Haddar arch demon hakkinda

kopil

Üye
Merhaba arkadaslar,

Haddarda diger tum moblarin droplarini aldik, ogrendik. Arch demonu birkac saat donduk ama drobunu goremedik.

Haddardaki bu slotlardan drop alan arkadaslar bilgi verebilirmi? Herhangi bir drobu var mi acaba?

İyi oyunlar

Nemutluturkumdiyene

Üye
Eskiden cok guzel drop atarlardi ama artik atmiyorlar neden cunku droplari cok dusurduler soyle soyliyim ordan assa yukari deartlorddan cikanlarin aynisi cikmakta.

kopil

Üye
Benim basliktaki amacim drop azligini sikayet etmek degildi. Sadece oranin drobunun ne oldugunu bilmedigimizden ogrenmek icin sormustum. Drop olayi biraz sans dostum. Bazen 10dakikada hatred atiyor. Bazen 10 saat kesiyorsun hicbirsey atmiyor. Bence ideali slotta 1 saat kadar takildiktan sonra baska slota gecmek. İnatlastikca sureyi uzatiyoruz ve stress, sinir yapiyor.

Alkoer

Üye
Benim basliktaki amacim drop azligini sikayet etmek degildi. Sadece oranin drobunun ne oldugunu bilmedigimizden ogrenmek icin sormustum. Drop olayi biraz sans dostum. Bazen 10dakikada hatred atiyor. Bazen 10 saat kesiyorsun hicbirsey atmiyor. Bence ideali slotta 1 saat kadar takildiktan sonra baska slota gecmek. İnatlastikca sureyi uzatiyoruz ve stress, sinir yapiyor.
drop olayına çözüm bu olmamalı bence. 1 saat orda 1 saat burda şeklinde.

istatistik olarak bir orta yolu olması lazım. şuan farm yapmak demek TL ile pot almak demek. belki sizin maddi durumunuz müsait olabilir ama benim gibi premium harici oyuna maddi yatırım yapamayan oyuncular için ard arda 2-3 farmdan boş dönmek yıkıcı oluyor.

ARTYOM

Üye
arch demon 2. saat 1 tane arch sword alabildik 3. saatte bıraktık

ARTYOM

Üye
katılıyorum ilk gelenler 2 saatte 60 oldu explerde yüksekti oynadığımız yeni sunucuyu bence beceremediler göz göre göre hatalar yapıldı hemde çok hatalar oyunun ilk zamanı deaddan saatte 2-4 tane mino atıyordu itemlerini dizden dizdi yeni gelen oyuncu ise farmdan item çıkaramıyor ileriki zamanda yeni sunucu açtıklarında umarım aynı hataları tekrarlamazlar

Moderatör tarafında düzenlendi:

Blader06

Üye
Oyunun büyük moblarında drop yok arkadaşlar hani varda 8 kişi için değecek drop yok boşa emek harcamayın totalde 100 saati geçen testler yaptık.Farm içinde fazla kafa patlatmayın sadece rock ailesine drop verilmiş bide black mummymiz var.Bp arkadaşlara kolay gelsin :D

kopil

Üye
drop olayına çözüm bu olmamalı bence. 1 saat orda 1 saat burda şeklinde.

istatistik olarak bir orta yolu olması lazım. şuan farm yapmak demek TL ile pot almak demek. belki sizin maddi durumunuz müsait olabilir ama benim gibi premium harici oyuna maddi yatırım yapamayan oyuncular için ard arda 2-3 farmdan boş dönmek yıkıcı oluyor.
Drop kismi dedigim gibi bazen biktirici olabiliyor. Solo oynamak yerine grup aktivitelerine yonel. Premium haric bende hicbirsey almadim tl ile. Oyundaki gold ile pot satanlardan aliyorum. Solo farm ile karakter dizmeniz zor. Cunku degerli drop atan slotlari kesemessin

Alkoer

Üye
Drop kismi dedigim gibi bazen biktirici olabiliyor. Solo oynamak yerine grup aktivitelerine yonel. Premium haric bende hicbirsey almadim tl ile. Oyundaki gold ile pot satanlardan aliyorum. Solo farm ile karakter dizmeniz zor. Cunku degerli drop atan slotlari kesemessin
Şöyle bir durum var ben en baştan beri grup ile oynayan adama yaklaşma düşüncesinde olmadım.

Grupla oynayan 10günde 65 oldu 1 ayda full item dizdi.

Ben solo 3 ayda 65 olayım 5 ayda item dizeyim sorun değil. Grupla oynayan adamın hakkı benden ilerde olmak.

Ama çok kötü bir durum ki el ile emek verip farm atıyorum malesef pot parasına gidiyor gelen coin.

Çok dengesiz bir durum

deathlift

Üye
Şöyle bir durum var ben en baştan beri grup ile oynayan adama yaklaşma düşüncesinde olmadım.

Grupla oynayan 10günde 65 oldu 1 ayda full item dizdi.

Ben solo 3 ayda 65 olayım 5 ayda item dizeyim sorun değil. Grupla oynayan adamın hakkı benden ilerde olmak.

Ama çok kötü bir durum ki el ile emek verip farm atıyorum malesef pot parasına gidiyor gelen coin.

Çok dengesiz bir durum
Oyunun mantığı takıma dayalı bu arada haberin olsun. Solo bir oyun olsaydı "bdo" tarzı evet haklı olabilirdin. Ancak content çok farklı :)

Alkoer

Üye
Oyunun mantığı takıma dayalı bu arada haberin olsun. Solo bir oyun olsaydı "bdo" tarzı evet haklı olabilirdin. Ancak content çok farklı :)
tabiki şuan ki durum tam sizin dediğiniz gibi.

ama 2 yıldır söz verilen olay bu değildi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt