yaş kaç kardeşim ? ogrencimisin işletmen varmı calısıyormusun ? ne işle meşgulsun ?1 görev kaç milyon versin size 50milyon iyi
evet evet 50 milyon 2 görev yap level al muhteşem![]()
yaş kaç kardeşim ? ogrencimisin işletmen varmı calısıyormusun ? ne işle meşgulsun ?1 görev kaç milyon versin size 50milyon iyi
evet evet 50 milyon 2 görev yap level al muhteşem![]()
Çalışmam gerekiyor mu ?yaş kaç kardeşim ? ogrencimisin işletmen varmı calısıyormusun ? ne işle meşgulsun ?
evet yorumu neden yaptıgın belli oldu iyi gunler istedigim cevap buyduÇalışmam gerekiyor mu ?
Oyunu oynamak için
boş boş konuşma çalışan adamı günlük görev kurtarmaz.evet yorumu neden yaptıgın belli oldu iyi gunler istedigim cevap buydu![]()
oynadık paramızı kazandık bıraktıkOto atak isteyen MİR4 oynasın.
Black desert online oynadinmi genie olmadan once mmorpg oynadn mi hepsi ayniydi aylarca ayni yaratikla ugrasiyordukki bi farkımız olsun.Ayiracagin vakitte zevk almak istiyorsan pvp serverlari dene derim. Sahsi fikrim
Bdo u level zorlugu icin belirttim sadece kaldiki ordada levelin cok fark ettigi bi ortam ayrica emin ol tum mmorpgleri oynadim cok az denemeye degmeyecek mmorpglere bakmadim.Burda demek istedigim su uzun soluklu ve eski gunleri yasattigi icin Rise online ekibine teşekkür etmek ve kendilerinin yaninda cok büyük bi kitle oldugunu gostermek,herkes fikirlerini beyan edebilir özgün bir platform burasi ama provokasyon yaparak değilOynadım. BDO'da exp için değil para için mob kesiyorsun + grup zorunluluğu yok + herkes kafasına göre bir yer bulabiliyor + yapacak 2500 tane aktıvite var BDO'da. Nasıl ikisini bir tuttun merak ettim?
Sen hiç Guild Wars, ESO vs oynadın mı peki?