HADDAR2 KAPANDI. İTEMLER SİLİNDİ. HALA İTEMLERİM GELMEDİ.

KOCAKURT

Üye
Herkese merhaba. 29.05.2022 tarihinde saat 15:30 16:00 saatleri arasında Lunaskar Haddar 2 haritası kapandı. Kapanmadan 1 dakika önce arkadaşımdan item aldım ve oyundan çıktı. Ben çıkamadığım için çar askıda kaldı. Tekrar girdiğimde itemlerin bende olmadığını gördüm ve arkadaşımda bende değil dedi. Discord üzerinden yardım istediğimde Digital isimli yöneticiyle irtibata geçmemi söylediler. 72 saat içinde olacağını söylediler ve hala çözülmedi. Bu kadar zor mu bir karakterdeki logları kontrol etmek.

İnsanların karşısında mahcup oldum. Ne kadar güvenselerde Acaba diye akıllarından geçirdiklerini düşünüyorum. Bir daha kimseden item isteyemez hale geldim. Lütfen bu konuyu hızlandırın.

0ojela55

Üye
72 saat sonuçlanır dedık süre bitiminde tek yapılan dönüş bekleyin :D hadı oyun yoğun sorun çok fazla eyvallah 90 saati geçti bir kişi bile mantıklı bir açıklama yapıcak kadar vakit ayırıp dönüş yapamıyo bize bu kadar zor olamaz.

Jacques

Üye
Çözcek adam var mı ekipte merak konusu dungeon geldiğinden beri anahtar bugu çözülmedi daha oyun açıldığından beri partye tıklama çözülmedi sizin iş biraz uzar gibi.

1stAequitas

Üye
Evet 72 saat sonun da geri dönüş sağlanacaktı fakat halen umurların da değil sorun bizdeymiş gibi rollback atılıyor item gidiyor geri dönüş tamamlanmıyor all chat banlar bile daha hızlı onlara bakacağınıza oyunculara bakın biraz

0ojela55

Üye
Çözcek adam var mı ekipte merak konusu dungeon geldiğinden beri anahtar bugu çözülmedi daha oyun açıldığından beri partye tıklama çözülmedi sizin iş biraz uzar gibi.
Her sorunda sabırınız ıcın tesekkurler yazılıyo. Zaten 3 aydır sabır taşına donduk empatı kuruyoruz beklıyoruz verılen cevaplar oto cevap gıbı tamam evet bekleyın.

Adv3NN

Üye
böyle durumlarda genelde telafi edilemez cevabi gelıyor cünkü oyun erken erişim oldugunu söylüyor ama afişlerde offical yaziyordu garip.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt