Haddar boslarını sadece bir ekibin kesiyor olması

nicolayfc

Üye
Merhaba,

öncelikle oyuna getirdiğiniz yenilik ve çözümlerden ötürü teşekkür ederim, joblar için getirilen yenilikler daha adil olması ve oynanabilirliği arttırmış olması beni mutlu etti, warrior oyuncusuyum

Benim gözlemlediğim ve canımı sıkan bir durum var, muhtemelen başka oynayan arkadaşlarımızda bu durumdan müzdarip olmuşlardır.
Uzun zamandır haddar da ki bosları neredeyse görmek imkansız hale geldi, gördüğümde de ya başında aynı ekip yada spawn olduğu anda aynı ekip gelip bosu kesiyorlar.
Oyunun en nadir ve güzel itemlerinin drop alındığı bosları bir ekibimiz olsa bile kesebilmemiz imkansız hale gelmiş durumda, bunun için bir çözüm bulunabilinir mi?

Örneğin : bosların bir zaman diliminde sadece spawn olduğu ve bu zaman dilimininde oyun içerisinde bildirim geçirilerek geldiği, bu sayede solo oynayan oyuncuların dahil boslardan düşecek nadir ve güzel eşyaları alabileceği adil ve eşit bir fırsat verilebilinir mi?

birol2003

Üye
o ekip sadece boss takip eden bir gurup, oyun içinde aktivitilere girmezler sadece boss kovalayıp item peşinde koşuyorlar, duyuru yapılsa bile o ekipten önce oraganize olup kesemezsin hiç zorlama, sen bir oyuncusun onlar geçimini bosslardan sağlayan bir gurup 7x24 makina başındalar.

ELFAKIRO

Üye
o ekip sadece boss takip eden bir gurup, oyun içinde aktivitilere girmezler sadece boss kovalayıp item peşinde koşuyorlar, duyuru yapılsa bile o ekipten önce oraganize olup kesemezsin hiç zorlama, sen bir oyuncusun onlar geçimini bosslardan sağlayan bir gurup 7x24 makina başındalar.
Merhaba Dostum ,
Ne kadar 7/24 oyunda olsa da boss çıktığı gibi 0-10 saniyede oraya gelmesi imkansız. Harita tarama var adamlarda bariz belli karakterleri belli kordinatları geziyor sadece . Aşırı tuhaf bir durum gerçekten. Benim gibi düşünene çoğu arkadaş olmuştur. Bizlerinde bir oyun geçmişi var kovaladık o kadar boss biliriz neyin ne doluğunu ama bu arkadaşların boss düştüğü gibi gelmeleri çok normal değil.

birol2003

Üye
Merhaba Dostum ,
Ne kadar 7/24 oyunda olsa da boss çıktığı gibi 0-10 saniyede oraya gelmesi imkansız. Harita tarama var adamlarda bariz belli karakterleri belli kordinatları geziyor sadece . Aşırı tuhaf bir durum gerçekten. Benim gibi düşünene çoğu arkadaş olmuştur. Bizlerinde bir oyun geçmişi var kovaladık o kadar boss biliriz neyin ne doluğunu ama bu arkadaşların boss düştüğü gibi gelmeleri çok normal değil.
Selam Dostum, aynen dediğin gibi haritayı bölümlere ayırıp gezen bir ekip var, sayısız kez karşılaştım "yineboss" diye bir klanın mensubları sürekli turluyorlar haritaları. Ne zaman nerede boss çıkacağınıda zaten üç aşağı beş yukarı biliyorlar çıkışa yakın turluyorlar.

ELFAKIRO

Üye
Yönetimin deatvalley bowlda yaptığı gibi random drop olayı getirmeleri gerekiyor.

ELFAKIRO

Üye
bossları ve craft malzemeleri random location random time atsa sorun çözülür
Olabilir abi buda bir çözüm sonuçta . Adamlar tekel olmuş vaziyette sağolsun arkadaş konu açmış görüşlerimizi paylaşıyoruz. Umarım Aarvad yönetimi biz şövalyelerini dinler ve sorunu çözer

UNDERT0KER

Üye
Boss saatlerini çalar saat gibi hep kestikten 6 saat sonra 8 saat sonra atarsan böyle olur adamlar saat kurup gelip temizleyip gidiyor. Bosslar random atmalı belirli saatleri olmamalı kim emek verirse dönerse haritayı o kesmeli.

Brahindul

Üye
aynen biz de random bossa denk geldik toplama partiyle giriştik. onlar da hemen koşturdu geldi daldı kutuyu aldı. bize de "aldınız mı kafasını" yazıp gittiler :D tuhaf arkadaşlar çok oyun oynamak psikolojiye zarar veriyor tabii

ELFAKIRO

Üye
aynen biz de random bossa denk geldik toplama partiyle giriştik. onlar da hemen koşturdu geldi daldı kutuyu aldı. bize de "aldınız mı kafasını" yazıp gittiler :D tuhaf arkadaşlar çok oyun oynamak psikolojiye zarar veriyor tabii
Adamlar tekel piyasada hakaretler eşliğinde doyasıya para kazanma mantığı ile devam ediyor. Yaptırım gelmeli diye düşünüyorum acil olarak

RickSancheZz

Üye
bide yineboss klanıyla yarışan biri vardı boss görüp haber verene pay verilir diyordu gariban :D

priesttt

Üye
uyduruk itemler bosslardan kallavi itemler battle point ile entegre edilse bu sorunlar hiç yaşanmaz.

Alkoer

Üye
Yönetim ne yaparsa yapsın...

Burda boss kovalayan arkadaşlar gayet tecrübeli, itemli ( paralı) ve bolca zamana sahip. Sistem ne olursa olsun bu arkadaşlar bir adım önde olur.

skaebneN

Üye
Yönetim ne yaparsa yapsın...

Burda boss kovalayan arkadaşlar gayet tecrübeli, itemli ( paralı) ve bolca zamana sahip. Sistem ne olursa olsun bu arkadaşlar bir adım önde olur.
Maalesef bu doğru. Onlar bunu yapmayı hayatını geçindirecek kadar profesyonel yapıyor. Yani işin ucunda para olduğu sürece daha nicelerini görürüz.

birol2003

Üye
Bosslar 1 partinin kesemeyeceği kadar güçlü olsa, world boss olarak çıksa ve atak yapan herkese kutu açılsa ve world bosslar günde sadece 1 kere spawn olsa belki tekel kapanır

MaRaKeSH

Üye
sadece varsayım olarak söylüyorum şehir efsanesi de olabilir aldığım bir duyum harita taramanın olduğu yönünde. Özellikle toplamacılıkta kullanıldığı söyleniyor. Muhakkak oyun arka planda bir istatistik tutuyordur belirli başlı aralıklarla loglar incelenirse bu çarlar tespit edilip ne olduğu anlaşılabilir. hala dv de hagardda oto hareket eden önümüze düştüğünde hareket etmeyen çarları görüyoruz.

ELFAKIRO

Üye
Maalesef bu doğru. Onlar bunu yapmayı hayatını geçindirecek kadar profesyonel yapıyor. Yani işin ucunda para olduğu sürece daha nicelerini görürüz.
Yapabilirler abi saygımız sonsuz herkese . Benim rahatsız olduğum şey boss kafama düşüyor daha discord girmeden adamlar geliyor . Hoş değil bu durum

RickSancheZz

Üye
sadece varsayım olarak söylüyorum şehir efsanesi de olabilir aldığım bir duyum harita taramanın olduğu yönünde. Özellikle toplamacılıkta kullanıldığı söyleniyor. Muhakkak oyun arka planda bir istatistik tutuyordur belirli başlı aralıklarla loglar incelenirse bu çarlar tespit edilip ne olduğu anlaşılabilir. hala dv de hagardda oto hareket eden önümüze düştüğünde hareket etmeyen çarları görüyoruz.

robot gibi hareket eden karakterleri bende görüyorum ara sıra

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt