Güncellemenin Getirisi- Götürüsü ?

mehdikerem

Üye
ARTISI:
- Evet oyuncuya getirisi Pk olayı canlanacak - Dolaylı yoldan sc basıcaz ama basmayanlarda çok olacak.

EKSİSİ :
- Coin Dropları düştüğü için oyunda kendini döndüremeyen tayfa , oyundan soğuyacak vede şöyle söyliyim çok büyük bir kayıp olacak gibi görünüyor.
- Coin Dropları baya bir düştüğü için bizim gibi 75 level olup yatarken row a bırakan tayfa artık - 2-3k Pot ve ROW çekmeyecek gene sağlam bir maddi kayıp.
- Bu oyunun kitlesinin yaş ortalaması büyük olduğu için , Row a bırakan insan sayısı fazlaydı çünkü işteler .Artık slotların bomboş olacağının garantisini ben verebilirim.
- Coin az çıktığından ötürü coin değerlenecek vede itemlerin fiyatı düşecek .Bunu gören insanlar ulen 10 bin liram 8 bin oldu şimdi hiç olacak diye yoğun bir kaçışa sürekleye bilir insanları.

Haggard , haddar a dokunmasaydınız bence çok iyi olurdu. İnşallah düşündüğüm şeyler olmaz . Ama falan demiyeceğim. İzleyip görücez.

-----------------------------------------
Crafter arkadaşların oyuna hiçbir katkısı yoktur bu arada bunuda söylemek istedim.Premium- pot hiçbir şey alma gereksinimi yok bu arkdaşların. Dümdüz charı aç ve ''F'' tuşuna bas.
Craft yüceltilmemeli kesinlikle yararsız tayfaya çalışılmamalı.

PattleBriest | Veinia

Üye
ARTISI:
- Evet oyuncuya getirisi Pk olayı canlanacak - Dolaylı yoldan sc basıcaz ama basmayanlarda çok olacak.

EKSİSİ :
- Coin Dropları düştüğü için oyunda kendini döndüremeyen tayfa , oyundan soğuyacak vede şöyle söyliyim çok büyük bir kayıp olacak gibi görünüyor.
- Coin Dropları baya bir düştüğü için bizim gibi 75 level olup yatarken row a bırakan tayfa artık - 2-3k Pot ve ROW çekmeyecek gene sağlam bir maddi kayıp.
- Bu oyunun kitlesinin yaş ortalaması büyük olduğu için , Row a bırakan insan sayısı fazlaydı çünkü işteler .Artık slotların bomboş olacağının garantisini ben verebilirim.
- Coin az çıktığından ötürü coin değerlenecek vede itemlerin fiyatı düşecek .Bunu gören insanlar ulen 10 bin liram 8 bin oldu şimdi hiç olacak diye yoğun bir kaçışa sürekleye bilir insanları.

Haggard , haddar a dokunmasaydınız bence çok iyi olurdu. İnşallah düşündüğüm şeyler olmaz . Ama falan demiyeceğim. İzleyip görücez.

Crafter arkadaşların oyuna hiçbir katkısı yoktur bu arada bunuda söylemek istedim.Premium- pot hiçbir şey alma gereksinimi yok bu arkdaşların. Dümdüz charı aç ve ''F'' tuşuna bas.
Craft yapmamama rağmen crafter tayfa gereksizdir açıklamanı fazla agresif buluyorum bu senin kanaatinde olan bir durum değil günümüz mmorpglerinin çoğunda meslek mantığı vardır ve oyun içerisinde bulunan seçeneklerden faydalanıp faydalanmaman senin kararın senden farklı seçenekleri değerlendiren insanları gereksiz onlar için çalışmayın demek ne kadar doğru?

mehdikerem

Üye
Craft yapmamama rağmen crafter tayfa gereksizdir açıklamanı fazla agresif buluyorum bu senin kanaatinde olan bir durum değil günümüz mmorpglerinin çoğunda meslek mantığı vardır ve oyun içerisinde bulunan seçeneklerden faydalanıp faydalanmaman senin kararın senden farklı seçenekleri değerlendiren insanları gereksiz onlar için çalışmayın demek ne kadar doğru?
craft dediğin , geliri mob kesen oyuncunun önüne geçemez , geçmemeli.
Craft şudur: Bak bizde craftta var , istersen masrafsız şekilde karakterini bu yöntemle yavaş yavaş elin cebinde dizebilirsin opsiyonudur.
ama güncellemeden sonra craft daha öne geçti , ben neden mob kesiyim neden row alıyım neden pot alayım.

arquradze

Üye
kesinlikle katılıyorum sana. 75 level grim reaper slotu şuan 2k coin atıyor. hemde 3 parça coin arttırıcı set ile. 10m mana pot satın alınıyor. craft konusunda da katılıyorum. ayda 90 lira premium para veriyor adam benden çok kasıyor. bende ayda 1000 lira harcıyorum oyuna birşey sahibi olamıyorum. Akşam 8 ile 12 arasında nasıl bir karakter geliştirecegız anlamış değilim. Son sistem bilgisayarlar kullanıyoruz. Bu oyun için açık bırakıyoruz. Oyun bildiğin risk teşkil ediyor heran bilgisayarlarımız patlayabilir. Bence bu oyuna ders verme zamanı geldi de geçiyor yoksa kafaları çalışmayacak. bir hafta içinde oyundan zevk alamazsam herkes kendi yoluna gider.

birol2003

Üye
ARTISI:

EKSİSİ :

Biz row isterken sadece vaktimiz olmadığından lvl kasmak için istemiştik onuda 3-4 saatlik istemiştik, yönetim full+full bir sistem getirdi, sonuç ne oldu lvl den çok item farmına döndü olay.

onlarca gececi row tayfası arkadaşım var ellerine ceplerine götürmüyorlar, tüm muhabbet sabaha kadar ne düşmüş onları sat gb ye çevir, günlük sarf ürünlerini al kalanını siteye sat şeklinde dönen gayet ruhsuz, tek düze sadece paraya odaklı bir oyun tarzları var.

row artık amacını aşmış farklı bir hale dönmüş para kazanma odaklı olmuş yönetim bu konuda bence en iyisini yaptı, eğer ben row ile lvl kasmayı hedeflediysem alırım pus tan itemlerimi koyarım row a, drop gelirse ne ala gelmezse lvl imi kasmış olurum.

craft yapmadığın için bu şekilde bir yorumun olmuş, gatheringle craft farklı şeylerdir, senin kastettiğin dorion haritasında suriyeli modunda gezen arkadaşlar, crafterlar ise başka, sadece zindan ve craft işi ile uğraşıyorum, kendi malzememide kendim topluyorum aylık ortalama 10k cash çekiyorum, sence bir katkım yokmudur oyuna ?

ha beleşten para kazanma hedefleriniz varsa ve ucuz enerji kaynağı bulabiliyorsan sana farklı mining yöntemleri önerebilirim :)

Bir crafter olarak history paylaşayım seninle, siteden falan devşirme değil direk nakit ödemedir hepsi. Bak bakalım katkımız oluyormu olmuyormu

1669989605855.png

Son düzenleme:

Daleorp

Üye
craft dediğin , geliri mob kesen oyuncunun önüne geçemez , geçmemeli.
Craft şudur: Bak bizde craftta var , istersen masrafsız şekilde karakterini bu yöntemle yavaş yavaş elin cebinde dizebilirsin opsiyonudur.
ama güncellemeden sonra craft daha öne geçti , ben neden mob kesiyim neden row alıyım neden pot alayım.
Craft bu oynu oynamanın 3 yolundan birisidir. Ve senin aksine aktif olarak yapılır senin gibi afk şekilde yapamaz içinde bolca emek oldugundan önüne geçmesi zaten gerekliydi.(not:craftçı değilim). Öteki oynun tayfası hala bunun başka bir oyun olduğunu idrak edemedi. Çünkü yönetim bunu idrak ettiremiyor o da ayrı bir beceriksizlik.

arquradze

Üye
Biz row isterken sadece vaktimiz olmadığından lvl kasmak için istemiştik onuda 3-4 saatlik istemiştik, yönetim full+full bir sistem getirdi, sonuç ne oldu lvl den çok item farmına döndü olay.

onlarca gececi row tayfası arkadaşım var ellerine ceplerine götürmüyorlar, tüm muhabbet sabaha kadar ne düşmüş onları sat gb ye çevir, günlük sarf ürünlerini al kalanını siteye sat şeklinde dönen gayet ruhsuz, tek düze sadece paraya odaklı bir oyun tarzları var.

row artık amacını aşmış farklı bir hale dönmüş para kazanma odaklı olmuş yönetim bu konuda bence en iyisini yaptı, eğer ben row ile lvl kasmayı hedeflediysem alırım pus tan itemlerimi koyarım row a, drop gelirse ne ala gelmezse lvl imi kasmış olurum.

craft yapmadığın için bu şekilde bir yorumun olmuş, gatheringle craft farklı şeylerdir, senin kastettiğin dorion haritasında suriyeli modunda gezen arkadaşlar, crafterlar ise başka, sadece zindan ve craft işi ile uğraşıyorum, kendi malzememide kendim topluyorum aylık ortalama 10k cash çekiyorum, sence bir katkım yokmudur oyuna ?

ha beleşten para kazanma hedefleriniz varsa ve ucuz enerji kaynağı bulabiliyorsan sana farklı mining yöntemleri önerebilirim :)
3-4 saat row u gece uyurken kullanmak için istedın heralde. Belli ki işsiz bir insansın ki gün içinde akşama kadar online olup pc başında suriyeli gibi craft malzemesi toplayabiliyorsun. Senin ayda 10 k cash çekmen imkansız. Ne alacaksın pot mu mana mı repair hammer mı. Yada kanadına bp bonus mu basacaksın mısır toplarken şekil dursun diye. Cashle ne alabilirsin. Boş boş yorum yapıp sinirli insanları daha çok sinirlendirme. Craftı bitirirler inşallahda burada ağlarken bende sana aynı muhabbet yorumları yaparım.

birol2003

Üye
3-4 saat row u gece uyurken kullanmak için istedın heralde. Belli ki işsiz bir insansın ki gün içinde akşama kadar online olup pc başında suriyeli gibi craft malzemesi toplayabiliyorsun. Senin ayda 10 k cash çekmen imkansız. Ne alacaksın pot mu mana mı repair hammer mı. Yada kanadına bp bonus mu basacaksın mısır toplarken şekil dursun diye. Cashle ne alabilirsin. Boş boş yorum yapıp sinirli insanları daha çok sinirlendirme. Craftı bitirirler inşallahda burada ağlarken bende sana aynı muhabbet yorumları yaparım.
Cahillik yaptığının farkındasın değil mi ? hemde kör olanından.

mehdikerem

Üye
pk charını gösteriyor arkadaş. @birol2003 biz haftada 5k cash harcıyoruz.

Powerslave

Üye
Yönetimin değiştirmesi gereken iki şey var bu yamada. O da row çalışmayan kanallardaki yaratıkların coin miktarını eskisine getirmek ve kıyafetlere basılan coin ile exp bunusları eski yüzdelerine getirmek.

Ben elle fatm yapan biri olarak niye row çetelerini baltalamak için yapılan bir nerfe katlanıyorum ki?

benim düşünmek istediğim row çetelerine bir darbe vurulmak istenmesiydi bu ancak hepimizi etkiledi. Eğer sonraki yamada row çalışmayan kanallarda eskisine dönmezse elle bile farm yapmamızı istemediklerini anlarım ben. Umarım öyle değildir

MaRaKeSH

Üye

çok yanlış konuşuyosun ayrıca arkadaşı da gıyaben tanırım gerçekten full pus crafter dir. ki keza bizde öleyiz ki artık çekmiyorum pustan birşey düzelene kadar da çekmeyeceğim bana yararı yok artık ne pk kaldı ne birşey. üslübun pek hoş değildi. full pus itemle günde 2 saat nizami craft ve pk atan biri olarak söylüyorum bunu aynı taraftasınız gereksiz bir mesajdı

bRT E

Üye
ARTISI:

EKSİSİ :

RoW olayı tamamen exp amacıyla getirilmişti ancak Sootsayer,Oracle gibi slotlara 8 PC'li işi sadece para kazanmak olan insanlar çökmüştü. Bunlara güzel bir darbe olduğunu düşünüyorum.

Aynı şekilde clan olarak Haggard'da 75 Lv %100 olmuş kimseler RoW alarak Grimreaper , Arcdemon , Undeadking , Runic Golem tarzı slotlara çöküp exp dışında farm amacıyla RoW kullanıyorlardı. Emeksiz hiçbirşey yapmadan 8 saat farm kovalıyorlardı. Bu slotlar drop attığı gibi üzerine güzel coinler bırakıyordu. Arkadaşlarda itemli oldukları için genel olarak konuşuyorum sitelere gb satıyorlardı. Hem drop hem coin ile puppet ve repair alıyorlardı üstüne iyi drop alırlarsa kâr yazıyordu.

Oyunu bu güncellemeyle bırakan tayfa büyük ihtimal cebini dolduramadığı ve oyunu para için oynayan biri olacağı için çokta önemli görmüyorum.

Ancak RoW çalışmayan kanallarda eski sistem devam edilebilirdi. Burada el ile kasan emek veren arkadaşlar var bende onlardan biriyim.

birol2003

Üye
çok yanlış konuşuyosun ayrıca arkadaşı da gıyaben tanırım gerçekten full pus crafter dir. ki keza bizde öleyiz ki artık çekmiyorum pustan birşey düzelene kadar da çekmeyeceğim bana yararı yok artık ne pk kaldı ne birşey. üslübun pek hoş değildi. full pus itemle günde 2 saat nizami craft ve pk atan biri olarak söylüyorum bunu aynı taraftasınız gereksiz bir mesajdı
Helalin var dostum

Sadece zindanlarda bile ciddi pot harcanıyor, pot parası hesabı yapmayınca, etkinliklere girerken sc kullanınca, birde üstümüze başımıza bir şeyler alıyorsak ister istemez pus a yükleniyoruz. Benim rahatsız olduğum nokta, bu oyunu sadece dv de oynayanlarmı oynamayı hak ediyor veya günün 18 saati row da bırakanlarmı bu oyunun mudavimleri, makina başından kalkmadan asosyal yaşayan insanlarmı gerçekten oyuncu, yada geride kalan kesimmi.

Kimi ne ilgilendirir ki benim oyun içinde ne yaptığım veya yapmadığım.

Benbu

Üye
Veya kendi işinin sahibi senin gibi sabah 8 aksam 5 patron ağız kokusu çekmekten köle gibi itilip kakılmaktan hayattan nasıl zevk alınacagını unutmus tek gayesı işten sonra oyuna gireyim bari ordan zevk alayım olmayan toplumun genel normlarından aykırı aksama kadar kahve kosesınde boş adamlar gibi kağıt okey ihale kosturmayan ıdda bayilerinde küfür kıyamet takılmayan onların yerıne bu uğraşı kendıne hobi edinen biriside olabilir parayla derdi olmayan ve sadece zevk aldıgı ıcın yapanda olabilir, asgari ücretle veya ortalama bir maaşla çalışmanın dünyanın en buyuk basarısıymıs gıbı görmekten hayatlarınız boyunca köle gibi itilik kakılarak faturalarınızı ödeyebilecek bir mebla kazanmayı basarı olarak gormekten ve ınsanları benım ısım var senın yok heralde gibi sığ bir konusma yapmaktan vazgeçmelisiniz

Son düzenleme:

Porteur

Üye
Getirisi götürüsünü bilmemde..
Craft objeleri acilen BOWL'dan kaldırın..
Bowl'a lütfen birşeyler eklemeyin. FPS problemi yaşıyoruz.
Oyun PK oyunu, akşamları pk çok kalabalık oluyor. Bowl'daki oyuncuları diğer Death Valley bölgelerine kanalize edecek yeni etkinleri lazım.
Royal ve gold chest çıkan yeni bosslar Bowl'ın çevresine ve farm bölgerine serpiştirilmesi lazım.
PK oyuncusu coini falan umursamaz.. Bu FPS problemi bizi bitiriyor..

bedomazo

Üye

Bir crafter olarak history paylaşayım seninle, siteden falan devşirme değil direk nakit ödemedir hepsi. Bak bakalım katkımız oluyormu olmuyormu

Ekli dosyayı görüntüle 11197
aynen aylik 10k cash harciyosun kral :D oyunda onune geleni cevir zaten asagi yukari senin kadar cash cekmistir neyin showu bu

birol2003

Üye
aynen aylik 10k cash harciyosun kral :D oyunda onune geleni cevir zaten asagi yukari senin kadar cash cekmistir neyin showu bu
Şimdi şöyle oluyor Bilalciğim orda yazarın anlatmak istediği sadece zindan ve etkinlik girip craft ile uğraşan birisi bile bu kadar destek olabiliyor demek istemiş, sizin gibi hard core oyuncularının yazara oranla 10x 20x destek olmanız lazım tabi ki, elinize emeğinize sağlık kesenize bereket.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt