkili arkadaş hala entegre olacak. 26-27ocakta büyük güncelleme ile beraber nerdeyse tüm animasyonlar değişecek diyor sunrise dr fuchs diyor ki ben gelmeyeceğini biliyordum kim dedi onu diyor :D Not: güncelleme ile tabikide animasyon güncelleme gelmedi :D 2-3günde ne değişti de o söylemden sonra gelmedi güncellemeye yetişmedi bilmiyorum. Keza ekim ayı gibi yılbaşına kadar şu şu gelecek eklenecek pasta süslemesi kaldı yazıyordu dc de yetkili arkadaşlar onların da en az yarısı bırak yılbaşını şubata yetişmedi :D Her halde bir ekibe veriyorlar sipariş ne zaman yetişirse o zaman alıp ekliyorlar yoksa bir ekip kendi yaptığı hazırladığı şeyleri söyleyip söyleyip bu kadar geciktiremez mümkünatı yok

chrys591

Üye
Ufak tefek şeyler nasıl bu kadar uzun zaman sonra düzeltilebiliyor anlamıyorum.Yani mesela 1 ay önceki güncelleme notlarında sonraki güncellemede aktif olacak denilen craft itemları vardı.Bunun kodu yazılıp eklendiyse neden o an aktif değil de 1 ay bekledik mesela.Kaldı ki onda da istediği toplayıcılık levelini düzenlememişler.Bunu düzeltmesinin bi "if toplayıcılık leveli>istenen level , istenen leveli sil yenisini yaz" gibi bir şeyden daha karmaşık olduğunu düşünmüyorum.Umarım yanılıyorumdur

wingrowz

Üye
Arkadaşlar hiç çenenizi yormayın. Mağaza eşyaları AH limitine takılmıyor diyip, 300 DEF ve 2500 HP SC'yi koyamıyorum şuan mesela. Kendi mağazandaki itemi nasıl unutursun güncelleme yaparken yahu? Gerçekten ben geliştirici ekibin göstermelik olduğunu düşünüyorum artık. Remote yazılımcı tutup onlara falan yaptırılıyor gibime geliyor. Yoksa geliştirici ve yönetici ekip kendi oyununa bu kadar uzak kalıyor olamaz diye düşünüyorum. Aynı zamanda sert eliştiri yazdığımızda moderatör gelip mesajımızı falan düzenliyor. Hakaret etmediğim sürece benim fikir belirtmemi neden engelliyorsun? Yayın açtığımda bas bas bağırırım, oyun içinden yazarım gene eleştiririm sizi yani. Suçu biraz kendinizde aramalısınız. Size duyulan güveni bu kadar kötüye kullanırsanız ve duyarsız olursanız oyununuzda user falan kalmaz haberiniz olsun.

Son düzenleme:

Burtto

Üye
Ufak tefek şeyler nasıl bu kadar uzun zaman sonra düzeltilebiliyor anlamıyorum.Yani mesela 1 ay önceki güncelleme notlarında sonraki güncellemede aktif olacak denilen craft itemları vardı.Bunun kodu yazılıp eklendiyse neden o an aktif değil de 1 ay bekledik mesela.Kaldı ki onda da istediği toplayıcılık levelini düzenlememişler.Bunu düzeltmesinin bi "if toplayıcılık leveli>istenen level , istenen leveli sil yenisini yaz" gibi bir şeyden daha karmaşık olduğunu düşünmüyorum.Umarım yanılıyorumdur
mount race eklendi bi ödül koymadılar saatlerini düzeltmediler. lucky draw çalışıyordu kapattılar bilmiyorum bazı konularda iyi bazılarında kötüler umarım hepsi iyiye döner
severek oynuyoruz :D

Anthelior

Üye
"Bir sonraki güncellemede aktif olacak" saçmalığı beni de sıktı.

Kullanıcı dediğin sonuç bekler, şu gelecek bu gelecek diye diye ekmek kuyruğu gibi kuyruk oluştu.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt