Haddar boslarını sadece bir ekibin kesiyor olması

Nart

Üye
Random olmasına ben de katılıyorum. Aksi halde hayatsız ve oyunu sadece para kazanma amaçlı oynayan kitle zengin oluyor.

Frox

Üye
Yaklasık 8 yıldır diğer oyunlarda da boss kovalayan bir ekibiz , bu sebepten normal olarak bu oyunda diğerlerinden daha iyi oldugumuz konusu açık ve net , bunun yanı sıra zaten bir süre oyuna ara verme kararı aldık isteyen haddara geçsin biz varken alamadığı bossları kesebilir :)

XİARA

Üye
Arkadaşlar ne kadar profesyonel de yapsalar, ne kadar vakitleri çok da olsa . İnsanın hayatta bir gün işi olur. Bir anlık dalgınlık falan olur saati kaçar. Size yemin ediyorum 6 saat arayla çıkan haggard bossunu saniyesinde buluyorlar. Kesinlikle aralarında yazılım kullanan bir arkadaş var. Bu brnim kafamda net ama araştırılsın ...

Promises

Üye
Arkadaşlar ne kadar profesyonel de yapsalar, ne kadar vakitleri çok da olsa . İnsanın hayatta bir gün işi olur. Bir anlık dalgınlık falan olur saati kaçar. Size yemin ediyorum 6 saat arayla çıkan haggard bossunu saniyesinde buluyorlar. Kesinlikle aralarında yazılım kullanan bir arkadaş var. Bu brnim kafamda net ama araştırılsın ...
bence de daha boss doğmadan , doğacağı yerde parti toplanmaya başlıyor...

ELFAKIRO

Üye
Yaklasık 8 yıldır diğer oyunlarda da boss kovalayan bir ekibiz , bu sebepten normal olarak bu oyunda diğerlerinden daha iyi oldugumuz konusu açık ve net , bunun yanı sıra zaten bir süre oyuna ara verme kararı aldık isteyen haddara geçsin biz varken alamadığı bossları kesebilir :)
Tabi efendim.

GNOL

Üye
Bu sefer burda ki arkadaşlara düzgün ve açıklayıcı bir dille yazacağım.

Bu konuda bahsedilen ekip biziz YineBoş clanı (YineBoss) değil. Clanın isminin neden Yine Boş olduğunu zamanla arkadaşlar anlayacaktır. Lütfen hiçbir zaman hayatınızda başaramadığınız şeylere yok program kullanıyor yok hile gibi kulplar bulmayın. Başarmaya çalışırsanız sizde yapabilirsiniz. Hiç birinizin günde 15 saat Haddar dönmeye gücü yetmiyor gelip bir bakıp geçip gidip hep bunlar var bunlar kesiyor diye konuşuyorsunuz. Azcık düşünme ile bu insanlar neden hep burda dolanıyor program olsa burda dolanırlar mı diye kendinizde çözebilirsiniz. Çoğu kez rakiplerimiz oldu bu rakipler bizi her zaman daha çok hırslandırıyor, çoğu ekip kaçarken biz rakibimizi dışarı çıkartabilmemiz için her şeyi yapıyoruz. Sizin yarım saatte kestiğiniz Lizard Dragonu biz 7 dk dolmadan 8 kişiyle kesebiliyoruz. Her şey tecrübe ve biraz düşünmekte yatıyor (yorumum kaldırılmasın diye düzgün bir dille anlatıyorum ama demek istediğim her şeyi siz anlıyorsunuz).

Bir süre ara verdik çünkü yaklaşık 5 aydır bu oyunu oynuyoruz, arada dinlenmek lazım . Bu süre zarfında kesicek arkadaşlara bol droplar ama lütfen onlarada PROGRAM CART CURT DEMEYİN.

Moderatör tarafında düzenlendi:

feelfree

Üye
bunda yanlış birşey göremiyorum karakterlerini geliştirip boss kovalamayı hedefleyen bir parti de ne yanlış ?sizin oyunda karakterleriniz geliştirdikten sonra ki hedefiniz ne ?
öncelikli değinilmesi gereken bir ton konu varken boss kovalayanlara mı takıldınız gerçekten bravo.

ELFAKIRO

Üye
bunda yanlış birşey göremiyorum karakterlerini geliştirip boss kovalamayı hedefleyen bir parti de ne yanlış ?sizin oyunda karakterleriniz geliştirdikten sonra ki hedefiniz ne ?
öncelikli değinilmesi gereken bir ton konu varken boss kovalayanlara mı takıldınız gerçekten bravo.
Bahsettiğiniz değinilmesi gereken konular ile ilgili konu oluşturabilirsiniz kardeşim. . burada bu arkadaşlar ile ilgili . Rahatsız olduğun şeyler diğer konu ise gidip konu açabilirsin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt