Haddar Görevi Dread Servant İmkansız yapmak!

HeaveN

Üye
Selam Arkadaşlar

Haddar
Exp Görevlerinde, Dread Servant Uzun süredir yapamıyoruz, yönetim bu görev biraz kolaylaştırcakmı. ?

Çoğu kişi yine eleştircek biz yapıyoz filan diycek 1 aydır bu görev yapamıyorum daha önce yazdım bunun hakkında bi çalışma olcakmı?

- Mob 90 lvl verdiği exp çok deil ama işimizi görcek ufaktan bir exp yine, Acayip zor mage takım toplasan yine kesemezsin uzaktan vuruyo.

Daha önce defalarca toplandık takım kurup gittiğimizde 6 Ölü diğer 2 kişi direk town çekti bu görev düzenlenmesi şart gibi düşünüyorum imkansız.

Görevleri tek solo olarak benim yapabilmem lazım Moblar okadar güçlüki tek kesmek imkansız illa parti lazım oyun hiç adam yok exp görevler yapamıyoruz destek bekliyoruz.

Opus Magnum

Üye
Ben hala giant fool görevini yapacak bir parti bulmaya çalışıyorum o görevden zaten vazgeçtim :(

Aziz

Üye
Oyunlar (Boss,dungeon,pvp dışında) oyunculara yapamayacağı yükler yüklememeli.

Alkoer

Üye
Mantıklı bir tasarımcı ya bu görevin verdiği xp ödülünü yükseltir yada mobun lv ini düşürür. 90+ lv mob boss kesmekten zor. 75lv oldum bu görevi yapmadım daha doğrusu yapamadım.

Balerion

Üye
Bir endüstri muhendisi, bir psikolog, bir sosyolog bir de yazılımcıdan oluşan sağlam bir ekip kursan, bu oyunu ne yaparız da daha keyifsiz hale getiririz diye aylarca çalışsalar bu kadarını başaramazlar. Mobların mevcut gücü, görevlerin zorluk derecesi, karakterlerin güç dengesizliği bu gibi öğelerin hepsi çok ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, hesaplanmış ve oyunu daha tatsız hale getirecek en optimal seviyede düzenlenmiş gibi resmen.

Dread servant özelinde şunu söyliyim, moba vurunca canı hiç gitmese tamam derim bugdaymis bunu düzeltirler. Ama öyle değil. Zorluğu bu, işine gelirse. Şaka gibi resmen

Moderatör tarafında düzenlendi:

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Bu tarz bir bildirimi daha öncede görmüştüm, bu konuda bir sorun varsa tabii ki bir düzenleme yapılabilir.
Oyun içi veya site üzerinden destek bileti ile bu durumu bildir lütfen, ben not alıyorum ancak bildirmen gerek.

HeaveN

Üye
@Balerion Oyunda gördüğüm en güçlü Mob bana göre diğerleri neyse korkmuyorum buna vururken 10 kere düşünüyorum.

Elindekiyle bi vuruyo ortadan ikiye bölüyo adamı :) yakın uzak fark etmiyo :D uzak bile vuruyo.

RickSancheZz

Üye
2 pri 6 mage ile döne döne yaptık görevi, mesafeyi iyi ayarlayınca vurmuyor ama ölende oldu. mob çok güçlü, ileri seviye level cap için ayarlandıysa görevi kalkabilir, bu seviyeler için ayarlandıysa hp atak değerleri düşürülmeli, ayrıca o kadar zorlana zorlana kesiyorsun mobun verdiği exp çok düşük ( bizim yaptığımız zaman için konuşuyorum)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt