Güncellemenin Getirisi- Götürüsü ?

Zayk0

Üye
Craft yapan adam gereksiz, Oyuna işe giderken haggarda afk farm atan adam lazım arkadaşlar.

Alkoer

Üye
Row çalışan kanallarda bu coin düşüşü olsaydı...

Elle farm atılan kanallarda coin eski halinde hatta biraz daha yüksek olsaydı şimdi farklı şeyler konuşuyorduk...

priesttt

Üye
bu kadar hata ve crashin olduğu sürekli değişikliğe gidilen bir oyunda bu kadar cash fiyatları aşırı uçuk

Opus Magnum

Üye
Dorion dayım 7 gb ram yiyor oyun bir de optimizasyon yaptıklarını söylüyorlardı her yama bir hayalkırıklığı adeta...

AzrailComingSoon

Üye
Son 1.5 ayda 25k cash çekmiştim oyuna . Ancak bu güncelleme sonrasında oyundan soğudum.. Haftaya planlamamı yaptım +7 gs leri +8 e atacağım %99 yanacağı için oyunu bırakıyorum .. Yanmasa +8 de olsa satıp gene bırakacağım fark eden bir durum yok yani.

mehdikerem

Üye
Son 1.5 ayda 25k cash çekmiştim oyuna . Ancak bu güncelleme sonrasında oyundan soğudum.. Haftaya planlamamı yaptım +7 gs leri +8 e atacağım %99 yanacağı için oyunu bırakıyorum .. Yanmasa +8 de olsa satıp gene bırakacağım fark eden bir durum yok yani.
kafamdakini yapıyosun bu arada :D. Artıık oynayacak bir oyun bulurum diye düşünüyorum haftaya :D anladın seen .tanımıyorum ama benim kafamda olanı yaptığın için samimi konustum

mehdikerem

Üye
Craft yapan adam gereksiz, Oyuna işe giderken haggarda afk farm atan adam lazım arkadaşlar.
bu arada doğru bu dediğin.
Millet gitsin server kiralasın , oyun çıkarsın, geliştirsin, büyütsün ,geliştiren elemanlara , ofislere, reklamlara tonlarca para gitsin.
Eee ? Hayrına mı çıkarttılar bu oyunu ? Bu oyunu çıkartmaktaki amaç ney ? Evet güzel bir oyun deneyimi sağlayıp karşılığınıda alabilmeleri.Ticaret yani.Al gülüm ver gülüm.

Craftçı,toplayıcı,kazıcı adam SIFIR bak SIFIR maliyetle ''F'' tuşuna bassın .Hiçbirşey neredeyse vermesin ama hep alsın. Sonra o parayıda satsın :)

Sığ düşünmeyin arkadaşlar. ROW daki adam oyundan kazandığı paranın neredeyse hepsini oyuna geri veriyordu. 5-10 m kar a girse ne olacak ? bu adamın 30 m maliyeti var zaten - yani 70 m hergün oyuna veriyor sadece bir kişi. oda 2100 tl yapar bu tek oyuncu için.Oyuna sadece ayda row için verdiği para bu rowcu arkadaşın.Premium - costüm falan bunları saymıyoruz zaten.

Craftçı falan filan ne yapıyor ? binek mi alıyor :D:D :D:D:D:

Son düzenleme:

Zayk0

Üye
Millet gitsin server kiralasın , oyun çıkarsın, geliştirsin, büyütsün ,geliştiren elemanlara , ofislere, reklamlara tonlarca para gitsin.
Eee ? Hayrına mı çıkarttılar bu oyunu ? Bu oyunu çıkartmaktaki amaç ney ? Evet güzel bir oyun deneyimi sağlayıp karşılığınıda alabilmeleri.Ticaret yani.Al gülüm ver gülüm.

Craftçı,toplayıcı,kazıcı adam SIFIR bak SIFIR maliyetle ''F'' tuşuna bassın .Hiçbirşey neredeyse vermesin ama hep alsın. Sonra o parayıda satsın :)

Sığ düşünmeyin arkadaşlar. ROW daki adam oyundan kazandığı paranın neredeyse hepsini oyuna geri veriyordu. 5-10 m kar a girse ne olacak ? bu adamın 30 m maliyeti var zaten - yani 70 m hergün oyuna veriyor sadece bir kişi. oda 2100 tl yapar bu tek oyuncu için.Oyuna sadece ayda row için verdiği para bu rowcu arkadaşın.Premium - costüm falan bunları saymıyoruz zaten.

Kendi açından yorumluyorsun. Adamlar sana iban atsın destek çık ozaman. Sen craftçının verdiği emeği veriyormusun? Benim içinde önemli olan "şirkete para kazandırmak" değil "insanların oyuna ne kadar emek verdiği" Yani seninki ben şirkete para kazandıran farmerım afk olsamda craftçılardan daha çok kazanmam gerek kafası. Farmer farmerla yarışıyor. Oyuna parayı gırla verenlerle yarışamayınca emekçi farmera mı salça oldunuz.

Alkoer

Üye

Para verenle emek vereni kıyaslamışsın be dostum yapma gözünü seveyim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt