Haggard Çöp Slotları Spawn Yerleri Çok Ayrık.

TatakDumTiss

Üye
7 tane çarım var. 3 asas 4 bp olmak uzere. Haggardta çöp slotlarında kasamıyorum. Hepsi mage ve okcular tarafından domine ediliyor. Bunun sebebi MOBLARIN SPAWN YERLERİNİN ÇOK AYRI AYRI OLMASI. Ben daha moba koştururken zaten mob ölmüş oluyor. Bunu duzeltmedikçe sadece okcu ve mage kasanlar ekmeğini yiyecek. Lütfen şu lizardman, vampric, stigner gibi slotların spawn yerlerini bitişik yapın çok rica ediyorum. Veya melee oyuncular için boş yerle çöp slotları koyun. O kadar yatırıma yazık oluyor.

thewolverine

Üye
ahhahahah 7 char tabi hemen yapıyorlar şimdi işi güçü bıraktılar tatakdumtiss 7 charına slot ayarlamaya gidiyorlar :D zaten millet forumda çoklu pclerden şikayetci sende burda yüzsüz gibi neler yazıyorsun.

Babayiğit

Üye
7 tane çarım var. 3 asas 4 bp olmak uzere. Haggardta çöp slotlarında kasamıyorum. Hepsi mage ve okcular tarafından domine ediliyor. Bunun sebebi MOBLARIN SPAWN YERLERİNİN ÇOK AYRI AYRI OLMASI. Ben daha moba koştururken zaten mob ölmüş oluyor. Bunu duzeltmedikçe sadece okcu ve mage kasanlar ekmeğini yiyecek. Lütfen şu lizardman, vampric, stigner gibi slotların spawn yerlerini bitişik yapın çok rica ediyorum. Veya melee oyuncular için boş yerle çöp slotları koyun. O kadar yatırıma yazık oluyor.
Tabi efendim, slotlar derhal birleştirilsin hatta sana 1 pc daha hediye edilsin 7pc farm olmaz çünkü 8'dir onun adabı.

Sineklik

Üye
Hemen birleştiriyoruz dostum, elektrik faturanı ve internet faturanı da konu ekine eklersen onları da ödeyelim hemen. Hatta gb satarken "Sineklik" kodunu kullanırsan komisyonsuz çekim yapabilirsin.

thewolverine

Üye
Hatta 1 pc daha koy oyun yönetimi +8 pcli kişilere istetikleri slotları vereceklermiş çalışmalar var sana özel harita ayarlarlar koyarsın oraya

WorldBreaker

Yeni Üye
Okçular yaşasın valla bende 7 okçu 1 priest yapmaya karar verdim koyucam slota 7-24 kassın hiç kimse slotu alamıyor zaten. Adamlar 150 pc ile bütün şehir isimlerini koyup bütün haggard slotlarına okçularla çökmüşler ne güzel :D Ve okçuların makrosu o kadar hızlı ki ellerindeki ok kalkmıyor hiç bir slotu vermiyorlar. Malum oyundan farkı yok bizde kuralına göre oynayalım bari :D

Benbu

Üye
Türkçe Meali : Ben 7 karakter ve pc ile oyunu ve diğer oyuncuları sömürüyorum server doluluğu oluşturuyorum 7 karakter açamayanlar efelik taslıyorum ama bir yanlış yaptım benden daha uyanık olanlar tarafından işlerim yürümüyor mage okçu açmak aklıma gelmedi elimden slotu alıyorlar slotu almama yardım edip dipdibe çıkarın mobları bende slotu alıp oyunu sömürmeye hak yemeye legal yoldan devam edeyim

Son düzenleme:

WorldBreaker

Yeni Üye
Dostum okçu aç kuralına göre oyna oyun sana bu hakkı veriyor yanlış seçim yapıp bp falan açmışsın. Çök slotlara kimsede bir şey diyemez oyun yönetimininde bir şey yapıcağı yok. Yok hak mak yeniyormuş buradaki yorumları da dikkate alma. Adamların oku kalkmıyor makrodan millet hak diyor. :D

swatter

Üye
Multi bilgisayarları destekliyorum bu saatten sonra, oyun kimyasını öyle bir bozun ki yeni server açmak zorunda kalsınlar. Anladıkları dilden konuşmak bu olsa gerek (!)

Agaragambi

Üye
Şu multi pc kullanan arkadasların günlük gelirini hesaplarına direk yatırın bari hem onlar uğraşmaz hem slotlar rahatlar

TatakDumTiss

Üye
Hiç bir şekilde meleelerin çöp slotlarında kastıgını goremessınız. 2 3 tane slot var zaten hepsı okcu ve mageler için tasarlanmış böyle bişey olamaz ya

TatakDumTiss

Üye
Hayır yani meleeler için 1,2 tane çöp slotu olsa eyvallah ama yok. Mobların biri anyada biri konyada çıkıyor. 7 okcun 7 magen varsa sadece onlara mübah bu çöp slotları

GorrTheGodButcher

Üye
kardeşim sen boş ver mageyi okçuyu mobu falan, yolla ibanını direkt parayı atalım sana ne gerek var farm atmana.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt