drop olayına çözüm bu olmamalı bence. 1 saat orda 1 saat burda şeklinde.Benim basliktaki amacim drop azligini sikayet etmek degildi. Sadece oranin drobunun ne oldugunu bilmedigimizden ogrenmek icin sormustum. Drop olayi biraz sans dostum. Bazen 10dakikada hatred atiyor. Bazen 10 saat kesiyorsun hicbirsey atmiyor. Bence ideali slotta 1 saat kadar takildiktan sonra baska slota gecmek. İnatlastikca sureyi uzatiyoruz ve stress, sinir yapiyor.
Drop kismi dedigim gibi bazen biktirici olabiliyor. Solo oynamak yerine grup aktivitelerine yonel. Premium haric bende hicbirsey almadim tl ile. Oyundaki gold ile pot satanlardan aliyorum. Solo farm ile karakter dizmeniz zor. Cunku degerli drop atan slotlari kesemessindrop olayına çözüm bu olmamalı bence. 1 saat orda 1 saat burda şeklinde.
istatistik olarak bir orta yolu olması lazım. şuan farm yapmak demek TL ile pot almak demek. belki sizin maddi durumunuz müsait olabilir ama benim gibi premium harici oyuna maddi yatırım yapamayan oyuncular için ard arda 2-3 farmdan boş dönmek yıkıcı oluyor.
Şöyle bir durum var ben en baştan beri grup ile oynayan adama yaklaşma düşüncesinde olmadım.Drop kismi dedigim gibi bazen biktirici olabiliyor. Solo oynamak yerine grup aktivitelerine yonel. Premium haric bende hicbirsey almadim tl ile. Oyundaki gold ile pot satanlardan aliyorum. Solo farm ile karakter dizmeniz zor. Cunku degerli drop atan slotlari kesemessin
Oyunun mantığı takıma dayalı bu arada haberin olsun. Solo bir oyun olsaydı "bdo" tarzı evet haklı olabilirdin. Ancak content çok farklıŞöyle bir durum var ben en baştan beri grup ile oynayan adama yaklaşma düşüncesinde olmadım.
Grupla oynayan 10günde 65 oldu 1 ayda full item dizdi.
Ben solo 3 ayda 65 olayım 5 ayda item dizeyim sorun değil. Grupla oynayan adamın hakkı benden ilerde olmak.
Ama çok kötü bir durum ki el ile emek verip farm atıyorum malesef pot parasına gidiyor gelen coin.
Çok dengesiz bir durum
tabiki şuan ki durum tam sizin dediğiniz gibi.Oyunun mantığı takıma dayalı bu arada haberin olsun. Solo bir oyun olsaydı "bdo" tarzı evet haklı olabilirdin. Ancak content çok farklı![]()