Günlerdir çözüm yok

Lordofwarr

Üye
Oyunu silip tekrar yükledim bütün ayarlarda denedim genede giriş dolum ekranında takılıp kalıyor oyun.Sistem düşük dicem ama 1060 kullanıyorum alfa 1 de 90 FPS ile oynamıştım.Bi çözüm bulsaniz girip bakmak istiyoruz bu problemi yaşayan arkadaşlarda var

1mkurtulus

Üye
Oyunu silip tekrar yükledim bütün ayarlarda denedim genede giriş dolum ekranında takılıp kalıyor oyun.Sistem düşük dicem ama 1060 kullanıyorum alfa 1 de 90 FPS ile oynamıştım.Bi çözüm bulsaniz girip bakmak istiyoruz bu problemi yaşayan arkadaşlarda var
Bendede bazı alanlarda oyundan atıyor bugün evdeki boş bir HDD win10 kurup sadece rise deneyeceğim bakalim

EaGLe*

Üye
5 dk dan fazla bekledim PC kendini kaybediyor donuyor zor toparlıyor
-Ram iniz kaç? Benim pc de oyun+rise forum vs 1 2 program daha açık iken oyuna giriş ekranında 9/9.5 ram civarında kullanım yapıyor.
- Oyuna ilk giren chr ı dorion 1 e atıyor. Orasıda aşırı yoğun durumda yükleme sorunu yaşıyor olabilir. Oyuna girebilen Bir arkadaşınız sizin karakteriniz ile girip Dorion 4/5 gibi farklı bir kanal a geçip chr ı sakin bir yere çeksin bide o şekildeyken siz girmeyi deneyin. en azından Oyunu deneyimleme şansınız olabilir çözüm gelene kadar

Lordofwarr

Üye
Oyun açıldığı ilk akşam çok rahat bi şekilde girdim dolum ekranı 10 saniyede doldu.Oyun içinde biraz dolaştım hiç problem olmadan 80 FPS lerde ultra da sonra PC kendini resetledi dahada giremedim sistem gereksinimleri karşılıyor yani ultrada 80 FPS veriyordu
-Ram iniz kaç? Benim pc de oyun+rise forum vs 1 2 program daha açık iken oyuna giriş ekranında 9/9.5 ram civarında kullanım yapıyor.
- Oyuna ilk giren chr ı dorion 1 e atıyor. Orasıda aşırı yoğun durumda yükleme sorunu yaşıyor olabilir. Oyuna girebilen Bir arkadaşınız sizin karakteriniz ile girip Dorion 4/5 gibi farklı bir kanal a geçip chr ı sakin bir yere çeksin bide o şekildeyken siz girmeyi deneyin. en azından Oyunu deneyimleme şansınız olabilir çözüm gelene kadar

DAHAKA

Üye
Bir arkadaşım aynı şekilde oyuna giremiyor . Karaktere tıklıyor yüklenme ekranı geliyor ancak ordan sonra yok.Koşturup duruyor yükleme ekranı

arien2323

Üye
suan saatlerdir dorıondan bircok yere gate ile geçilmiyor yükleme ekranı acılmıyor ortalama 20 dk bekledim acılmıyor bende degil gate önündeki herkeste bu problem var sanırım bug oldu ancak acilen çözülmesi gerekiyor!!!

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt