Hagard Bosları hakkında.. !!!!

Prefosyenol

Üye
Hagarddaki Bosların Sağa sola çekilip buga sokulması saklanılması sadece aynı kişilerin kesmesi hakkında gören eden fikri olan bilgisi olan var mı ?

trgurjan35

Üye
Protean da hile ile kesen birileri var, boss ckıyo 10sn için de oradalar..

Prefosyenol

Üye
Yetkililerin İlgilenmesi Gerekiyor Bosları kesen ve Buglayarak Yerlerini değiştiren Bir Ekip var Bunun önüne geçilsin

GNOL

Üye
Zamanında bizede hile diyolardı biz bıraktık hala her kesene hile demeye devam xd

DAYAQQQQQQ

Üye
Hem protean da hem lunaskar ırkında bu alanlardaki bossları kovalayan ekipler var lakin tek ekibin kesmesi demek güçlü olanın o olduğu anlamına geliyor.

iki ırkta da boss kovalamak DV deki boss a benzemiyor. Daha çok zaman , daha çok playera ihtiyaç duyuluyor.

Bir boss gördüm diyelim . Kesemiyorum . Saklayıp ekibimi bekleyebilirim kesmek için veya hep aynı insanlar boss kesiyorsa bu işi çözdükleri için , boss saatlerini aldıkları için aynı insanlar kesiyor. Onun dışında DV de kim denk gelirse ortada kesiyor.

İllegal bir durum hiç görmedim.

Morphine

Üye
Şahsi Fikrim; Oyuncuların hareketlenmesi açısından haddar hagard bossları spawn olmasına yakın random spawn olacağına dair bir notice geçilir herkez koşar arar bulur. Ya da Death Valley gibi rastgele hasarı olana droplanacak şekilde eklenebilir.

Son düzenleme:

DAYAQQQQQQ

Üye
Şahsi Fikrim; Oyuncuların hareketlenmesi açısından gaddar hagard bossları spawn olmasına yakın boşa un random spawn olacağına dair bir notice geçilir herkez koşar arar bulur. Ya da Death Valley gibi random stop eklenebilir.
Bu hareket ; oyunucuyu orada olduğunu bilir o bosu kesmeyi heveslendirir . Çoğu player daha o bossların varlığından da habersiz.

RickSancheZz

Üye
kedi ciğer meselesi gibi duruyor :D

Şahsi Fikrim; Oyuncuların hareketlenmesi açısından gaddar hagard bossları spawn olmasına yakın boşa un random spawn olacağına dair bir notice geçilir herkez koşar arar bulur. Ya da Death Valley gibi random stop eklenebilir.

bu öneri mantıklı

GNOL

Üye
Arkadaşlar Mmorpg de bir şeyler yapmak için çabalayan emek veren kazanır siz artık istiyorsunuz ki armut piş ağzıma düş. Neden birilerinin yaptığına rakip olmak onları yenmeyi denemek varken hep bir kolaya kaçıyorsunuz ki?

Prefosyenol

Üye
Hem protean da hem lunaskar ırkında bu alanlardaki bossları kovalayan ekipler var lakin tek ekibin kesmesi demek güçlü olanın o olduğu anlamına geliyor.

iki ırkta da boss kovalamak DV deki boss a benzemiyor. Daha çok zaman , daha çok playera ihtiyaç duyuluyor.

Bir boss gördüm diyelim . Kesemiyorum . Saklayıp ekibimi bekleyebilirim kesmek için veya hep aynı insanlar boss kesiyorsa bu işi çözdükleri için , boss saatlerini aldıkları için aynı insanlar kesiyor. Onun dışında DV de kim denk gelirse ortada kesiyor.

İllegal bir durum hiç görmedim.
İllegal olan Şu Boslar Uzak diyarlara çekilip oralarda Buglanıp Geri dönmemesi İçin Bekletiliyor Ve birileri ordan geçene kadar Bug bozulmuyor Yaratık Orda kalıyor Yani ortada bir Bug var hata var O bosu orda saklamasalar Yoldan geçenler Görüp Kesebilir anlatabildim mi?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt