Haddar , Hagard Ve Kingdom Bosslarının Respawn Yerleri Ve Saatleri Hk.

feelfree

Üye
Oyun da gün geçtikçe ; tekelleşme adı altın da yapılan kazanımlara engel koyulup , diğer oyunculara da pay kazanma şansı sunmaya yönelik güncellemelerin gelmesi beni mutlu ediyor.

Fikrimce bunlara bir yenisi daha eklenmeli ve bu yenilik başlıkta görüldüğü üzere PVE noktaların da ki bosslar.

Bu bossların belirli saatlere ve belirli spawn yerlerine entegre edilmesi dolayısıyla tüm oyuncuların şansını deneme fırsatını yakalaması , bossları tekeline almış kişiler dışında herkese cazip gelecektir.

Bildiğim kadarıyla , reset sonrasın da belirli saat aralıklarıyla bosslar sabit konumlar da respawn olmakta bu yüzden belirli noktalara bahsini geçtiğim kişiler 59 level mage karakterlerini yerleştirerek sürekli bossların respawn yerlerini ve saatlerini not alarak dönmekte bundan ötürü PVE noktaların da biz oyuncuların random bossa denk gelme ihtimali sıfıra yakın.

Bu tekelleşmenin de son bulup herkesin PVE bossların da şansını deneme fırsatını bulabilmesi dileğiyle.

Akhileus

Yeni Üye
Selamlar bu olaya bende üzülerek katılıyorum. Oyun içine baktığımızda belli insanların yükseldiğini diğerlerinin bunlar yanında sönük kaldığını çok net görebiliyoruz. Bu boss'ların attığı itemler ile zenginleşen belirli kişilerin önüne geçmek için bossları random bir yere random saat sonra hatta random bir map'e atması daha güzel olurdu. Lizard Dragon gerekirse dorion'da da çıksın. Haddar yada Hagard'da da çıksın. Ama ne saati ne yeri ne de bölgesi bilinmesin

Silencer

Üye
Çok güzel bir konuya değinmişsin kardeşim uzun zamandır fix adamlar mafyalasmıs şekilde bu bosları kesiyorlar

levbom

Üye
bende kızıyorum ama adamlar ciddi emek veriyorlar. bosslar orda haritaya sende girebiliyorsn. becerebilirsen sok sende char kes. bi kaç kere denk gelip kestik bizde bossları ama bu adamlar işsiz sanırım tüm işleri haddar ve haggard boslarını kesmek sanırım. çok fazla yapılabilecek birşeyde yok :D

Gensuke

Üye
bende kızıyorum ama adamlar ciddi emek veriyorlar. bosslar orda haritaya sende girebiliyorsn. becerebilirsen sok sende char kes. bi kaç kere denk gelip kestik bizde bossları ama bu adamlar işsiz sanırım tüm işleri haddar ve haggard boslarını kesmek sanırım. çok fazla yapılabilecek birşeyde yok :D
bu adamlar lunaskar tarafında snowbros clanı adamların oyunla bir alakaları yok tek işleri boss kesip tlye çevirmek emek falan da yok ortada boss saatlerini alıp o saatlerde girip boss kesip çıkıyorlar

levbom

Üye
az önce biz kestik lizard nighthorror attı. biliyorum bende işsizler sanırım dedim zaten ama kolay değil yaptıukları tutup kesebilirsen sende kes orada duruyor bosslar zor iş onu demek istedim.

levbom

Üye
oyuın açıldıgından beri 2.kez boss kesiyorum haddar da 7 8 kerede lunaskarda kesmişimdir.

levbom

Üye
bence cıkma yerleri random süreleride randoım olursa sorun çözülür
kime denk gelirse o keser. belirli aralıklarla çıkarsa bir anlamı yok.

feelfree

Üye
İlk olarak emek kavramının tanımını tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim 4-5 adet bilgisayar ile boss respawn yerlerine 59 level mage karakterler yerleştirip not alınan boss saatlerinin süreleri yaklaştığın da bossları kesip kenara çekilmek bence hiçte emek değil .Olay bunu becerebilmek , yapabilmek değil değinmek istediğim olay bunun etik olmayışı. Ortak payda için sunulan bu fikire yapıcı olmayan yorumunu anlamak zor. Üçüncü olarak şahısları suçlamak yanlış olur sistem bu şekilde gücü olanın tekeline alabileceği şekilde konfigüre edilmiş bunu yanlış buluyorum tepkim şahıslara değil sisteme yönelik.

MMORPG oyunların temel ilkesi oyuncuyu oyunda tutabilmek üzeredir. Bossları herkesin saatini ve yerini bildiği sistem üzerine inşa ediliği senaryo da bahsi geçen ilkeye hizmet etmiş olacaktır dolayısıyla hem oyun hem oyuncu kazanacaktır.

levbom

Üye
nasıl emek değil ağzınla söylüyorsun adam 4 5 bilgisayarı aynı anda yönetiyor ona göre char kasmış saatlerini not alıyor yerlerini ezberlemiş sen diyorsunki emek vermiyor vallahi senden benden fazla emek veriyor. alabiliyorsan yap aynısı al. ben alamıyorum arada denk gelip kesiyoruz. haa bu sistemin doğru oldugu anlamına gelmiyor bende sana katılıyorum bossların dogus saatleri ve çıkma yerleri tamamen random olmalı bazen 2 saat sonra bazen 10 saat sonra atmalıki tekelleşmesin. ama adamlarda bossuın peşine koşuıyorsa kusura bakmada kessin. ayrıca bos tam kesildikten belli bir süre sonra çıkmıyor o aradada süre aralığı var çünkü dolanıp bossları buluyorlar o kadar kolay değil.
işin özü boss saatleri tesadüfi olursa bizde arada gezip bos bakınırız haddarda.

feelfree

Üye
nasıl emek değil ağzınla söylüyorsun adam 4 5 bilgisayarı aynı anda yönetiyor ona göre char kasmış saatlerini not alıyor yerlerini ezberlemiş sen diyorsunki emek vermiyor vallahi senden benden fazla emek veriyor. alabiliyorsan yap aynısı al.
İki farklı şeyi aynı anda savunup gri olma çabanı anlamış değilim.

Emek kavramına hala katılmıyorum. Bir hırsızın bir evi soymadan önce plan proje yapıyor olması onun hırsız kimliğini ne kadar aklıyorsa senin emek anlayışın da bu durumu o kadar aklıyor.

''Sen de yap al'' söyleminle bir yere varamayız. Bu oyunun her alanın da gücü yeten alsın politikası izlenilirse önden ilerleyen oyuncuların altın da kalacak bir çok oyuncu mevcut halihazır da yeni oyuncu kazanma girişimleri de aktif olarak ilerlerken bu politika tamamen oyuncu düşmanı olarak tanımlanır.

Tekrardan belirtiyorum : sistemi tekeline almış kişileri suçlamıyorum ; sistem kendini , gücü yetenin tekeline alabileceği mekanizma üzerine inşa edildiyse , kişilerden önce sistemi dizayn eden kişi yargılanmalı.

Son düzenleme:

GizliPriest

Üye
Random drop yada %5 hasar vurdugun da kutu sanada gelme ihtimali olursa tekelleşmeden kurtulabilir o haritalar. +65 capden bu zamana kadar hep aynı kisiler kesiyor bossları.

Crafter DendroctonuS

Üye
26 mart 2023 tarihli videomda dile getirdim insanlar her şeyin yeni farkına varıyor 4 ay geriden geliyorsunuz arkadaşlar :D

feelfree

Üye
26 mart 2023 tarihli videomda dile getirdim insanlar her şeyin yeni farkına varıyor 4 ay geriden geliyorsunuz arkadaşlar :D
https://forum.riseonlineworld.com/konular/haddar-boslarini-sadece-bir-ekibin-kesiyor-olmasi.14938/ 26 Eylül 2022 de açılan benzer başlık ta ki konuya bunu bir sorun olarak görmediğimi söylemiştim çünkü o zamanlar oyun da yeniydim , insanların oyunu bu denli tekeline aldığını görememiştim farkındalığa sahip olupta o zaman da beri bunun yanlış olduğunun görülüp düzeltilmemesi gerçekten çok kötü bir durum. 65 capte olanlar hatırlar başlıkta kim olduklarını yazmışlar.

Son düzenleme:

Crafter DendroctonuS

Üye
https://forum.riseonlineworld.com/konular/haddar-boslarini-sadece-bir-ekibin-kesiyor-olmasi.14938/ 26 Eylül 2022 de açılan benzer başlık ta ki konuya bunu bir sorun olarak görmediğimi söylemiştim çünkü o zamanlar oyun da yeniydim , insanların oyunu bu denli tekeline aldığını görememiştim farkındalığa sahip olupta o zaman da beri bunun yanlış olduğunun görülüp düzeltilmemesi gerçekten çok kötü bir durum. 65 capte olanlar hatırlar başlıkta kim olduklarını yazmışlar.
düzeltilir umarım

RickSancheZz

Üye
bu boss rng olsada yine aynı ekip kesecek çünkü sadece bu işe odaklanmış durumdalar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt