Öneri Günlük 2 saat max süre hakkı ile otomatik kasma aktif olabilir BEDAVA !

CAZBEM

Üye
Günlük 2 saat max süre hakkı ile otomatik kasma aktif olabilir , millet bütün gün oynadığını farz et yoruldu 2 saat bırakmak istedi veya işten geldi 2 saat takılayım arkadaşlalarımla hem exp hem sohbet ederken hesabım verilen saat süre zarfında otomatik kassın , bende diğer etkinliklere yoğunlaşayım diyebilir :) TABİKİ BEDAVA 2 SAAT

TheSentai

Üye
Exp kasma yöntemi bu tarz olursa rezillik olur. Şuan dünya genelinde bulunan diğer mmorpglerde tutan görev,dungeon, vs. etkinliklerle level kasma sistemi çok daha keyifli ve geçerlidir. Aynı mobu milyon kere kesip günlerce aynı yerde beklemek tam bir saçmalık.

Black Vortex

Üye
otomatik kasma yerine görevler arttırılabilir. partideyken görev değeri daha artabilir.

az768

Üye
Otomatik kasma kesinlikle ücretli yada ücretsiz olmamalı. Görevler, etkinlikler ile kasılmalı.

COMANCHERO

Üye
Exp kasma yöntemi bu tarz olursa rezillik olur. Şuan dünya genelinde bulunan diğer mmorpglerde tutan görev,dungeon, vs. etkinliklerle level kasma sistemi çok daha keyifli ve geçerlidir. Aynı mobu milyon kere kesip günlerce aynı yerde beklemek tam bir saçmalık.
kesinlikle katılıyorum kardo

Hezer

Üye

Nart

Üye
Mantıklı olabilir. Ancak bunu Death Walleye uyarlamak daha mantıklı geldi. Örneğin 2k savaş puanı kas veya 2 saat Death walleyde town dışında süre geçir 2 saat bedava kasma kazan v.s gibi.

Death walleyi hareketlendirmek en önemli konu olmalı.

sadevatandas

Üye
abi oyunun kendi oto programlari cok buyuk önem arz ediyor.
sebep:
millet koxp makro vb. programlari kullanmaya yeltenmesini önlüyor.

CAZBEM

Üye
bende istemem de olursa en fazla 2 saat olsun diyorum zaten :D ama şimdi adam gider 12 tane çar açarsa :D

tskorsats00

Üye
millet görev olsun exp kasma az olsun demişte o kişiler kesin calışmıyordur evde boş olanlardır ben işten gelcem 2 saat takılcam onada görevmi yapcam asıl oyunun en sıkıcı olduğu şey görev bırakırım otoya kasılır akşamda takılırım oto olmassa onun otosunu kesin yaparlar elle exp kasma donemleri kalmadı o kafayı gecin

Szchull

Üye
Öyle bir sistem gelirse oyuna zaten otursun dedeler oynasın. Oyunun ömrü de dedelerin sağlığına kalır artık =)

tskorsats00

Üye
kardeş neyin kafasını yaşıyorsun sen bunu istiyorsun bizde bunu demokrasi kazanır sıkıntı yok :D

Szchull

Üye
kardeş neyin kafasını yaşıyorsun sen bunu istiyorsun bizde bunu demokrasi kazanır sıkıntı yok :D
Asıl sen neyin kafasını yaşıyorsun? Makromu yazarım falan.. Banını yer oturursun... :) Adam bana 2 saat'ten ne olacağını soruyor bana bende tartışmayacağımı fikrimin sabit olduğunu söylüyorum ona sana ne oluyor.

tskorsats00

Üye
Asıl sen neyin kafasını yaşıyorsun? Makromu yazarım falan.. Banını yer oturursun... :) Adam bana 2 saat'ten ne olacağını soruyor bana bende tartışmayacağımı fikrimin sabit olduğunu söylüyorum ona sana ne oluyor.
makroları banlarlarsa 1 tane oyuncu bulanma hiçbir oyunda sadece bu oyundağil hepsi için gecerli

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt