Günlük Yüksek Deneyim Puanı(xp) veren Gorevler

3 Sıktan Birini Seciniz Sizin İçin En mantıklı olanı hangisi sizce?Hangisi gelse super olur dersiniz

• Gunluk yuksek xp getirisi olan gorevler

• Yasal Olarak Markette Satılan OTO atak Tarzı program getirilsin

• Hicbiri getirilmesin Boyle oyun cok iyi

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

JaxSui

J
Ben de buna hastayım. Yok işimiz var yok çalışıyoruz. Birader bu bir oyun oyun. Müsait olursun girersin zevk alırsın zaman harcarsın. Müsait değilsen çıkarsın gidersin. Oyun ya bu oyun. Ben parasını vereyim yemini suyunu koyayım basayım bir tuşa oyun oynasın. Çok güzel.

ZIWRO

Üye
evet yorumu neden yaptıgın belli oldu iyi gunler istedigim cevap buydu :)
boş boş konuşma çalışan adamı günlük görev kurtarmaz.
çalışmayan adam onuda yapacak
çalışan adamı kurtaracak tek şey karakterin oyunda kalması olur
makro yok genie yok eeee?
illa beni konuşturuyorsun 11 de uyandım saat 13 .38
hagard slotları boş maiden boş grave guard boşş
ne anlatıyonuz?
akşam gelip 2 3 saat oynayacakmış adam 70 level olacakmış kim diyo ?
0.02 geliyor 62 levelim
12 saat oynuyorum 2 sc basıyorum %80 de kalıyor 1 level almıyor?

Delucia

Üye
Arkadaş sıkıldım bu bn çalışıyorum işim var falan filan bırakın bu işleri yoksa vaktiniz vakit ayırabildiğiniz oyunları oynayın.

az768

Üye
Oto atak kesinlikle ama kesinlikle olmamalı sonra burada çok konu açılır slot mafyaları diye onun yerine günlük sıfırlanan görevler eklenmelidir.

anil

Üye
Black desert online oynadinmi genie olmadan once mmorpg oynadn mi hepsi ayniydi aylarca ayni yaratikla ugrasiyordukki bi farkımız olsun.Ayiracagin vakitte zevk almak istiyorsan pvp serverlari dene derim. Sahsi fikrim

Oynadım. BDO'da exp için değil para için mob kesiyorsun + grup zorunluluğu yok + herkes kafasına göre bir yer bulabiliyor + yapacak 2500 tane aktıvite var BDO'da. Nasıl ikisini bir tuttun merak ettim?

Sen hiç Guild Wars, ESO vs oynadın mı peki?

Hazerfen

Üye
oto atak programları olmasın, sonra slotlar boş kalmıyor, millet kasamıyoruz diye konu açacak sonra,
vaktin varsa oynarsın yoksa oynamazsın, oyunu kendi haline bırakıp kasmak nedir yahu.

Borealis

Üye
Oynadım. BDO'da exp için değil para için mob kesiyorsun + grup zorunluluğu yok + herkes kafasına göre bir yer bulabiliyor + yapacak 2500 tane aktıvite var BDO'da. Nasıl ikisini bir tuttun merak ettim?

Sen hiç Guild Wars, ESO vs oynadın mı peki?
Bdo u level zorlugu icin belirttim sadece kaldiki ordada levelin cok fark ettigi bi ortam ayrica emin ol tum mmorpgleri oynadim cok az denemeye degmeyecek mmorpglere bakmadim.Burda demek istedigim su uzun soluklu ve eski gunleri yasattigi icin Rise online ekibine teşekkür etmek ve kendilerinin yaninda cok büyük bi kitle oldugunu gostermek,herkes fikirlerini beyan edebilir özgün bir platform burasi ama provokasyon yaparak değil

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt