Haftalık questlerin düzenlenmesi.

Uçan Zürafa

Üye
DC seslide de yazılıda da bu yamada bunun düzeltileceği söylenmişti ama dokunulmamış bile. Ne kesme sayısı ne açıklamasında hiçbir değişiklik yok. Yama notlarına da hiçbir not düşülmemiş. Haftalık diye 17 gün quest için teşekkürler. Bakın tekrar belirtmek istiyorum. Haftalık görev dediğimiz şey ve içerikte de yazan haftada bir kere yapılır notunun anlamı şudur: Aldığınız görevin bitirme süresi bir haftadır ve siz bunu her hafta tekrarlayabilirsiniz. Yani siz görevi pazartesi alırsınız ve pazar günü bitirirsiniz. Görevi tekrar almak için pazartesi gününü beklemeniz gerekir. Bu böyle gider. Görev süresi 10 gün sürüp araya koyulan 1 haftalık zaman bu görevi haftalık yapmaz. Bu yamada olmadı ama önümüzdeki yamada bunun düzeltileceğini umuyorum.

Pr0life

Üye
Bu haftalık görev olayını bende anlamadım. 17 gün süren görev mi olur. sözde 10 gün. ayda 2 kere bile yapamıyorsun ama ismi haftalık. çok farklı bir kafanın ürünü olmalı.

Opus Magnum

Üye
Bu haftalık görev olayını bende anlamadım. 17 gün süren görev mi olur. sözde 10 gün. ayda 2 kere bile yapamıyorsun ama ismi haftalık. çok farklı bir kafanın ürünü olmalı.
Ayda 2 kere yapabiliyorsun. Tabi açıklama doğruysa, ama bu da haftalık görev mantığına aykırı. 17 gün diye saçma bir periyot olmaz.

N3v3N

Üye
Zindanlar nasilki hergun saat 12:00 da sıfırlanıyorsa haftalık görevinde haftanın belli bir gün ve saatinde sıfırlanması gerekir ve görevin maks 2-3 gün içerisinde yapılabilir kolaylıkta olmasi gerekiyor.

WoW da haftalık görevleri 2-3 saatte yapabiliyorsun. Çarşamba günleri sifirlanip farklı görevler geliyor npclere. Bu görevi ister salı günü al, ister çıkar çıkmaz Çarşamba gunu al. Her şekilde birkaç saatte görevi tamamlayabiliyorsun. Yeri geliyor 10 zindan tamamla diyor(zindan kısıtlaması yok wowda) yeri geliyor 20 arena/battleground win al diyor. Yeri geliyor şu kadar daily yap diyor. Bu rise a nasıl uyarlanabilir?

Riseda;
5x grup veya solo zindan tamamla
3x grup zindan tamam
6x solo zindanı tamamla
1k BP kas
1000 adet x mobunu kes
200 milyon exp kas
50 adet meat topla
100 defa mining expi kazan
50 adet yemek uret
10 defa upgrade yap
10 adet elite sandık kır gibi şeyler olabilir.

Son düzenleme:

Pr0life

Üye
Ayda 2 kere yapabiliyorsun. Tabi açıklama doğruysa, ama bu da haftalık görev mantığına aykırı. 17 gün diye saçma bir periyot olmaz.

Bir ayda iki kere nasıl yapıyorsun? ayların gün sayıları değişti de bizim mi haberimiz yok? 2 kere yapmak 34 gün sürüyor

Opus Magnum

Üye
Bir ayda iki kere nasıl yapıyorsun? ayların gün sayıları değişti de bizim mi haberimiz yok? 2 kere yapmak 34 gün sürüyor
Dostum öncelikle şu toxic dili bırak.

Cevabına gelirsek, görevi aldım 10. günün sonunda tamamlamış oluyorsun. Ardından 1 hafta sonra görev tekrar görev aktif oluyor. Aldıktan sonra +10 gün daha görev süren var. Bu durumda 27. günde 2. kez vermiş oluyorsun. 34. gün ise 3. göreve başlayabiliyorsun.

Yanlışım varsa düzeltebilirsin.

DeathlyDaggers

Üye
Haftalık görevler adı altında çıktıysa oyuncularda haftalık sürecek olan yani 7 günde bitecek olan şeyler bekler. 10 gün değil.

GizliPriest

Üye
Arkadan gelenler yetişsin diye yapmışlar bunu öyle diyorlar :D

Uçan Zürafa

Üye
Arkadan gelenler yetişsin diye yapmışlar bunu öyle diyorlar :D
Sana ne, bana ne ya da bize ne arkadan gelenlerden yav :D Hangi Oyunda yeni başlayan eskiye yetişsin diye eski oyuncuya ceza verir gibi kısıtlama getirildiği görülmüş. Görevlerimi yapmak istiyorum ama level sınırı var, olmaz yeni gelen oyuncular eskiye yetişsin; Quest süresi uzun söylenildiği gibi değil, olmaz yeni gelen oyuncular eskiye yetişsin. Böyle saçma iş mi olur?

hoca42

Üye
Yeni gelen oyuncunun eskiye yetişmesi isteniyorsa düşük seviyelere özel bir görev eklensin, haftada 5 kez solo zindan yap, haftada 1000 mob kes veya craft yap tarzı şeyler ile yeni gelenlere büyük kolaylık sağlanabilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt