Günlük 70 Exp Questi Haddarda Olmalı

metnhdl

Üye
arkadaşlar mantık çok basit ben exp kasmak için bu questi yapmam lazım dimi ? benim 70 lwl de ki exp ile uğraştığım vakitte dv de ne işim var yani 3 5 pt zevk alsın diye o kadar çok insanı oyundan soğutuyorsunuz ki. bu görev exp ile uğraşan insan için bırakın haddarda yapsın farm atmak isteyen zaten dolduruyor her türlü slotları üzerine kutu danda bowl u dolduruyrsunuz. belkide 3 5 pt mutlu etsin gitsin oraya tek atsn exp e gelenlere diye şu toplasan 20 kişi etmez zevk alsın diye şuana kadar binlerce insan bu oyunu silmiştir bu saçmalık yüzünden. az zeka .

The Matrix

Üye
arkadaşlar mantık çok basit ben exp kasmak için bu questi yapmam lazım dimi ? benim 70 lwl de ki exp ile uğraştığım vakitte dv de ne işim var yani 3 5 pt zevk alsın diye o kadar çok insanı oyundan soğutuyorsunuz ki. bu görev exp ile uğraşan insan için bırakın haddarda yapsın farm atmak isteyen zaten dolduruyor her türlü slotları üzerine kutu danda bowl u dolduruyrsunuz. belkide 3 5 pt mutlu etsin gitsin oraya tek atsn exp e gelenlere diye şu toplasan 20 kişi etmez zevk alsın diye şuana kadar binlerce insan bu oyunu silmiştir bu saçmalık yüzünden. az zeka .
Dead Valley haritasının aktifliğini yükselten bir görev, bu şekilde kalması taraftarıyım.

Son düzenleme:

Thymus91

Üye
Bencede şuan ki sistem doğru dv aktifligini kaybetmemeli

DeadLegion

Üye
Dv aktifligini ezikleri itemli adamlara yem ederek mi saglayacak arkadaslar? Az biraz mantikli az biraz vicdanli konusun.

gamion596

Üye
70 Levele kadar zaten para kasılıyor item düşmeyen row partilerinde bile para kasılıyor. Zaten Kim hayvan gibi itemli ki? Okçular üzerinden örnek vereyim 55 den 70'e kadar zaten drop alıyor eline en kötü bluewing (+7) veya heartseeker (+7) alıyor üstüne tüm rogularda olduğu gibi birde heavy plate (+7) set diziyor. Bu da en fazla 1 gb. Oyunun bitki örtüsü şu an bu itemler 70 levele kadar da 1 gb kasın be brom power up 800k 7 saatlik olan 2m'e bile gelmiyor sadece zindan + rowla 55 den 70'e kadar 1gb den fazla çok rahat kasılır

X A

Üye
Ezik olduğunu düşünüyorsan görevi yapmama seçeneğin var slotta kas expini güçlen. Şu anki görevler gayet iyi.

sawasqq

Üye
Dw de kalmasını isteyenler kolsuz yıkık kişiler çünkü orta halli adamları kesemiyorlar nerde böyle 70 lvl mage var bp var uzaktan ok sıkıp veya gelip iki asas teklerler bu yıkıklar yüzünden oyunu bırakan çok kişi olur. Çünkü oraya exp kasmaya gelenler çoğuna asaslar vuruyo yüzde 5 canı kalıyo ona da undeathking vuruyo adam expe yatıyor.

metnhdl

Üye
Dw de kalmasını isteyenler kolsuz yıkık kişiler çünkü orta halli adamları kesemiyorlar nerde böyle 70 lvl mage var bp var uzaktan ok sıkıp veya gelip iki asas teklerler bu yıkıklar yüzünden oyunu bırakan çok kişi olur. Çünkü oraya exp kasmaya gelenler çoğuna asaslar vuruyo yüzde 5 canı kalıyo ona da undeathking vuruyo adam expe yatıyor.
kesinlikle katılıyorum ne kadar kolsuz oyun oynyamyan varsa onlar söylüyor. Cz de olmasının hiç bir mantığı yok oyun oynayan yeni daha başlamış oyuncular içinde dahil CZ de ne işi var gidip exp görevini rahatça yapacak haddarda kolsuzlarla uğraşmayacak ama işte 2 3 kolsuzu mutlu edecekler diye dediğim gibi belkide kaç bin kişi oyunu bıraktı sırf bu saçmalıklar yüzünden.

gamion596

Üye
Yapma kardeşim o zaman görevi yap diyen yok o kadar yıkık kolsuzsa o kişiler dön sen kes onları kimse sana günlük görevi zorla yapacaksın demiyor veya onlar baskına geldiğinde ölmek zorundasın demiyor.

Ki biz Aarvad'da 85'e kasarken bu görev bile yoktu biz 85 levele kadar slottan çıkmadan royal premium ile kastık yatın kalkın günlük 200 milyon xp veren görev var olmasa zaten o kişilerde bırakırdı oyunu (not oyunu bırakmak üzereyim çarı bozdum yani kim ne yapıyorsa umrumda değil)
(not2 geçen güncellemede knight'a oranın death valley'sine günlük 100 milyon veren görev geldi ama 50 kil karşılığında millet forumlara konu açtı yalvardı kalsın bu diye şu an 50 milyon 50 kil karşılığında veriliyor.)

Parti ile 50 mob kesemiyorsanız 2 baskında bırakacasanız oyunu hiçbir mmoprg oynamayın adı üstünde mmorpg normal rpg değil tabiki de düşmanlar olacak

The Matrix

Üye
Üslup ile zeka daima doğru orantılıdır, bu görevi yapmak zorunda değilsiniz, yapmayı tercih ediyorsanız da zorluğuna katlanın.

TavukDonerciDusmani

Yeni Üye
Görevden gelen itemleri giyen bir priest olarak söylüyorum ki 70 levelden sonra farm için dahi ROW' a bırakıp 1 kere bile exp kasmadım. 10 gün gibi bir sürede DV-Dungeon ile 75 leveli gördüm.

Oyunun 2. ayı dolacak, insanlar tabi ki 70 level insanları tekleyecek vs. çok normal ki orta düzey iteme sahip insanlar bile debuffer skilleri dahi olmadan ölüyor. Oyuna ciddi yatırımlar yapmış insanlar, orta düzeydeki insanları bile kesiyorken 70 levelde hayli hayli öleceksin, oyuna yeni başlamış da olabilirsin o zaman farkı kapatmak için karakterine item koyacaksın.

70 levelde 10-20 defa ölerek bile DV Daily görevlerini yapsan, Haddar-Hagard' dan önce 75 levele ulaşırsın.

Yok illa da dediğim gibi olsun diyorsan da oynayıp oynamamak senin elinde.

uzo

Yeni Üye
döt völlöyün öktöflüğünü öldörör. 8-10 tane asas var. onlar kendilerini biliyorlar. sabahtan akşama kadar dw haritasının bir ucundaki düşman ırk slotuna kamp kurup ezik kesiyorlar. başka da kimseye faydası yok bu görevin dwde olmasının. bowldan 500 km uzaktaki slotlarda 50 tane mob kesip haritadan çıkma derdindeki yamuk bowlu adamların döt völlöydökö öktöflöğe nasıl bir faydası olabilir.

Death walleyde kalması taraftarıyım bu arada. o expi isteyen adam o zorluğu yaşamalı. Sadece bazı yorumlar sinir bozucu geldi. Delikanlı gibi; bowlda barınamıyorum, buffsız ezikleri kesebiliyorum, bu zevkin elimden gitmesini istemiyorum de canımı ye.

Pitou

Üye
Asla böyle bir şey olmamalı . Dvde bir tehlike anında olacaksınki ödülün bir anlamı olsun. Karakterini dizen oyuncular ezikleri avlasınki slot basma zevkini yaşasınlar. Haddarda hiçbir tehlike yok bir şey yok anlamsız şeyler istiyorsunuz.

sbh

Üye
Dvnin aktifliğini düşünüyorsanız, exp görevinin zor olmasını istiyorsanız koyun bowlun tam ortasına dv aktif görev zor olsun. Town arkasını mı aktifleştiriyorsunuz güldürmeyin insanı Başka yerde kill alamayan assaslar için oluşturulmuş bir görev başka bir şey değil.

CTU

Üye
Kesinlikle aynı kalmalı. Bu görevi yapma zorunluluğun yok, yüksek risk yüksek bonus gibi düşünebilirsin. Slot basmak & basılmak konularını mümkün kılan faktörlerden bir tanesi bu. Böyle kalması daha sağlıklı olacaktır.

sbh

Üye
Kesinlikle aynı kalmalı. Bu görevi yapma zorunluluğun yok, yüksek risk yüksek bonus gibi düşünebilirsin. Slot basmak & basılmak konularını mümkün kılan faktörlerden bir tanesi bu. Böyle kalması daha sağlıklı olacaktır.
Oyuna yeni başlayıp exp kasmaya çalışan insan yamyamların içine atılmaz, oyunun amip kitlesiyle pek muhatap edilmez. Çünkü bu görevi yapma zorunluluğu olmadığı gibi bu oyunu oynama zorunluluğu da yoktur bu kişinin, çeker gider sonra oyunda kalanlar hep aynı toksik kitle olarak kalır.

gamion596

Üye
Oyuna yeni başlayıp exp kasmaya çalışan insan yamyamların içine atılmaz, oyunun amip kitlesiyle pek muhatap edilmez. Çünkü bu görevi yapma zorunluluğu olmadığı gibi bu oyunu oynama zorunluluğu da yoktur bu kişinin, çeker gider sonra oyunda kalanlar hep aynı toksik kitle olarak kalır.
70 Level olmuş biri yeni sayılmaz zaten max level 75. Ayritten yeni başlayan birinin ekibi yok o kişi exp pre alsa da 3 4 günde 70 olamaz 3-4 günde de az az oyunu öğrenir. Pk da 3 4 defa ölür bir dahakine erken heal atar veya cure almasını öğrenir pk atmasını da öğrenir bu sefer bu oyun pk üzerine odaklı bir oyun sonuçta. 70 levele kadar geldi biri görev yaparken 2 3 kere öldü diye de kimse oyunu bırakmaz dayı asıl dv oyuna tat veriyor.

Mmorpg oynadın mı bilmiyorum ama saatlerce boş boş mob kesmek bdo ve wow.

Özellikle wow classic) orada dv yok ve tamam boş mob kesmekten ibaret eninde sonunda çok sıkıyor[sıkmaktan kasıtım sadece görev yapmak] ve yapmak zorudasın işin kötü tarafı insan oflaya oflaya yapıyor öyle olacağına riskli bir şeyler yapmak, yaparken öğrenebileceğin yağtığın hatayı bir dahakine yapmayacağın hatandan ders çıkararak oynayacağın bir oynanış tarzı bizim millette daha fazla tutuyor. (wow ve ko, rise karşılaştırmasına bakabilrisin bizim ülke için çünkü rekabeti çok seven bir milletiz, genel kitlenin bunu sevmesi senin seveceğin anlamına gelmez tabiki de sen sevmeyebilirsin normal bir şey eğer bunu sevmiyorsan pek senlik bir oyun değil çünkü kaleb ve yeni gelen zindanla 2 zindana pk yapmadan giremiyorsun ve zaten asıl farm atılan yer death valley sen görev yapsan bile görevler biterken farm için gitmen gerecek veya etkinlik için pk atmak zorunda kalacaksın bu yüzden oyuna yatırım yapmadan önce düşünmeni tavsiye ederim.

sbh

Üye
70 Level olmuş biri yeni sayılmaz zaten max level 75. Ayritten yeni başlayan birinin ekibi yok o kişi exp pre alsa da 3 4 günde 70 olamaz 3-4 günde de az az oyunu öğrenir. Pk da 3 4 defa ölür bir dahakine erken heal atar veya cure almasını öğrenir pk atmasını da öğrenir bu sefer bu oyun pk üzerine odaklı bir oyun sonuçta. 70 levele kadar geldi biri görev yaparken 2 3 kere öldü diye de kimse oyunu bırakmaz dayı asıl dv oyuna tat veriyor.

Mmorpg oynadın mı bilmiyorum ama saatlerce boş boş mob kesmek bdo ve wow.

Özellikle wow classic) orada dv yok ve tamam boş mob kesmekten ibaret eninde sonunda çok sıkıyor[sıkmaktan kasıtım sadece görev yapmak] ve yapmak zorudasın işin kötü tarafı insan oflaya oflaya yapıyor öyle olacağına riskli bir şeyler yapmak, yaparken öğrenebileceğin yağtığın hatayı bir dahakine yapmayacağın hatandan ders çıkararak oynayacağın bir oynanış tarzı bizim millette daha fazla tutuyor. (wow ve ko, rise karşılaştırmasına bakabilrisin bizim ülke için çünkü rekabeti çok seven bir milletiz, genel kitlenin bunu sevmesi senin seveceğin anlamına gelmez tabiki de sen sevmeyebilirsin normal bir şey eğer bunu sevmiyorsan pek senlik bir oyun değil çünkü kaleb ve yeni gelen zindanla 2 zindana pk yapmadan giremiyorsun ve zaten asıl farm atılan yer death valley sen görev yapsan bile görevler biterken farm için gitmen gerecek veya etkinlik için pk atmak zorunda kalacaksın bu yüzden oyuna yatırım yapmadan önce düşünmeni tavsiye ederim.
63e kadar görevle falan çıkılıyor sonra tıkanıyor 70 levele de rowda kasılıyor zaten oyunu sen oynamış olmuyorsun 70e kadar. Oyunu bırakır deme sebebim buradakilerin habire beğenmiyorsan onu yapmazsın istemiyorsan başka bir şey yaparsın diyip kötü şeyleri güzellemesi, o görevi yapma bu şeyi alma buraya gitme o zaman diye diye insanları oyundan soğutmanın bi anlamı yok, bu sefer de hiç oynamıyım o zaman diyenler olabilir gayet tabi. Pk denilen şey exp görevi yapanları teklemek falan değil, undead townun arkasında harpyler dvde köşenin dibinde buralar dv bile sayılmaz, o kadar uç yer ki oraya görevci darlayanlar dışında giden yok, orada pk falan yok.
Dertleri dv canlandırmaksa koysunlar o zaman bowlun tam ortasına oraya da girsin assaslar pk atmak istiyorlarsa, dv nin arka köşesinde pk atıyorum falan demesin kimse bana çocuk kandırmıyorsunuz.
Ben 75 oldum o exp görevlerini de yaptım benlik bir durum yok.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt