Hagard Hapsedilmiş Battle Priestler. :)

Geoo

Üye
2 aydır pk çıkmıyorum değil çıkamıyorum. Full unıq son item battle priest yaptık hagardda farm atıyorum bu adil mi sizce sayın yönetim.
2 aydır 10 larca video ticket ve yazmadığım kimse kalmadı.
Dün hala yayında bana priest normal varsa bir hata giderilecektir diyorsunuz.
1. si normal değil
2. si giderilmiyor...

Videolarla kanıtlamışım test sw sine alın kanıtlayayım diyorum yapmıyorsunuz.
Tmm almadınız geliştirici ekip full item bir battle priest yapıp dv ye çıktı mı acaba ? Hayır
Solo oynayacam oynanmıyor. Asas kovalıyor peşimden adama atac kırma atıyorum durpta cure atma girişiminde bile bulunmuyor. Neden çünkü damage gene aynı
Party girip oynayalım diyoruz zaten kimse almıyor. Aldı diyelim ilk hedefsin. Tmm hemen ölelim lafımız yokta. Bir asasıda en azından 22 sn yede düşmesin be kardeşim.
65 capteki Battle priest neyse 75 dede aynısıyız aksini idda eden varsa yazsın özelden her türlü kanıtlarım.
75 capta 1 tane işe yarar skill mi eklediniz. Hayır.
Master 10 skili daha mı çok vuruyor. Hayır. Eski 65 deki master 1 skiliyle aynı vuruyor.
Master pasif mi geldi. Ölümsüz mü olacağız biz. hahahah 600 damage atarken kill mi alabiliyorum ki devreye girecek o skill. Kaldı ki oda nurf yedi 30 sn cd koydunuz.
Önceden asaslar gelince gate atardık. Zaten dönüp kesme şansım yok. Onada nurf getirdiniz geç basıyor gate skili.
Yayında gene bana 600 damage normal diyorsunuz. Hangi asas ben tortule attıktan sonra dönüp kafa kafaya girecek ?
Adamlar etrafımda dans ediyor hopluyor zıplıyor dalga geçiyor resmen. Karşı ırktaki asasları eğlendirmek için dv ye mi çıkacaz. ?????

Yönetimden acil bir açıklayıcı yanıt bekliyorum. Normal diyen geliştirici ekip rica ediyorum bi 10 dk sc bassında yayından izleyelim nasıl normalmiş.
2 aydır eziyet eziyet farm yapıyorum onuda row yapıyor zaten rowda olmasa girmek için 1 tane sebep yok oyuna. teşekkürler.
Bizleri hagard denen haritaya hapsettiğiniz için tekrardan teşekkür ederim.

IamDwayne

Üye
Selamlar,

Yayında denk geldim. İsteğiniz bir çok kullanıcıya göre mantıklı değil. Neden diye sorarsanız da;

Priest, class olarak defansif ve destekleyici skill setine sahip. Rogue/sin class' da size diyebilir hem warrior gibi vuruyor, hem heal/buff/debuff var. Bahsettiğiniz şey class to class kıyaslamasında son derece denge bozucu bir olay. Eğer attacker oynamak isteyip ölmek de istemiyorsanız class olarak warrior seçebilirsiniz. Ama siz istiyorsunuz ki buff da olsun de-buff da olsun e heal da olsun e tabi attack olmazsa olmaz. Böyle bir mantık yok.

Karşı ırktaki asasları eğlendirmek için değil, düzgün bir partyde priest'ı priest gibi oynayarak kendiniz de eğlenebilirsiniz. Attacker olmak için dediğim gibi warrior açıp keyif alabilirsiniz. Battle priest olup her şeyi istemeye diretirseniz Hagard'da farma devam.

Keyifli günler,

Geoo

Üye
Selamlar,

Yayında denk geldim. İsteğiniz bir çok kullanıcıya göre mantıklı değil. Neden diye sorarsanız da;

Priest, class olarak defansif ve destekleyici skill setine sahip. Rogue/sin class' da size diyebilir hem warrior gibi vuruyor, hem heal/buff/debuff var. Bahsettiğiniz şey class to class kıyaslamasında son derece denge bozucu bir olay. Eğer attacker oynamak isteyip ölmek de istemiyorsanız class olarak warrior seçebilirsiniz. Ama siz istiyorsunuz ki buff da olsun de-buff da olsun e heal da olsun e tabi attack olmazsa olmaz. Böyle bir mantık yok.

Karşı ırktaki asasları eğlendirmek için değil, düzgün bir partyde priest'ı priest gibi oynayarak kendiniz de eğlenebilirsiniz. Attacker olmak için dediğim gibi warrior açıp keyif alabilirsiniz. Battle priest olup her şeyi istemeye diretirseniz Hagard'da farma devam.

Keyifli günler,
O yüzden mi silahlarda anti atac var o yüzden mi takılarına str koydular ölmek istemiyorum diye bir kelime kullandığımı hatırlamıyorum aynı zamanda battle priesti skillerine göre değerlerlendirmek ne alaka onu çözemedim wariordada def olsun atac olsun atlıyor zıplıyor. Asasta hızlı koşsun tek atsın kör atsın dex vermeden aynı damageyi atsın onuda geçtim hızlı koşma yetmez gibi üstüne zıplama olsun. Bir karakteri diğerinin skilleriyle kıyaslamak oyun bilgini gösterir.
Dediğinize göre bütün oyun bp olması lazım nedense söylediklerinizi destekleyecek kadar pk atan bp göremiyorum.
Keyifli oyunlar.

IamDwayne

Üye
O yüzden mi silahlarda anti atac var o yüzden mi takılarına str koydular ölmek istemiyorum diye bir kelime kullandığımı hatırlamıyorum aynı zamanda battle priesti skillerine göre değerlerlendirmek ne alaka onu çözemedim wariordada def olsun atac olsun atlıyor zıplıyor. Asasta hızlı koşsun tek atsın kör atsın dex vermeden aynı damageyi atsın onuda geçtim hızlı koşma yetmez gibi üstüne zıplama olsun. Bir karakteri diğerinin skilleriyle kıyaslamak oyun bilgini gösterir.
Dediğinize göre bütün oyun bp olması lazım nedense söylediklerinizi destekleyecek kadar pk atan bp göremiyorum.
Keyifli oyunlar.
Halen anlamıyorsun. Bahsettiğin class main class değil. Priest skillerinden neden bahsediyorsun diyorsun. Bu yüzden bahsediyorum. Battle Priest main class olsa belki o da atlar zıplar. Ama battle priest class olarak main olmadığı için isteklerin yersiz oluyor. Ama söylediklerimi anlamayacaksın çünkü sadece tek bir mantıkta düşünüyorsun. İstediğin şey sadece battle priest'ın artılarının daha çok eksilerinin daha az olması. Priest böyle bir class değil...

PattleBriest | Veinia

Üye
Halen anlamıyorsun. Bahsettiğin class main class değil. Priest skillerinden neden bahsediyorsun diyorsun. Bu yüzden bahsediyorum. Battle Priest main class olsa belki o da atlar zıplar. Ama battle priest class olarak main olmadığı için isteklerin yersiz oluyor. Ama söylediklerimi anlamayacaksın çünkü sadece tek bir mantıkta düşünüyorsun. İstediğin şey sadece battle priest'ın artılarının daha çok eksilerinin daha az olması. Priest böyle bir class değil...
Hocam ikinizde yanlış değerlendiriyorsunuz. Priestlerin genel olarak 75 skillerinden hiç birisi işlevli değil
BP lerde de tabii ki pk atabilecek bir build yaratabiliyorsunuz ancak şuan oyunda yaygın olmadığı için piyasada bu itemleri bulmak zulüm.

Geoo

Üye
Asasta main değil kardeşim full hp takı tak dex verme gene aynı damageyi vuruyor bunuda açıklasana bana adam hem tank oynuyor hem aynı damageyi atıyor warior mu bu

Geoo

Üye
Rank sıralamasında ne çok battle priest var ilk 100 de muhteşem karakret hem buf at hem ac at heö db le hem heal at hem yüksek damage çıkar uff rank komple battle priest dolu not: 2 3 kişi :)

themurolity

Üye
Geçenlerde de yazdım rogue ye defans kırma attım ve master 10 ile 600 vurdum :) Ezik filan sanıp kafanız karışmasın 2432 atak var. Malum oyunda malice at gör bak ne oluyor.

Tolgun

Üye
Hangi rogue 2432 attack la malice atarak 600 vuriyorsun göster bana kanka :D.
Belki cure almisdir.
BP en fazla damage vurcak en dayanikli olcak :D herseyin en iy si olcak bu ne bicim mantik.
Baze BP ler 1vs1 de assasa yeniliyo diyo, onu da kafam almiyo, o sizi kesemez sizde onu kesemessiniz.
Ama zaten priestin skiller bp dagil party skilleri, ya alan heal acarsin yada alan debuffleri bunlar party de is yapar.
Warriorlar ne yapsin db yiynce 1vs1 bp ye karsi?
Getirin warriora her 3 saniye bi cure^^.

PattleBriest | Veinia

Üye
Hangi rogue 2432 attack la malice atarak 600 vuriyorsun göster bana kanka :D.
Belki cure almisdir.
BP en fazla damage vurcak en dayanikli olcak :D herseyin en iy si olcak bu ne bicim mantik.
Baze BP ler 1vs1 de assasa yeniliyo diyo, onu da kafam almiyo, o sizi kesemez sizde onu kesemessiniz.
Ama zaten priestin skiller bp dagil party skilleri, ya alan heal acarsin yada alan debuffleri bunlar party de is yapar.
Warriorlar ne yapsin db yiynce 1vs1 bp ye karsi?
Getirin warriora her 3 saniye bi cure^^.
Kimse öyle birşey söylemiyor. Siz algılamak istediğiniz gibi algılıyorsunuz dümdüz asas playersin belli aşırı op olduğunuzu bildiğiniz halde karşı arguman sunduğumuzda yok ya en güçlü siz mi olacaksınız diyorsunuz. Bizim derdimiz defansımız yüksek olsun hem damage atalım hem damage yemeyelim değil.

1)Debuff buff üzerine oluşturulan bir karakter 5 snde bir cure atarken asasların süresiz olarak atması.
2)Asasların dex vermeden takılarını dahi defans ve hp yapmalarına rağmen damagelerinden bir eksilme olmaması
3)Yanımıza girip 10 sn sağımızda solumuzda zıplasalar dahi göremememiz
4)Zaten aşırı hızlı koşan bir karakterin uçma skilli olması
5)Ws atarken debuff yiyen bir asasın uçma skilliyle kaçıp cure alıp geri gelene kadar bizim ona yetişemememiz.

Daha sayayım mı yoksa bunlar yeterli olur mu?

Digital

Yönetici
Game Master
2 aydır pk çıkmıyorum değil çıkamıyorum. Full unıq son item battle priest yaptık hagardda farm atıyorum bu adil mi sizce sayın yönetim.
2 aydır 10 larca video ticket ve yazmadığım kimse kalmadı.
Dün hala yayında bana priest normal varsa bir hata giderilecektir diyorsunuz.
1. si normal değil
2. si giderilmiyor...

Videolarla kanıtlamışım test sw sine alın kanıtlayayım diyorum yapmıyorsunuz.
Tmm almadınız geliştirici ekip full item bir battle priest yapıp dv ye çıktı mı acaba ? Hayır
Solo oynayacam oynanmıyor. Asas kovalıyor peşimden adama atac kırma atıyorum durpta cure atma girişiminde bile bulunmuyor. Neden çünkü damage gene aynı
Party girip oynayalım diyoruz zaten kimse almıyor. Aldı diyelim ilk hedefsin. Tmm hemen ölelim lafımız yokta. Bir asasıda en azından 22 sn yede düşmesin be kardeşim.
65 capteki Battle priest neyse 75 dede aynısıyız aksini idda eden varsa yazsın özelden her türlü kanıtlarım.
75 capta 1 tane işe yarar skill mi eklediniz. Hayır.
Master 10 skili daha mı çok vuruyor. Hayır. Eski 65 deki master 1 skiliyle aynı vuruyor.
Master pasif mi geldi. Ölümsüz mü olacağız biz. hahahah 600 damage atarken kill mi alabiliyorum ki devreye girecek o skill. Kaldı ki oda nurf yedi 30 sn cd koydunuz.
Önceden asaslar gelince gate atardık. Zaten dönüp kesme şansım yok. Onada nurf getirdiniz geç basıyor gate skili.
Yayında gene bana 600 damage normal diyorsunuz. Hangi asas ben tortule attıktan sonra dönüp kafa kafaya girecek ?
Adamlar etrafımda dans ediyor hopluyor zıplıyor dalga geçiyor resmen. Karşı ırktaki asasları eğlendirmek için dv ye mi çıkacaz. ?????

Yönetimden acil bir açıklayıcı yanıt bekliyorum. Normal diyen geliştirici ekip rica ediyorum bi 10 dk sc bassında yayından izleyelim nasıl normalmiş.
2 aydır eziyet eziyet farm yapıyorum onuda row yapıyor zaten rowda olmasa girmek için 1 tane sebep yok oyuna. teşekkürler.
Bizleri hagard denen haritaya hapsettiğiniz için tekrardan teşekkür ederim.
Merhaba,

-Sınıflara skill eklemeleri yapılırken artıları ve eksileri düşünülerek yapılıyor.Priestin battle kombinasyonu diğer sınıflara göre işlevsellik ve f/p bakımından ön plana çıkıyor.
-75 capte Suikastçı sınıfına karşı 22 saniyede düşmeniz gayet normal hatta uzun bile sayılabilir.
-65 capte battle priestler güçlüydü çünkü master skilinin hasarını yetersiz olduğunu düşündüğümüz için 70 skilini entegre etmiştik.75 cap geldiğinde olması gereken eski haline getirdik.Yeni seviye capi gelirse skill tekrar revize bile edilebilir.
-Yüksek hasar çıkartmak istiyorsanız debuffer skillerinizi kullanmalısınız.
-BP sınıfı 1v1 de güçlüdür.Parti şeklinde oynamak istiyorsanız başka sınıfları tercih etmenizi öneririm.
-Divine set asas sınıfına karşı antidefans vermiyor.

Ayrıca karakterinizi ve oyundaki en güçlü asas karakteri test serverde hasarlarını deneyeceğim.

İyi forumlar.

Powerslave

Üye
Problem asasların hp verip hasardan kaybetmemeleri. Bu bir gün düzeltilirse ve dex vermek zorunda kalırlarsa forumda asasların ağlamalarını zevkle izleyeceğim. 2-3 yama önce curse debuffuna cure atıldığında canınız debufflu iken neyse öyle kalıyordu ve öyle de olması gerekiyordu ama asaslar ağlaya ağlaya bunu değiştirttiler.

nasıl ki son yamada warriorlara ufak bir düzenleme getirilip olması gereken yapıldıysa ELBET bir gün asaslara da yapılacak bu ancak umarım çok geç olmaz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt