Günlük Ödül Sistemi Önerisi

Sizcede 2 farklı günlük ödül sistemi olmalı mıdır?

• Evet

Oy: 14 66.7%
  • Hayır

Oy: 7 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .

Crafter DendroctonuS

Üye
Günlük ödül sistemlerinde mevcut durumdaki günlük ödüller şahsen ben crafter olduğum için hiç bir işime yaramamaktadır.

Günlük ödüllerin ilerleyen zamanlarda yenileceği zaman yanına CRAFTER VEYA PVP olarak 2 seçenekli olması ve istenilen seçeneğe göre 1 aylık günlük ödül listesinin açılıp ona göre isteyen kişinin oyun tarzına göre ödül alması gerektiğini düşünüyorum.

DendroctonuS- Tolga

RickSancheZz

Üye
ben bizim oyundaki günlük giriş ödül mantığını zaten anlayamadım :D

normalde her gün girdiğinde sırayla ödül alıp girmediğin gün başa sarması gerekmiyor mu ? Bunda 30 tane ödülü 2 aydada toplayabilirsin, ben ödüllerin tamamını alalı 10 gün oldu heralde hala yenisi gelmedi, ilginç :D

Crafter DendroctonuS

Üye
ben bizim oyundaki günlük giriş ödül mantığını zaten anlayamadım :D

normalde her gün girdiğinde sırayla ödül alıp girmediğin gün başa sarması gerekmiyor mu ? Bunda 30 tane ödülü 2 aydada toplayabilirsin, ben ödüllerin tamamını alalı 10 gün oldu heralde hala yenisi gelmedi, ilginç :D
evet yenisi gelmedi discorddan da 7 kere yazdım cevapta gelmedi bekliom bakalım :D

gamion596

Üye
Ramazan bitti günlük ödül sistemide fullendi önce bi yeni şeyler gelsin nerede kaldı

ClyDeBorrow

Üye
Öneri olarak:
Toplayıcı Craftlara %10 hız bonuslu günlük veya 2 günlük , Kazma , balta , kürek gibi materyaller verilebilir.
Üretici Craftlara %15 bonuslu saatlik üretim kağıtları verilebilir.
aklıma gelenler bunlar :)
Ayrıca crafted edilen ürünlerinde lucky draw da kullanılması, üretici craftların elinde biriken ürünleri satmasını kolaylaştırır.

takosta

Üye
Günlük ödül sistemlerinde mevcut durumdaki günlük ödüller şahsen ben crafter olduğum için hiç bir işime yaramamaktadır.

Günlük ödüllerin ilerleyen zamanlarda yenileceği zaman yanına CRAFTER VEYA PVP olarak 2 seçenekli olması ve istenilen seçeneğe göre 1 aylık günlük ödül listesinin açılıp ona göre isteyen kişinin oyun tarzına göre ödül alması gerektiğini düşünüyorum.

DendroctonuS- Tolga
tolga bırak onu yapmayı royal preyı satarken %20 craft exp bonus yapıp sonra çaktırmadan 10a dusurmelerını ve bunuda 15 gundur telafı etmedıklerı duzeltıcez deyıpde hıcbırsey yapmamalarını cözsünler ılkden. ıstemem ben yenılık felan. royal preye verdıgımın karsılıgını versınler yoksa bankada 1 aydır beklettıgım tum materyaller cop olacak ve ıkıncı bır pre daha almıcam bunlara guvenıp.

Crafter DendroctonuS

Üye
tolga bırak onu yapmayı royal preyı satarken %20 craft exp bonus yapıp sonra çaktırmadan 10a dusurmelerını ve bunuda 15 gundur telafı etmedıklerı duzeltıcez deyıpde hıcbırsey yapmamalarını cözsünler ılkden. ıstemem ben yenılık felan. royal preye verdıgımın karsılıgını versınler yoksa bankada 1 aydır beklettıgım tum materyaller cop olacak ve ıkıncı bır pre daha almıcam bunlara guvenıp.
evet o da büyük sıkıntı şuan bu haliyle bende mecburen basmak zorunda kalıyorum acilen düzeltmeleri şart ama pre bitince düzeltecekler galiba :D

ClyDeBorrow

Üye
şuanda %10 da yok sanırım.

takosta

Üye
evet o da büyük sıkıntı şuan bu haliyle bende mecburen basmak zorunda kalıyorum acilen düzeltmeleri şart ama pre bitince düzeltecekler galiba :D
işin ilgincide şu, konu açtım dile getirdim kapatıldı. dc den söylemek istedim kapatıldı. ticket actım geçiştirildi düzelticez dediler daha hıcbırsey yok.
yok sen oyunu kötülüyorsun yok algı yaratıyorsun dıyen bırde kıtle var üstüme atladılar resmen :D
kardesım ben oyunu sevıyorum ve oynuyorum. hatta o kötüledin diyenlerden cok daha fazla emegım var craft olsun toplama olsun vs. daha row nasıl kurulur onu bıle bılmıyorum sen dusun ne kadar elle oynamışım.
ama benım sitemim bu deyip aldırılıp sonrada şaka yaptımmm diye dalga konusuna gelmek.
duzeltsınler su bonusları basalım bızde gunde 12-15 saat toplayıcılık yapıyorum dunya kadar malzemeyı ne zaman basacaz.preler bıtınce onlar benım hıcbır ısıme yaramayacak ınan.
craft clan kalelerı geldıgınde en aranan kitle olacak, neden şu anki metada bu kadar ilgi görmüyoruz anlayabılmıs degılım.

ClyDeBorrow

Üye
işin ilgincide şu, konu açtım dile getirdim kapatıldı. dc den söylemek istedim kapatıldı. ticket actım geçiştirildi düzelticez dediler daha hıcbırsey yok.
yok sen oyunu kötülüyorsun yok algı yaratıyorsun dıyen bırde kıtle var üstüme atladılar resmen :D
kardesım ben oyunu sevıyorum ve oynuyorum. hatta o kötüledin diyenlerden cok daha fazla emegım var craft olsun toplama olsun vs. daha row nasıl kurulur onu bıle bılmıyorum sen dusun ne kadar elle oynamışım.
ama benım sitemim bu deyip aldırılıp sonrada şaka yaptımmm diye dalga konusuna gelmek.
duzeltsınler su bonusları basalım bızde gunde 12-15 saat toplayıcılık yapıyorum dunya kadar malzemeyı ne zaman basacaz.preler bıtınce onlar benım hıcbır ısıme yaramayacak ınan.
craft clan kalelerı geldıgınde en aranan kitle olacak, neden şu anki metada bu kadar ilgi görmüyoruz anlayabılmıs degılım.
Belkide mağzadan pot -repair hammer ve row gibi unsurları çekmediğin veya bunu çekip kar eden kitleden satın almadığın içindir. Bu konuda o kadar kırgınım ki hiç güvenim kalmadı desem yeridir. Ben böyle bir premium yaptım diyorsun alın kullanın diyorsun eyv diyoruz alıyoruz kullanmaya başlıyoruz sonrasında cart bonus miktarını düşür hemen akabinde cart gelen exp miktarlarını düşür ya kardeşim bu crafter arkadaşların oyuna hiç bir zararı yok sizi hiç sıkıştırmıyorlar şunu isterik bunu isterik yapmıyorlar ne yaparsanız eyv deyip oynamaya devam ediyorlar ama bu kadarı artık fazla olmaya başladı ben sırf preyi craft için aldım ama bonuslar düşünce boşa gitmesin diye exp kasmak zorunda kaldım ne diyeyim eminim bu yazıları okuyorlardır yönetimde herhangi bir pozisyondaki arkadaş kendi değerlendirsin kendi yerine koysun bizi elini vijdanına koysun diyorum.

Crafter DendroctonuS

Üye
oyuna para basmadığımız için değer görmüyoruz bence knk :D emekçi tayfa bu ülkede her zaman köşeye atılan tayfa olmuştur hayatın her alanında

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt