İstek Günlük Görevler Şart

Maximiliantr

Üye
Merhaba sevgili Rise Ailesi.
Öncelikle oyuna yeni gelen 75 cap ile birlikte insanların deli gibi exp kastığını herkes fark etmiştir.
Row asistan satın alıp, afk exp kasmak isteyen bir çok insan sunucuda öylece dolaşıyor.
Bunun için insanların boş boş gezmelerindense, Günlük görevler getirilip, ve insanların en azından pot exp ve kendilerine kar kalacak bir vakit harcadıklarını hissettirmek sizin vazifeniz (Kötü anlamda vazife değil) .
Günümüzün MMORPG oyunlarından günlük görevler ve insanları vakitlerini değerli bir şekilde oyunda geçirmelerini sağlayan etkinlikler oluyor.
Bu durum tüm oyunlar için geçerlidir, Bir oyunun ana fikri her zaman stabil kalır ve ana fikirden ayrılmaz, ama oyunu ana fikir üzerinden yenilikler ile ve gelen yeniliklerden önce dengenin sağlanması şarttır.
Örneğin oyunda bir çok item çöp konumda Sunshard diye epik bir dagger var 500k pazarda satılmıyor. Bahsettiğim denge bu silahlar daha kullanılmadan çöp hale gelmesi, ve yeni silahların gelmesi. İnsanlar daha önceki silahların tadına varmadı bunun sebebi ise dengesizlik. Bu silahları var sayıyorum insanlar 4 ay veya 7 ay sonuna kadar dibine kadar kullandı bıktı artık, o zaman getirirsin yeni silahları şenlendirirsin ortalığı.
Konu nereden nereye geldi :D . Günlük görevler gelsin.

jobulani

Üye
Günlük görevler bence de güzel fikir. Ek olarak her segmentten çöp itemlar oyunda olmalı diye düşünüyorum. Nedeni ise craft için gerekli shardları bir yerden sağlamak lazım. Kimse war schyte, vixen, earthshaker kırıp sharda dönüştürmez. Bu yüzden çöp item oyun için gerekli.

Mello1993

Üye
Bence de günlük görev çok iyi olur. Fakat mob sayıları arttırılıp, kimsenin uğramadığı mobların görevi olmalı, 200 kill,100 kill gibi

Alkoer

Üye
Bence de günlük görev çok iyi olur. Fakat mob sayıları arttırılıp, kimsenin uğramadığı mobların görevi olmalı, 200 kill,100 kill gibi
Kimsenin uğramadığı moblar için yapılacak genel bir drop değişimi. Bir mobun attığı 1 adet özel item olur lafım yok ama mesela lunaskar haritasındaki 50lv üstü moblar rare drop 55lv üstü moblar epic drop atmalı. Bazı mobların yine kendine özel bir drobu olsun sıkıntı değil.

Günlük görev için dediklerinize katılıyorum. Zaten yönetim 2 sene önce alpha öncesi söz vermişti günlük göreve. Ama malesef 18 saat oto atakla para kazanmak daha cazip geldi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt