Prefosyenol
Üye

Hagarddaki Bosların Sağa sola çekilip buga sokulması saklanılması sadece aynı kişilerin kesmesi hakkında gören eden fikri olan bilgisi olan var mı ?
Bu hareket ; oyunucuyu orada olduğunu bilir o bosu kesmeyi heveslendirir . Çoğu player daha o bossların varlığından da habersiz.Şahsi Fikrim; Oyuncuların hareketlenmesi açısından gaddar hagard bossları spawn olmasına yakın boşa un random spawn olacağına dair bir notice geçilir herkez koşar arar bulur. Ya da Death Valley gibi random stop eklenebilir.
Şahsi Fikrim; Oyuncuların hareketlenmesi açısından gaddar hagard bossları spawn olmasına yakın boşa un random spawn olacağına dair bir notice geçilir herkez koşar arar bulur. Ya da Death Valley gibi random stop eklenebilir.
İllegal olan Şu Boslar Uzak diyarlara çekilip oralarda Buglanıp Geri dönmemesi İçin Bekletiliyor Ve birileri ordan geçene kadar Bug bozulmuyor Yaratık Orda kalıyor Yani ortada bir Bug var hata var O bosu orda saklamasalar Yoldan geçenler Görüp Kesebilir anlatabildim mi?Hem protean da hem lunaskar ırkında bu alanlardaki bossları kovalayan ekipler var lakin tek ekibin kesmesi demek güçlü olanın o olduğu anlamına geliyor.
iki ırkta da boss kovalamak DV deki boss a benzemiyor. Daha çok zaman , daha çok playera ihtiyaç duyuluyor.
Bir boss gördüm diyelim . Kesemiyorum . Saklayıp ekibimi bekleyebilirim kesmek için veya hep aynı insanlar boss kesiyorsa bu işi çözdükleri için , boss saatlerini aldıkları için aynı insanlar kesiyor. Onun dışında DV de kim denk gelirse ortada kesiyor.
İllegal bir durum hiç görmedim.